Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Η Κωμωδια

Thread Tools

Old Jun 8, 2010 | 10:58 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Originally Posted by gmak_s2k,Jun 8 2010, 09:49 PM

Είδες κανείς κανένα αστείο σε όσα έγιναν;;;
κι ομως ο s2k_cy το ειδε αστειο
Old Jun 8, 2010 | 11:14 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

@gmak_s2k

το ξέρω φιλε μου ούτε και γω έχω κάτι με σένα η τον protogeo ούτε με κανέναν εδώ μέσα

πιστεύω πως αν δεν είχε γίνει η λογομαχία μεταξύ σας ίσος να μην ήσουν τόσο επιθετικός και να το έβλεπες αλλιώς.
ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι θα γινόταν η ανταλλαγή μετξύ τους?
δεν γίνετε να είσαι γνωστός και να κανεις τέτοια μαλακια!!!!

μάλλον τον είδε μικρό και ήθελε να το παίξει κάποιος, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τι να πω. εσείς τον γνωρίζετε καλύτερα από μένα
Old Jun 8, 2010 | 11:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Δηλαδή βρε Μιχάλη (καλά θυμάμαι s2k_cy?) πραγματικά δε σε καταλαβαίνω..όπως και κάποιους άλλους εδώ μέσα... Δεν θυμάμαι ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους να βγήκατε να υπερασπιστείτε το gmak όταν ο stradale τον έβριζε για το τίποτα ή όταν έλεγε ότι έλεγε για το Νικολάκη που είχε πάει στα Γιάννενα κάνοντας δήθεν πως δεν ήξερε ποιος είναι ή όταν έβριζε εμένα. Και εντάξει, εμένα με βγάζω απέξω γιατί ποτέ κανείς δεν με υπερασπίστηκε σε κάτι εκτός απ τον gmak εδώ μέσα, άρα δεν περίμενα και καμία βοήθεια όταν με έβριζε ο stradale. Αλλά τους υπόλοιπους? Το Γιώργο και το Νικολάκη? ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!!! Και τώρα βγαίνετε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο που αφού έχει βρίσει όσους έχει βρίσει εδώ μέσα τώρα πάει να κοροιδέψει άλλον ένα λέγοντας πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο? Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σας και γιατί τόσο πάθος σ αυτή την υπεράσπιση...σ έναν άνθρωπο που δεν είχε καν τη στοιχειώδη ευγένεια να ζητήσει έστω μια συγνώμη για το.... κακόγουστο αστείο του.. Και κάποιοι από εσάς μάλιστα τον υπερασπίζεστε χωρίς καν να τον γνωρίζετε....

Και τέλος, Θεοδόση μου, θα με συγχωρέσεις που σε απογοητεύω, αλλά δεν είναι άκυρο το να μιλάω εγώ μια που κι εγώ είμαι μέλος αυτού του χώρου και μάλιστα ενεργό, έχω μυαλό, προσωπικότητα και οντότητα. Αρα θα μιλάω όποτε νομίζω πως είναι σωστό και συγνώμη αν αυτό σε δυσαρεστεί για τους χ δικούς σου λόγους. Απλά να σου πω πως εγώ δεν έχω προηγούμενα με τον stradale στα καλά καθούμενα..έχω προηγούμενα απ τη συμπεριφορά του απέναντι μου εδώ μέσα. Με έχει προσβάλει και με έχει βρίσει σε χαβαλέ που του έχω κάνει μόνο και μόνο επειδή θεώρησε ότι τον έπαιρνε να το κάνει ενώ σε παρόμοιο χαβαλέ και πείραγμα που του έχουν κάνει άλλα μέλη πιο παλιά και πιο..σεβάσμια δεν άνοιξε καν το στοματάκι του... Λοιπόν, μη μου λες εμένα για προηγούμενα γιατί δεν είμαι τρελή να έχω μόνη μου προηγούμενα με κάποιον ούτε και θα έβγαζα εδώ μέσα προηγούμενα που θα ήταν άσχετα με το χώρο και το θέμα. Και τέλος να σου τονίσω ότι και στο συγκεκριμένο τόπικ, μέχρι πριν το αναφέρεις εσύ, αν κάτσεις να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω, σε καμία φάση δεν αναφέρομαι σε τίποτα απ τα προηγούμενα. Απλά σχολιάζω και κρίνω αυτό που έχει γίνει. Ειλικρινά δεν περίμενα ν ακούσω κάτι τέτοιο από σένα...τέσπα. Δεν τρέχει τίποτα και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μιλάω εντελώς φιλικά και με καμία διάθεση για φαγωμάρα ή κάτι τέτοιο.

Και τέλος (για τελευταία φορά ) εσύ ρε baris που είδες ότι ο gmak ρίχνει λάδι στη φωτιά? Τι είπε ο άνθρωπος? Ο άνθρωπος τον οποίο ο stradale είχε σκυλοβρίσει την προηγούμενη φορά.........................??

Για άλλη μια φορά τονίζω ότι μιλάω πολύ φιλικά και σόρρυ αν κάπου ίσως φαίνομαι εριστική στο γράψιμο μου...δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, το ξεκαθαρίζω.
Old Jun 8, 2010 | 11:19 AM
S2Kbaris's Avatar

@s2k_cy

ωραία τα λες φιλε να γραφής πιο συχνά
Old Jun 8, 2010 | 11:42 AM
S2Kbaris's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 09:15 PM
Και τέλος (για τελευταία φορά ) εσύ ρε baris που είδες ότι ο gmak ρίχνει λάδι στη φωτιά? Τι είπε ο άνθρωπος? Ο άνθρωπος τον οποίο ο stradale είχε σκυλοβρίσει την προηγούμενη φορά.........................??

Για άλλη μια φορά τονίζω ότι μιλάω πολύ φιλικά και σόρρυ αν κάπου ίσως φαίνομαι εριστική στο γράψιμο μου...δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, το ξεκαθαρίζω.
ισμήνη μου (δυστυχώς εγώ σας ξέρω μέσο του υπολογιστή) δεν γνώριζα ότι είχε γίνει κάτι μεταξύ σας.

για τον μάκη όταν διάβασα και κατάλαβα ότι είχε πέσει βρίσιμο διότι τα είχαν διαγράψει και δεν μπορώ να είμαι στο pc λόγο δουλειάς δεν μίλησα γιατί ήταν ήδη αργά.

σε εκείνη την περίπτωση ήθελε ban τέλος!!!

σε αυτήν την περίπτωση στο post του μάκη εγώ βλέπω πως τον λέει (κλέφτη, απατεώνα + το τραγούδι που έβαλε) με ειρωνικό τρόπο για αυτό είπα ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Old Jun 8, 2010 | 11:43 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Γιώργος..όχι Μάκης...
Old Jun 8, 2010 | 11:46 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

που ειναι η Αντζελικ να πει το γνωστο....

" Γιωργος (Σωστα? ) "

Old Jun 8, 2010 | 11:47 AM
S2Kbaris's Avatar

ox sorry τον μπέρδεψα με τον gre165-makis
Old Jun 8, 2010 | 12:09 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Baris συγχωρήσε που με ξαναβάφτισες....μην ξαναγίνει όμως
Old Jun 8, 2010 | 12:22 PM
s2k_cy's Avatar

@blondie: οχι δεν είμαι Μιχάλης (Κωνσταντίνος)

Ρε παιδία ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ κανένα, αν είναι δυνατόν. Δεν γνωρίζω κανένα σας, ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ πως να το πω.

Εγω σας βλέπω σαν χρήστες του φορουμ, ειστε γράμματα, μήνύματα, φώτος στα μάτια μου. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ καθόλου στο να βγάινουν τετοια ποστ απο την στιγμή που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

Εκείνο που ήθελα να θίξω περισσότερο, είναι το θέμα της υπομονής και τις διακριτίκοτητας.

Δεν με ενδιαφέρει κανένας stradale και protogeo και δεν υποστηρίζω κανένα.

Τωρα δλδ όλοι νιωθετε προστασία??? Σωθήκατε απο ένα σεμημασμένο??? Νιώθετε δικαίωση?? ανακούφηση???

All times are GMT -8. The time now is 04:55 PM.