ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Παιδια να μη σας πω πραγματα που δε ξερετε αλλα εγω περιμενα για το type-r μου πισω προφυλακτηρα και σποιλερ 9 εβδομαδες. Και μου κοστισαν 1.250 ευρω. Ευτυχως ειχα μικτη. Και τα πηρα <<γρηγορα>> γιατι ειχα ακρη μεσα στον Σαρακακη λογω της δουλειας μου. Φαντασου να μην ειχα. Ειναι απλα απαραδεκτοι.Βεβαια παλι λογω της δουλειας μου εμαθα οτι εδιωξε 120 ατομα ακριβως επειδη ειχε καταντησει δημοσιο. Ισως καποια στιγμη αλλαξουν τα πραγματα.Ευχομαι ποτε κανεις να μην πεσει στην αναγκη του.
Δουλευω σε εναν μεγαλο dealer γνωστης μαρκας. Η δουλεια μου ειναι αυτο που λεμε logistics και η γνωριμιες και φιλιες στο χωρου του αυτοκινητου αρκετες. Λεπτομερειες μπορω να σου πω pm. Εννοειται πως αν μπορω να βοηθησω καπου οποιονδηποτε απο το forum να μην το σκεφτει καν να το ζητησει και αν περναει απο το χερι μου πολυ ευχαριστως. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να ερθω σε καποιο meeting γιατι δεν εχω καταφερει να πουλησω ακομα το type-r μου και θα ειμαι σαν την μυγα μεσα στο γαλα!!!!! Sorry for being offtopic.
Originally Posted by stelios_s2000,May 22 2008, 06:11 AM
Δουλευω σε εναν μεγαλο dealer γνωστης μαρκας. Η δουλεια μου ειναι αυτο που λεμε logistics και η γνωριμιες και φιλιες στο χωρου του αυτοκινητου αρκετες. Λεπτομερειες μπορω να σου πω pm. Εννοειται πως αν μπορω να βοηθησω καπου οποιονδηποτε απο το forum να μην το σκεφτει καν να το ζητησει και αν περναει απο το χερι μου πολυ ευχαριστως. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να ερθω σε καποιο meeting γιατι δεν εχω καταφερει να πουλησω ακομα το type-r μου και θα ειμαι σαν την μυγα μεσα στο γαλα!!!!! Sorry for being offtopic.
Εδω ''αλλοι-ες'' ερχονται με Miata (που το πανε ''τεζα''!!! ΧΑΧΑ!!
I love you Ισμηνη!!!
) , και το συζητας εσυ??