Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Δε νομίζω οτι εννοεί τα prive το παιδί Χρήστο..τα αδιάβαστα λέει.
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν Κώστα τι ρωτάς, είναι πολύ απλό. Στην αρχική σελίδα βλέπεις τους τίτλους απ ολα τα threads που υπάρχουν και αριστερή μεριά της σελίδας, δίπλα σε κάθε τίτλο υπάρχει ενα μεγάλο S. Οταν αυτό είναι μπλέ σκούρο σημαίνει πως κάποιο τόπικ μέσα σ αυτό το thread είναι αδιάβαστο ενώ όταν το διαβάσεις γίνεται γαλάζιο. Αν διαβάσεις ενα τόπικ κ δε γίνει γαλάζιο στην αρχική σελίδα θα πει πως έχεις κ άλλο αδιάβαστο τόπικ μέσα στο συγκεκριμένο thread.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή..
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν Κώστα τι ρωτάς, είναι πολύ απλό. Στην αρχική σελίδα βλέπεις τους τίτλους απ ολα τα threads που υπάρχουν και αριστερή μεριά της σελίδας, δίπλα σε κάθε τίτλο υπάρχει ενα μεγάλο S. Οταν αυτό είναι μπλέ σκούρο σημαίνει πως κάποιο τόπικ μέσα σ αυτό το thread είναι αδιάβαστο ενώ όταν το διαβάσεις γίνεται γαλάζιο. Αν διαβάσεις ενα τόπικ κ δε γίνει γαλάζιο στην αρχική σελίδα θα πει πως έχεις κ άλλο αδιάβαστο τόπικ μέσα στο συγκεκριμένο thread.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή..

Θελει να πει οτι στην αρχικη σελιδα αριστερα απο καθε ενοτητα υπαρχει ενα μαγαλο S το οποιο αν ειναι σκουρο μπλε τοτε εχεις αδιαβαστα ποστ ενω αν τα διαβασεις γινετε γαλαζιο.Ετσι διαβαζω το φορουμ εγω,δεν ξερω αν υπαρχει και αλλος τροπος βεβαια...
Ωχ, μολις τωρα ειδα οτι τα στοιχεια μου γραφουν οτι ειμαι απο Αλβανια. Μου φαίνεται παραξενο γιατι δεν εχω πειραξει τιποτα στις επιλογες του προφιλ μου και βεβαια ειμαι Ελληνας.
Μηπως καποιος χακαρε το προφιλ μου εξαιτιας του ονοματος μου;;;
Ευχαριστω για την υπενθύμιση
Μηπως καποιος χακαρε το προφιλ μου εξαιτιας του ονοματος μου;;;
Ευχαριστω για την υπενθύμιση
Ο Σελευκος ηταν ενας απο τους Στρατηγους του Μεγα Αλεξανδρου. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν θελει και πολυ να σε θεωρισει και να σε χαρακτηρίσει καποιος φασιστα μονο και μονο επειδη εχεις πατριωτικο ονομα... Μου εχει τύχει σε αλλο φουρουμ...
Απλα μου εκανε εντυπωση επειδη δεν ειχα πειραξει τιποτα στις επιλογες του προφιλ μου.
Απλα μου εκανε εντυπωση επειδη δεν ειχα πειραξει τιποτα στις επιλογες του προφιλ μου.
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο πολλα χρονια στο βαυαρικο ελικα (a.k.a BMW) πριν λιγο καιρο απεκτησα και γω S.
Αν και νεος στη παρεα ανακαλυψα οτι γνωριζω μερικους απο σας!!
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καμια συναντηση.
Μετα απο πολλα χρονια στο βαυαρικο ελικα (a.k.a BMW) πριν λιγο καιρο απεκτησα και γω S.
Αν και νεος στη παρεα ανακαλυψα οτι γνωριζω μερικους απο σας!!
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καμια συναντηση.

καλα ποσταρισματα κ οτι χρειαστεις...