Η Κωμωδια
Και που να τα ήξερε όλα αυτά βρε Μιχάλη μου (πλάκα κάνω..το εμπέδωσα
) όλα αυτά ο Γιώργος? Θα μύριζε τα νύχια του και θα ρώταγε κάποιους?
Αφού δεν τα ήξερε..
Και το θέμα δεν είναι αν νιώθουμε προστατευμένοι, δικαιωμένοι ή ανακουφισμένοι τώρα...γιατί ρωτώντας αυτά είναι σαν να λες ότι κακώς βγήκε όλο αυτό στην επιφάνεια και ότι δεν θα έτρεχε και τίποτα αν δεν έβγαινε.
Και τέλος Μάνο, αν εσύ πρέπει πρώτα να φτάσεις να θιγείς ανεπανόρθωτα από κάποιον για να μιλήσεις, λυπάμαι αλλά εγώ δεν είμαι έτσι. Φτάνει απλώς να θιχτώ...πριν αυτό γίνει "ανεπανόρθωτο". Αν όμως σκέφτεσαι έτσι πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί στην περίπτωση του ξύλινου είχες αντιδράσει εντελώς αντίθετα. Τότε δε σε ενόχλησε που βγήκες και τον έκραζες δημόσια ούτε που το έκαναν και κάποιοι άλλοι.. Δεν πάω ν ανοίξω διαμάχη μαζί σου απλά μου ήρθε στο μυαλό επειδή είναι παρόμοια περίπτωση και επειδή λες αυτά που λες τώρα...
) όλα αυτά ο Γιώργος? Θα μύριζε τα νύχια του και θα ρώταγε κάποιους? Αφού δεν τα ήξερε..
Και το θέμα δεν είναι αν νιώθουμε προστατευμένοι, δικαιωμένοι ή ανακουφισμένοι τώρα...γιατί ρωτώντας αυτά είναι σαν να λες ότι κακώς βγήκε όλο αυτό στην επιφάνεια και ότι δεν θα έτρεχε και τίποτα αν δεν έβγαινε.
Και τέλος Μάνο, αν εσύ πρέπει πρώτα να φτάσεις να θιγείς ανεπανόρθωτα από κάποιον για να μιλήσεις, λυπάμαι αλλά εγώ δεν είμαι έτσι. Φτάνει απλώς να θιχτώ...πριν αυτό γίνει "ανεπανόρθωτο". Αν όμως σκέφτεσαι έτσι πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί στην περίπτωση του ξύλινου είχες αντιδράσει εντελώς αντίθετα. Τότε δε σε ενόχλησε που βγήκες και τον έκραζες δημόσια ούτε που το έκαναν και κάποιοι άλλοι.. Δεν πάω ν ανοίξω διαμάχη μαζί σου απλά μου ήρθε στο μυαλό επειδή είναι παρόμοια περίπτωση και επειδή λες αυτά που λες τώρα...
Originally Posted by protogeo,Jun 8 2010, 12:37 PM
ειναι λαθος απο οτι φαινεται να βγαζεις την αληθεια προς τα εξω....
Η αληθεια ποναει και φαινεται να μην αρεσει σε πολλους...
Η αληθεια ποναει και φαινεται να μην αρεσει σε πολλους...
Ναι με πονάει η αλήθεια
, τι γράφω αφού δεν ΒΛΕΠΕΙΣ τι γράφω??? Με γράφεις???? 
Τελοσπάντων
Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 11:28 PM
Αυτο προσπαθω να καταλαβω κι εγω....
Δλδ με τι θα ηταν ευχαριστημενοι?
Ειπαμε εχει κανει πολλα σε πολλους στο παρελθον, ειπαμε εχει ιδιορρυθμο χαρακτηρα, ειπαμε εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ μεγαλη...
Παρακατω! Τι πρεπει να γινει τωρα? Να διαγραφει?
Τοτε θα εισαστε ικανοποιημενοι?
Τοτε ας γινει ενα poll να δουμε ποσοι ειναι υπερ και ποσοι κατα του να διαγραφει ο Stradale απο το forum και να γινει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
Αντε λοιπον να σας δω ολους που ενω δεν εχετε πειραξει ποτε κανεναν εχετε θιχτει ανεπανορθωτα απο τη συμπεριφορα του Stradale.
Παιδικος Σταθμος!!!
Δλδ με τι θα ηταν ευχαριστημενοι?
Ειπαμε εχει κανει πολλα σε πολλους στο παρελθον, ειπαμε εχει ιδιορρυθμο χαρακτηρα, ειπαμε εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ μεγαλη...
Παρακατω! Τι πρεπει να γινει τωρα? Να διαγραφει?
Τοτε θα εισαστε ικανοποιημενοι?
Τοτε ας γινει ενα poll να δουμε ποσοι ειναι υπερ και ποσοι κατα του να διαγραφει ο Stradale απο το forum και να γινει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
Αντε λοιπον να σας δω ολους που ενω δεν εχετε πειραξει ποτε κανεναν εχετε θιχτει ανεπανορθωτα απο τη συμπεριφορα του Stradale.
Παιδικος Σταθμος!!!
Και ΝΑΙ έχω στραβώσει....και ΝΑΙ δεν έχω πειράξει κανένα.......
Και καλό θα ήταν να συγκρίνεις όμοια πράγματα.....τι σχέση έχουν οι ημίγυμνες φωτογραφίες με αυτό που έκανε;;;;
Βρες καλύτερα επιχειρήματα να υπερασπιστείς τον Stradale γιατί την χάνεις την υπόθεση....
Άκου εκεί....."είναι ιδιόρυθμος χαρακτήρας"......ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ.....τι είμαστε ρε;;;;....η γκόμενά του ή η οικογένεια΄του για να ανεχόμαστε τις ιδιορυθμίες του;;;;
"Είπαμε έχει κάνει πολλά σε πολλούς".....και τότε γιατί ψάχνετε δικαιολογίες για ότι έκανε;;;;
Δεν κατάλαβα αυτό Κωνσταντίνε μου και δόξα το θεό ηλίθια δεν είμαι. Θα πρέπει να το έχεις καταλάβει αυτό. Ανεκτική από επιλογή ναι..ηλίθια όχι! 
Ηταν όμως λίγο άκυρη αυτή η ερώτηση γιατί ήταν σαν να λες ότι αφού στην ουσία δεν κερδίσαμε κάτι, κακώς το συζητάμε κιόλας.

Ηταν όμως λίγο άκυρη αυτή η ερώτηση γιατί ήταν σαν να λες ότι αφού στην ουσία δεν κερδίσαμε κάτι, κακώς το συζητάμε κιόλας.
Εδω μιλαμε για διαγραφη Ισμηνη μου, δε μιλαμε για κραξιμο το οποιο εχει γινει ηδη.
Δευτερον δεν εχω καμια υποθεση να κερδισω ουτε εχω συμφερον να υπερασπιστω κανεναν. Λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι το μαθημα του το πηρε και οτι σωστα λειτουργησαν οι CO's.
Το παραδειγμα με τις φωτογραφιες το ανεφερε ο Θανασης αν διαβασεις ολα τα posts γι αυτο και το ανεφερα. Διαβασε λιγο καλυτερα ολα τα posts περι ban και θα καταλαβεις τι λεω.
Τελοσπαντων, φτανει ως εδω και δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ειδικα για τριτους.
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αν ηταν να πει κατι θα το ειχε κανει. Απο κει και περα το να γινεται λεια για να βγαζει ο καθενας εδω μεσα τις πρροσωπικες του αντιπαλοτητες απο το παρελθον ειναι λαθος και δε συμφωνω και δε βοηθαει και σε τιποτα. Και να διαγραφει παλι δε βοηθαει σε τιποτα οταν ολοι πλεον ξερουν τι πρεπει να κανουν στη σχεση του μαζι του. Εσυ θες να ικναποποιησεις το μισος σου γιατι καποτε σ εβρισε. Ε sorry αλλα δεν μπορω να το δεχτω.
Ισως να κανω και λαθος, ομως αυτο πιστευω και δεν αλλαζει. Και δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε εχω καν μιλησει μαζι του...
Δευτερον δεν εχω καμια υποθεση να κερδισω ουτε εχω συμφερον να υπερασπιστω κανεναν. Λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι το μαθημα του το πηρε και οτι σωστα λειτουργησαν οι CO's.
Το παραδειγμα με τις φωτογραφιες το ανεφερε ο Θανασης αν διαβασεις ολα τα posts γι αυτο και το ανεφερα. Διαβασε λιγο καλυτερα ολα τα posts περι ban και θα καταλαβεις τι λεω.

Τελοσπαντων, φτανει ως εδω και δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ειδικα για τριτους.
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αν ηταν να πει κατι θα το ειχε κανει. Απο κει και περα το να γινεται λεια για να βγαζει ο καθενας εδω μεσα τις πρροσωπικες του αντιπαλοτητες απο το παρελθον ειναι λαθος και δε συμφωνω και δε βοηθαει και σε τιποτα. Και να διαγραφει παλι δε βοηθαει σε τιποτα οταν ολοι πλεον ξερουν τι πρεπει να κανουν στη σχεση του μαζι του. Εσυ θες να ικναποποιησεις το μισος σου γιατι καποτε σ εβρισε. Ε sorry αλλα δεν μπορω να το δεχτω.
Ισως να κανω και λαθος, ομως αυτο πιστευω και δεν αλλαζει. Και δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε εχω καν μιλησει μαζι του...
Originally Posted by gmak_s2k,Jun 8 2010, 12:35 PM
Δηλαδή τι θα έλεγες αν μάθαινες μετά από καιρό οτι με τον protogeo δεν τα κατάφερε αλλά τελικά εξαπάτησε άλλον και ο protogeo δεν είχε μιλήσει για να είναι και οι υπόλοιποι από εδώ μέσα υποψιασμένοι;;;;;
Δεν θα λέγατες τότε....."protogeo γιατί δεν μίλησες να μην την πατήσει κανένας άλλος;;;;;"
Αν συνεχιστει η κατασταση και σε διαψευσει ο αλλος τοτε προβαινεις σε τετοιες κινησεις.
Και ναι συμφωνω με τον Κωσταντινο.1α θα μιλουσα και με τους CO.
Γιατι στα καλα καθουμενα χωρις να γνωριζει κανεις οτιδηποτε να ανοιγει ενα τοπικ με τετοιο τιτλο ειναι καπως...χοντρο...και κινδυνευεις να χασεις μερος απο το δικιο σου.
Ετσι γινομαστε λιγο τολμη και γοητεια.
Αποψη μου.Καλοπροαιρετα παντα.
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 12:52 PM
Δεν κατάλαβα αυτό Κωνσταντίνε μου και δόξα το θεό ηλίθια δεν είμαι. Θα πρέπει να το έχεις καταλάβει αυτό. Ανεκτική από επιλογή ναι..ηλίθια όχι! 

Πολυ ευκολα βγάζουμε συμπεράσματα.
Τέλο δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑ , ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ protogeo και εγραψα τους λόγους.
Originally Posted by protogeo,Jun 8 2010, 11:40 PM
Gmak ουτε ο κοπος που απαντας... αφου βλεπεις... ΔΕΝ...
αστο ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...
μην πεδευεσαι τσαμπα
αστο ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...
μην πεδευεσαι τσαμπα
Ο Stradale είναι για μένα οτι ο Νταλάρας για τον Πανούση.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=At9qUu7cUBg [/media]