Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Originally Posted by bill_viper,Dec 7 2009, 03:38 AM
Άντε να δω πότε θα διώξω το Swift, 1300cc και μ'έχει πάρει μόνο ένας τηλέφωνο..καταραμένη φτώχεια! 

Οπότε αν το έχεις καιρό για "σπρώξιμο",κάνε λίγη υπομονή.
Σίγουρα κάτι θα βρεθεί.
Ιδιαίτερο εννοεί όπως το έχω κάνει.
Για 94€ τέλη ρε γαμώτο, τα οποία μάλιστα είναι και πληρωμένα! Δεν είναι και 700€!
Αν κι έχω γεμίσει το ίντερνετ αγγελίες :Ρ πού θα βρω παίδες πωλητήρια αυτοκόλλητα να βάλω στο Swift; Σε βιβλιοπωλείο;
Για 94€ τέλη ρε γαμώτο, τα οποία μάλιστα είναι και πληρωμένα! Δεν είναι και 700€!
Αν κι έχω γεμίσει το ίντερνετ αγγελίες :Ρ πού θα βρω παίδες πωλητήρια αυτοκόλλητα να βάλω στο Swift; Σε βιβλιοπωλείο;
Έχουν μπει εδώ και κάποιες μέρες τα πωλητήρια στο αυτοκίνητο. Με πήρε τηλέφωνο σήμερα κι ένα παλικάρι και κάποια από τις επόμενες μέρες θέλει να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώνω..
Από την άλλη έβαλα μία αγγελία στο club μας καθώς και σε κάποια άλλα site (ξέρει ο package
) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.
Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
Καθώς και πόσο κοστίζουν τα σέρβις;
Μίλησα σήμερα μ'ένα παλικάρι μπας και τ'ανταλλάζαμε και μου είπε ότι το S καίει τ'άντερα του κι ότι τα σέρβις του κοστίζουν όσο ένα μηνιάτικο!
Από την άλλη έβαλα μία αγγελία στο club μας καθώς και σε κάποια άλλα site (ξέρει ο package
) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
Μίλησα σήμερα μ'ένα παλικάρι μπας και τ'ανταλλάζαμε και μου είπε ότι το S καίει τ'άντερα του κι ότι τα σέρβις του κοστίζουν όσο ένα μηνιάτικο!
τα βιβλιοπωλεια εχουν τετοια πωλητηρια..αν το πατας καιει οπως ολα,οχι οσο ενα τurbo αυτοκινητο ομως,ταξιδη αν κανεις με 6η εισαι αρχοντας..τα service ειναι σε λογικα πλαισια, τα ανταλακτικα του ειναι ακριβα..ασφαλεια απλη κοντα στο 500αρικο πιστευω το χρονο!
Originally Posted by bill_viper,Dec 9 2009, 11:44 PM
Έχουν μπει εδώ και κάποιες μέρες τα πωλητήρια στο αυτοκίνητο. Με πήρε τηλέφωνο σήμερα κι ένα παλικάρι και κάποια από τις επόμενες μέρες θέλει να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώνω..
) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.
Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
Για την ασφάλεια νομίζω κανα 500αρι-600αρι αλλά ας σου πουν και παιδιά που είναι στην Interamerican για να είσαι σίγουρος.
Τώρα όσο για τα service ... που θα το πηγαίνεις στο Σαρακακη?
Υπάρχουν τρόποι να σου βγαίνει πολύ οικονομικά. Παίρνεις μόνος τα πράγματα που θες (ή και από έξω καλύτερα) και τα πας σε κάποιον που ξέρει από Honda και σου έρχεται πολύ φτηνότερα από ότι σου είπε το παλουκαρι που αναφέρεις. Επίσης τι service έχεις στο μυαλό σου τα κλασικά λαδια,φιλτρα,μπουζι?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το S2000 ούτε τα αντερα του καίει (για αυτά που προσφέρει) ούτε τα service του είναι ασύμφορα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by bill_viper,Dec 9 2009, 11:44 PM
Τα service δεν τα θεωρω καθολου ακριβα παντα σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα ιδιου κυβισμου ή ιδιας ιπποδυναμης. Το ιδιο και για τα ανταλλακτικα του. Να φανταστεις ακομα και μικροτερα roadster οπως το MX-5 εχουν πιο ακριβα ανταλλακτικα και service.
Θυμαμαι τη συζητηση που ειχαμε με την Ισμηνη και μεκαποια παιδια απο το Miata club και επισης απο το RX-8 club. Αν δεν ειναι ετσι να με διορθωσει η Ισμηνη ή καποιος αλλος.
Κατα τη δικη μου γνωμη το S2000 δεν ζηταει καθολου πολλα για τη συντηρηση του.

μπορει και σε περιπτερα... καποια εχουν