ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Καλημερα παιδες. Θελω και εγω να πω την δικια μου μικρη ιστορια. Προχθες πηγα το οχημα μου στην Speed Factory, στον Λαμπρο δλδ, για ενα προβλημα που ειχα... Τελικα, ο Λαμπρος, αποδειχτηκε επαγγελματιας σε ολο το μεγαλειο ενος επαγγελματια. Βρηκε αμεσα το προβλημα, μουαγιε και ρουλεμαν πισω τροχου, οπως επισης και μερικες παρατηρησεις για ολο το αμαξωμα. Μου εδωσε την εντυπωση ενος αξιοπιστου ανθρωπου που του αρεσει η δουλεια του. +1 στον Λαμπρο απο μενα.
Όπως επίσης, το B16A Workshop είναι στην Ν.Μάκρη και όχι στην Βάρη.
Speed Factory είχα πάει και εγώ και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τον χρόνο, τιμή και εξυπηρέτηση που μου είχαν κάνει.
Speed Factory είχα πάει και εγώ και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τον χρόνο, τιμή και εξυπηρέτηση που μου είχαν κάνει.
Originally Posted by Nabu,Nov 11 2009, 10:49 AM
ευχαριστημένος απο τον χρόνο,
Η ευχαριστήθηκες γιατί το πήρες γρήγορα ?
Πως ευχαριστιέσαι εσύ ?
θέλω να ξέρω
Λοιποοοοοοοοον, να προσθεσω και εγω αλλο ενα
στο θεμα των Συνεργειων. Χθες που πηγαμε πιστα απο μ@λακια μου (αποτομο αφημα συμπλεκτη ρολαροντας λιγο προς τα πισω και με 1η γιανα ξεκινησω δυνατα στραβωσα και χαλασα την κουπα του ημιαξονιου μου). Αφου λοιπον ηρθε το τελος νωρις για μενα στη πιστα το φορτωσα και το πηγα ΝΙΚΗΦΟΡΟ μιας που ειναι κοντα στο σπιτι μου και με βολευε. (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: εχω αλλαξει και στο παρελθον ημιαξονιο στον ΛΟΥ και η χρεωση ηταν 50€). Αφου λοιπον μιλησα τηλεφωνικος με τον Νικηφορο και των ρωτησα για την χρεωση η απαντηση του ηταν 40€. Αρκετα λογικα για αλλαγη ημιαξονιου. Τελικα αφου του πηγα σημερα το πρωι το ημιαξονιο, αλλαξανε μονο την κουπα ή σταυρο απο μεσα και οχι ολοκληρο το ημιαξονιο και ολα καλως.
Η ΤΙΜΗ: 100€ Χωρις να ειδοποιησει, χωρις να με παρει ενα τηλεφωνο, χωρις τπτ, σημερα το πρωι που πηγα με τον Nabu παρεα, μου ειπε πως εφαγε "ζορι" με το δικο μου και τα εργατικα δεν εχουν σχεση με αυτα που ειχαμε πει στο τηλεφωνο. ΕΥΓΕ ΚΛΕΦΤΗ λοιπον και ΑΝΤΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μου... Εσυ και ο Παπρας...
Επειδη εγω ντρεπομαι πολυ σε τετοια πραγματα ειμαι λιγο μαλ@κας και δεν λεω τπτ και απλα του εδωσα τα λεφτα και τελος. Εγω φταιω, ξερω. ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ.: Σορρυ Γιαννακη αλλα με χαλασε κ
. Δεν με νοιαζει τα 50 - 60€ παραπανω παρα ο αντιεπαγγελματισμος μερικων στον χωρο.
Εγω σε ευχαριστω και ΟΛΑ τα παιδια που με βοηθησαν εχθες.
Αυτα απο μενα... Καλημερα απο μενα!
Η ΤΙΜΗ: 100€ Χωρις να ειδοποιησει, χωρις να με παρει ενα τηλεφωνο, χωρις τπτ, σημερα το πρωι που πηγα με τον Nabu παρεα, μου ειπε πως εφαγε "ζορι" με το δικο μου και τα εργατικα δεν εχουν σχεση με αυτα που ειχαμε πει στο τηλεφωνο. ΕΥΓΕ ΚΛΕΦΤΗ λοιπον και ΑΝΤΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μου... Εσυ και ο Παπρας...
Επειδη εγω ντρεπομαι πολυ σε τετοια πραγματα ειμαι λιγο μαλ@κας και δεν λεω τπτ και απλα του εδωσα τα λεφτα και τελος. Εγω φταιω, ξερω. ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ.: Σορρυ Γιαννακη αλλα με χαλασε κ
Εγω σε ευχαριστω και ΟΛΑ τα παιδια που με βοηθησαν εχθες.Αυτα απο μενα... Καλημερα απο μενα!
Βρηκες κ συ μαστορα να το πας... anyway τον νικηφορο τον ξερει ολος ο κοσμος πια, αργα η γρηγορα θα χασει κ τους λιγους πελατες που του εχουν απομεινει. Ο προφεσορ νικηφορ... το μουσι κ το γυαλακι του λειπει