Η Κωμωδια
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα γραφόμενα της Ισμήνης
Όσο για το τι πιστεύω οτι θα γινόταν baris....ανταλλαγή πιθανόν όχι...τα χρήματα της διαφοράς όμως πιθανόν να κάνανε φτερά από την τσέπη του protogeo.
Επιθετικός δεν είμαι...καυστικός ναι.
Και όσο για το αν θα το έβλεπα αλλιώς αν δεν είχαμε λογοφέρει.....θα με τρελλάνετε;;;......πως αλλιώς μπορεί αν το δει κάποιος;;;;.....αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την νοημοσύνη μου....λέτε να το ψάξω;;;;
Την ίδια αντίδραση θα είχα και να μην είχαμε τσακωθεί...και λίγα λέω......πίστευα οτι δικαιωθήκαμε κάποιοι για το συγκεκριμένο άτομο αλλά από οτι βλέπω πέρα βρέχει.....
Εγώ απορώ τι άλλο περιμένετε να δείτε από κάποιον για να καταλάβετε τι κουμάσι είναι....
Βρίζει γυναίκες (ελλεινό).....παντελής έλλειψη σεβασμού προς συνομιλητές....προσπάθεια εξαπάτησης....δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει;;;;
Όσο για το τι πιστεύω οτι θα γινόταν baris....ανταλλαγή πιθανόν όχι...τα χρήματα της διαφοράς όμως πιθανόν να κάνανε φτερά από την τσέπη του protogeo.
Και όσο για το αν θα το έβλεπα αλλιώς αν δεν είχαμε λογοφέρει.....θα με τρελλάνετε;;;......πως αλλιώς μπορεί αν το δει κάποιος;;;;.....αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την νοημοσύνη μου....λέτε να το ψάξω;;;;
Την ίδια αντίδραση θα είχα και να μην είχαμε τσακωθεί...και λίγα λέω......πίστευα οτι δικαιωθήκαμε κάποιοι για το συγκεκριμένο άτομο αλλά από οτι βλέπω πέρα βρέχει.....
Εγώ απορώ τι άλλο περιμένετε να δείτε από κάποιον για να καταλάβετε τι κουμάσι είναι....
Βρίζει γυναίκες (ελλεινό).....παντελής έλλειψη σεβασμού προς συνομιλητές....προσπάθεια εξαπάτησης....δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει;;;;
Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 12:22 PM
Τωρα δλδ όλοι νιωθετε προστασία??? Σωθήκατε απο ένα σεμημασμένο??? Νιώθετε δικαίωση?? ανακούφηση???
Δλδ με τι θα ηταν ευχαριστημενοι?
Ειπαμε εχει κανει πολλα σε πολλους στο παρελθον, ειπαμε εχει ιδιορρυθμο χαρακτηρα, ειπαμε εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ μεγαλη...
Παρακατω! Τι πρεπει να γινει τωρα? Να διαγραφει?
Τοτε θα εισαστε ικανοποιημενοι?
Τοτε ας γινει ενα poll να δουμε ποσοι ειναι υπερ και ποσοι κατα του να διαγραφει ο Stradale απο το forum και να γινει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
Αντε λοιπον να σας δω ολους που ενω δεν εχετε πειραξει ποτε κανεναν εχετε θιχτει ανεπανορθωτα απο τη συμπεριφορα του Stradale.
Παιδικος Σταθμος!!!
Originally Posted by gmak_s2k,Jun 8 2010, 12:25 PM
Originally Posted by protogeo,Jun 8 2010, 12:26 PM
ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ρε Μιχαλη.... (εεε σορρυ Κωσταντινε
)
για αυτο το λογο εγινε το ποστ...
Αμα γινοταν θα ηταν αργα..
)για αυτο το λογο εγινε το ποστ...
Αμα γινοταν θα ηταν αργα..
Ρε Κωνσταντίνε πρέπει να χάσει το αυτοκίνητό του κάποιος και τα χρήματά του για να το κάνει θέμα;;;
Δεν μιλάμε για ένα ζευγάρι τακάκια....που και εκεί έπρεπε αν γίνει θέμα.
Δηλαδή τι θα έλεγες αν μάθαινες μετά από καιρό οτι με τον protogeo δεν τα κατάφερε αλλά τελικά εξαπάτησε άλλον και ο protogeo δεν είχε μιλήσει για να είναι και οι υπόλοιποι από εδώ μέσα υποψιασμένοι;;;;;
Δεν θα λέγατες τότε....."protogeo γιατί δεν μίλησες να μην την πατήσει κανένας άλλος;;;;;"
Και ποιος μου λέει οτι αν κατάφερνε να τον εξαπατήσει δεν εξαφανιζόταν μετα;;;;
Και αν ερχόταν δηλαδή τότε και μίλαγε ο protogeo τι θα κάνατε:;;;
Θα τρέχατε να βρείτε τον Stradale να τον επιπλήξετε;;;;
Ή μήπως τότε θα τον κάναμε ban;;;;
Ε και, χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι τότε.
Απορώ γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε.....
ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......
Ας πάνε αλλού να κάνουν τέτοια αστεία ή ότι άλλο πιστεύετε οτι έκανε.....
Ειλικρινά δεν σας κάνει εντύπωση που έχει εξαφανιστεί......ή μήπως θα βρούμε και για αυτό δικαιολογία του στυλ "του έκλεψαν το lap top οι εξωγήινοι"....
Δεν μιλάμε για ένα ζευγάρι τακάκια....που και εκεί έπρεπε αν γίνει θέμα.
Δηλαδή τι θα έλεγες αν μάθαινες μετά από καιρό οτι με τον protogeo δεν τα κατάφερε αλλά τελικά εξαπάτησε άλλον και ο protogeo δεν είχε μιλήσει για να είναι και οι υπόλοιποι από εδώ μέσα υποψιασμένοι;;;;;
Δεν θα λέγατες τότε....."protogeo γιατί δεν μίλησες να μην την πατήσει κανένας άλλος;;;;;"
Και ποιος μου λέει οτι αν κατάφερνε να τον εξαπατήσει δεν εξαφανιζόταν μετα;;;;
Και αν ερχόταν δηλαδή τότε και μίλαγε ο protogeo τι θα κάνατε:;;;
Θα τρέχατε να βρείτε τον Stradale να τον επιπλήξετε;;;;
Ή μήπως τότε θα τον κάναμε ban;;;;
Ε και, χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι τότε.
Απορώ γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε.....
Ας πάνε αλλού να κάνουν τέτοια αστεία ή ότι άλλο πιστεύετε οτι έκανε.....
Ειλικρινά δεν σας κάνει εντύπωση που έχει εξαφανιστεί......ή μήπως θα βρούμε και για αυτό δικαιολογία του στυλ "του έκλεψαν το lap top οι εξωγήινοι"....
Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 11:29 PM
@protogeo: Να ένα ατομο που μπορούσες να μιλήσεις μαζί του προσωπικά να σου πει για το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό δεν μπορούσες να το κάνεις, επρεπε να τα ρίξεις όλα στη φόρα????
ειναι λαθος απο οτι φαινεται να βγαζεις την αληθεια προς τα εξω....
Η αληθεια ποναει και φαινεται να μην αρεσει σε πολλους...
Originally Posted by gmak_s2k,Jun 8 2010, 12:35 PM
ΠΟΛΛΑ ατομα δεν εχουν θεση εδω μεσα και δεν ειναι κριτηριο οι προσωπικες σχεσεις του καθενος εδω μεσα για να σβηστει καποιος.
Κι εγω εχω βριστει και πολλοι αλλοι.
Εχετε ξεφυγει λιγο ή ειναι ιδεα μου?
Να γινει poll τοτε.
Ας γινει poll.