Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο...
Originally Posted by protogeo,Apr 18 2010, 04:02 AM
σορρυ που πεταγομαι 
θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο?

θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο?
απο πεμπτη στα 200 μπαινει πιο ευκολα παρα απο πρωτη δευτερα,,πλακα κανω
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...c=782296&st=25
ξερω παιδια στην ελλαδα που ειναι με κομπρεσσορα 3 χρονια ηδη με καθημερινο σκισιμο, μαμα μοτερ, ουτε λαδια τους καιει ουτε τιποτα! στην Αμερικη υπαρχουν παρα πολλοι με κομπρεσσορες και τουρμπο που εχουν κανει πανω απο 100Κ με 400τροχο χωρις προβληματα...
ολοι λενε οτι μεχρι στιγμης μοτερ μαμα σπανε μονο απο κακο tuning η προβλημα λιπανσης...
εγω παντως μεχρι στιγμη εχω κανει σχεδον 10Κ με κομπρεσσορα χωρις κανενα προβλημα... ο gzob ειναι στα 400+ τροχο με μαμα μοτερ τοσο καιρο παλι χωρις προβλημα... που με τουρμπο τρωει και καλυτερη σφαλιαρα απο οτι με το κομπρεσσερ...
κι εχω και jdm μοτερ
ξερω παιδια στην ελλαδα που ειναι με κομπρεσσορα 3 χρονια ηδη με καθημερινο σκισιμο, μαμα μοτερ, ουτε λαδια τους καιει ουτε τιποτα! στην Αμερικη υπαρχουν παρα πολλοι με κομπρεσσορες και τουρμπο που εχουν κανει πανω απο 100Κ με 400τροχο χωρις προβληματα...
ολοι λενε οτι μεχρι στιγμης μοτερ μαμα σπανε μονο απο κακο tuning η προβλημα λιπανσης...
εγω παντως μεχρι στιγμη εχω κανει σχεδον 10Κ με κομπρεσσορα χωρις κανενα προβλημα... ο gzob ειναι στα 400+ τροχο με μαμα μοτερ τοσο καιρο παλι χωρις προβλημα... που με τουρμπο τρωει και καλυτερη σφαλιαρα απο οτι με το κομπρεσσερ...
κι εχω και jdm μοτερ
Originally Posted by nikthegrek,Apr 17 2010, 05:42 PM
τα διαβασα ολα αυτα που λετε οπως και το ανοιγμα με τη m3..320 αλογα?παρα πολλα..γνωμη μου..κρινοντας κι απο τις μετρησεις βεβαια γιατι μηχανικος δεν ειμαι!
Στο χιλιόμετρο θα τα έβλεπες τα άλογα του
Τα άλογα τώρα που λες έχει να κάνει με το δυναμόμετρο που μετρήθηκε.
Απλά έχει μετρηθεί σε dynapack που τα δείχνει σωστά και όχι λιγότερα.
Ας πατήσει αυτός που έχει κάνει το καλύτερο 400αρι με τον ntz , για να καταλάβεις τι εννοώ
Originally Posted by leader,Apr 18 2010, 11:04 AM
Όσο για το safe κατα 90% όταν μπεί ελληνικό χέρι σε honda μοτέρ μετράμε αντίστροφα, αυτό δεν το λέω για εσάς ή για το μηχανικό σας, το λέω γενικά για όσους διαβάζουν αυτό για να προσέχουν οι μηχανικοί που δένουν σωστά honda και τα ρεκτιφιέ ανά όλη την Ελλάδα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Eσείς ελπίζω να έχετε διαλέξει ικανά χέρια, αλλα γενικά, πάλι εξαιρώντας εσάς που δεν ξέρω τι δουλειά έγινε το να ανοίξεις ένα μοτέρ S2000 στην Ελλάδα μόνο safe δεν είναι.
Κανείς δεν βάζει τα σωστά κουζινέτα οι περισσότεροι βάζουν ACL Race κι όλας και χαίρονται που αυτό δεν σημαίναι ότι θα σπάσει αλλα η HONDA δεν δίνει τυχαία πολλά διαφορετικά πάχη αντί για ένα.
Στην πράξη μου συνέβη το αντίθετο.
Έφερα το καμάρι μου από laskey racing ( 5 μήνες αναμονή για να το δέσει ο Benson ) και το πήρα στο χέρι με 1 bar .
Όταν ανοίχτηκε , βρήκαμε ACL κουζινέτα .
Δεν το πήρα για αυτό στο χέρι , απλά το αναφέρω.
Υπάρχουν συνεργεία που έχουν δέσει τόσα μπλοκ , που η εμπειρία πλέον υπάρχει .
Originally Posted by yiannakos,Apr 18 2010, 10:09 PM
Φίλε η μετρήσεις είναι 400αρι μην παρασύρεσαι.
Ας πατήσει αυτός που έχει κάνει το καλύτερο 400αρι με τον ntz , για να καταλάβεις τι εννοώ

παντως εγω με 20 υποθετικα αλογα παραπανω βλεπω μεγαλη διαφορα και 60-160