Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Mar 11 2010, 01:37 PM
Ωραία. Κάθε δυναμομέτρηση, δείχνει 1-2 άλογα, άλλη δείχνει 6 άλογα για 300 στροφές κλπ. Άρα το χταπόδι είναι άχρηστο, αν δεν το συνδιάσεις με εγκέφαλο.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ν1 ανεβάζει τον κόφτη κατα 400 στροφές και τον πάει στις 9200 για να μην είναι άχρηστο το χταπόδι.
Συμφωνούμε τώρα?
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ν1 ανεβάζει τον κόφτη κατα 400 στροφές και τον πάει στις 9200 για να μην είναι άχρηστο το χταπόδι.
Συμφωνούμε τώρα?
Να προσθεσω επισης, και το λεω αυτο επειδη κανενας δεν το ανεφερε σε αυτο το τοπικ, οτι ολα τα δυναμομετρα εχουν διαφορες μεταξυ τους καθως και σφαλματα σε καθε δυναμομετρηση που κανουν. Σε αυτο πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι μας.
Επισης δεν μαλωνουμε, μια και αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ. Απλα κανουμε συζητηση επι του θεματος.
Εγώ αν και έχω dyno πριν και μετά το χταπόδι απλά θα πώ ότι μου φαίνεται περίεργο πώς το ίδιο χταπόδι που δίνει άλογα σε ένα s2000 φ.π.ε. μπορεί να είναι αρκετό και στο αγωνιστικό μοτέρ της j's που είναι 200cc περισσότερα, έχει 13:1 συμπίεση, και 330άλογα... η άποψή μου ...δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν δίνει κάτι και πόσο...αλλα θα μάθουμε σύντομα όταν έχω 2-3 στα χέρια μου για δοκιμές.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει, η 60άρα ψηλά δεν δίνει σχεδόν τίποτα ενώ με την 70άρα χέζεται στο άλογο.
Ίσως αυτό που θέλει να πεί ο πακέτος είναι ότι γα 1-2 ή 4 άλογα δεν αξίζουν 1200 ευρό, αλλά αυτό έχει να κάνει με το πορτοφόλι του καθένα ή το που θέλει να φτάσει. Κάποιος π.χ. που θέλει να βάλει μόνο περιφερειακά και να ξεζουμίσει το μοτέρ απο αυτά καλώς θα το βάλει.
Ίσως αυτό που θέλει να πεί ο πακέτος είναι ότι γα 1-2 ή 4 άλογα δεν αξίζουν 1200 ευρό, αλλά αυτό έχει να κάνει με το πορτοφόλι του καθένα ή το που θέλει να φτάσει. Κάποιος π.χ. που θέλει να βάλει μόνο περιφερειακά και να ξεζουμίσει το μοτέρ απο αυτά καλώς θα το βάλει.