Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Η Κωμωδια

Old Jun 7, 2010 | 11:12 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by PanosS,Jun 7 2010, 05:45 AM
...παιδιά νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που γίνεται...
...ελπίζω να έγινα πλέον κατανοητός από τα υπόλοιπα παιδιά (μικρά και μεγάλα)...

...φαίνεται και από τις γνώμες που εκφράστηκαν...

Protogeo απλά δες την απάντηση του Μάνου (του Δικηγόρου) σα συμβουλή...

...γιατί πολλές φορές εκεί που μπορεί να έχουμε δίκιο κάνουμε κάτι και όχι απλά το χάνουμε αλλά...
Old Jun 7, 2010 | 11:17 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Jun 7 2010, 10:50 AM
Με εκπλησσεις ευχαριστα!!!!
all time classic ατάκα για ψηστήρι....
Old Jun 7, 2010 | 11:22 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by PanosS,Jun 7 2010, 11:12 PM
...γιατί πολλές φορές εκεί που μπορεί να έχουμε δίκιο κάνουμε κάτι και όχι απλά το χάνουμε αλλά...
δε νομίζω να έχασε κανείς το δίκιο του..

άντε μη θυμηθώ τώρα τις εκλογές για Community Organizer που γελούσαν μέχρι και τα πληκτρολόγια μ'αυτά που γίνονταν εδώ μέσα..
Old Jun 7, 2010 | 11:38 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by uma_chikara,Jun 8 2010, 09:02 AM
Της είπα πως δεν υπάρχει ελπίδα να γίνει τίποτα μεταξύ μας και τώρα μ'εκδικείται..
Old Jun 7, 2010 | 11:38 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Τι νόμοι και τι @@ ακούω και τι προσωπικές συζητήσεις και @@ μύδια , εδω ειναι φορουμ αμα πολλοί που λετε τις γνώμες σας, ξέρατε απο φορουμ και πως λειτουργούν ,τέτοια πραγματα δεν κάθονται να τα συζητήσουν, ειναι πραγματα στανταρ για την σωστη λειτουργια ενος φορουμ, ban και τελος , οπως επρεπε να ειχε γινει και αρχικα με τον kos.
Ημουν μελος μια εποχη στο moto.gr ειχα ανεβασει κατι φωτο gmak style με προειδοποίησαν να μην το ξανακανω, συνεχιζω μου τραβανε ban για ενα μηνα ,μετα απο λιγο καιρο το ξανακανω και το ban δεν το εχουν βγαλει εδω και 5 χρονια , αφου μου εστειλαν ενα πολυ ευγενικο p.m. οτι με ειχαν προειδοποίησει. Απλα πραγματα οπως ο Kos επρεπε να ειχε φαει το ban από την αρχη γιατι πολυ απλα απειλουσε άλλα μέλη, ετσι τωρα και ο stradale έφαγε την κιτρινη καρτα που εβρισε πριν λιγο καιρο και τωρα εκανε και αυτο . Δεν εχω κατι προσωπικο με τον Χρηστο αλλα κάνεις μια μαλακια κάνεις δυο μαλακιες εεεε στο τελος δεν κατσει και κανενας να τον γ@μησει για να τον κανουν ban. Οταν κανεις παπαριες να εισαι ετοιμος να αποδεχτεις τις συνεπειες.
Old Jun 7, 2010 | 11:44 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jun 7 2010, 11:22 PM
δε νομίζω να έχασε κανείς το δίκιο του..

άντε μη θυμηθώ τώρα τις εκλογές για Community Organizer που γελούσαν μέχρι και τα πληκτρολόγια μ'αυτά που γίνονταν εδώ μέσα..
Συγνώμη από τους υπολοιπους προκαταβολικά...

Συνάδελφε (καλλιτέχνη), όλα είναι σχετικά...

π.χ.

ο Χ εχει γκόμενα την Μ και μια μέρα της λέει 1 ψέμα για κάτι και αυτή το καταλαβαίνει (με τις δικές της αποδείξεις) και μόλις γυρίσει σπίτι τον περιμένει και τον μαχαιρώνει και τον στέλνει στο Νοσοκομείο...

Θεωρητικά πάντα ποιός θα πάει φυλακή...?
Old Jun 7, 2010 | 11:46 PM
package's Avatar
Registered User

Να πω και εγώ την άποψη μου?

Γιώργο μπορείς να με κάνεις suggest στο facebook στις φίλες σου? Είδα κάτι ωραία κορίτσια. Κάνε κίνηση......
Old Jun 7, 2010 | 11:48 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 8 2010, 09:38 AM
Τι νόμοι και τι @@ ακούω και τι προσωπικές συζητήσεις και @@ μύδια , εδω ειναι φορουμ αμα πολλοί που λετε τις γνώμες σας, ξέρατε απο φορουμ και πως λειτουργούν ,τέτοια πραγματα δεν κάθονται να τα συζητήσουν, ειναι πραγματα στανταρ για την σωστη λειτουργια ενος φορουμ, ban και τελος , οπως επρεπε να ειχε γινει και αρχικα με τον kos.
Ημουν μελος μια εποχη στο moto.gr ειχα ανεβασει κατι φωτο gmak style με προειδοποίησαν να μην το ξανακανω, συνεχιζω μου τραβανε ban για ενα μηνα ,μετα απο λιγο καιρο το ξανακανω και το ban δεν το εχουν βγαλει εδω και 5 χρονια , αφου μου εστειλαν ενα πολυ ευγενικο p.m. οτι με ειχαν προειδοποίησει. Απλα πραγματα οπως ο Kos επρεπε να ειχε φαει το ban από την αρχη γιατι πολυ απλα απειλουσε άλλα μέλη, ετσι τωρα και ο stradale έφαγε την κιτρινη καρτα που εβρισε πριν λιγο καιρο και τωρα εκανε και αυτο . Δεν εχω κατι προσωπικο με τον Χρηστο αλλα κάνεις μια μαλακια κάνεις δυο μαλακιες εεεε στο τελος δεν κατσει και κανενας να τον γ@μησει για να τον κανουν ban. Οταν κανεις παπαριες να εισαι ετοιμος να αποδεχτεις τις συνεπειες.
Πααααααρα πολύ σωστός!!!!!!!!! Ετσι πάνε αυτά !!
Old Jun 7, 2010 | 11:59 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

[QUOTE=PanosS,Jun 7 2010, 11:44 PM] Συγνώμη από τους υπολοιπους προκαταβολικά...

Συνάδελφε (καλλιτέχνη), όλα είναι σχετικά...

π.χ.

ο Χ εχει γκόμενα την Μ και μια μέρα της λέει 1 ψέμα για κάτι και αυτή το καταλαβαίνει (με τις δικές της αποδείξεις) και μόλις γυρίσει
Old Jun 8, 2010 | 12:13 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jun 7 2010, 11:59 PM
Το ........ς και ψώφησε...

Οου γές...!!!!

(έχω πάρει πρωτοβουλία μαζί με τον Πακέτο να Χαλαρώνουμε λίγο το topic όταν πάει να ξεφύγει)

All times are GMT -8. The time now is 09:15 PM.