Το Ιδανικότερο S2000 για πίστα
Originally Posted by gre165-makis,Aug 25 2010, 12:38 PM

για τα h&r μακη απλα αυτα ετυχε να δοκιμασω και για τις σερρες ηταν πολυ αποτελεσματικα για τον δρομο βεβαια δεν κανουν αλλα εδω για πιστα λεμε.
τωρα αν τα eibach ειναι καλυτερα δεν ξερω.
Θα γουσταρει αυριο ο Ναbu μολις δει το τοπικ του να εχει γινει αντιπαραθεση ελατηριων χαμηλωματος..
Ασχετο αλλα εγω ημουν ετοιμος να αλλαξω το συνεμπλοκ επειδη δεν επαιρνε Καστερ πανω απο 5.30 και με το που χαμηλωσε 1.5 ποντο τωρα με τα Κονι εφτασα αισιως στο 6+..
Βγαλε ακρη..
Ασχετο αλλα εγω ημουν ετοιμος να αλλαξω το συνεμπλοκ επειδη δεν επαιρνε Καστερ πανω απο 5.30 και με το που χαμηλωσε 1.5 ποντο τωρα με τα Κονι εφτασα αισιως στο 6+..
Βγαλε ακρη..
Originally Posted by gre165-makis,Aug 25 2010, 01:14 PM
Θα γουσταρει αυριο ο Ναbu μολις δει το τοπικ του να εχει γινει αντιπαραθεση ελατηριων χαμηλωματος..
Originally Posted by gre165-makis,Aug 25 2010, 01:14 PM
Βγαλε ακρη..
Βγαλε ακρη..
τυχαιο???
Πάντως, άξιο παρατήρησης είναι ότι κανείς δεν δηλώνει ότι θα ήθελε δύναμη ένα S2000 πίστας!! (Με εξαίρεση τον ΦΑΝ που είναι Clarkson Style " POWEEEEER" )
Χαίρομαι πολύ που συμφωνούμε σε αυτό
Αν και λίγο εκτός θέματος.. τα Eibach εμένα μου φάνηκαν "νευρικά" στις Σέρρες.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μαμά για να ξέρω αλλά ο κώλος στην Κ13 μου φαινόταν πολύ ασταθής.
Όπως επίσης άξιο παρατήρησης είναι ότι πιστεύουμε η Α' και Β' κατηγορία είναι αρκετές για να ευχαριστηθούμε το αμάξι αυτό στην πίστα!
Χαίρομαι πολύ που συμφωνούμε σε αυτό
Αν και λίγο εκτός θέματος.. τα Eibach εμένα μου φάνηκαν "νευρικά" στις Σέρρες.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μαμά για να ξέρω αλλά ο κώλος στην Κ13 μου φαινόταν πολύ ασταθής.
Όπως επίσης άξιο παρατήρησης είναι ότι πιστεύουμε η Α' και Β' κατηγορία είναι αρκετές για να ευχαριστηθούμε το αμάξι αυτό στην πίστα!
Δεν υπάρχει "ιδανικότερο" αμάξι πίστας για όλους. Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία για το πως θα ευχαριστηθεί το αυτοκίνητό του. Με δεδομένο λοιπόν οτι το s είναι ήδη ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σταθεί επάξια και σε μία πίστα ακόμη και σε "μαμά" μορφή θεωρώ οτι κάτι μεταξύ Α και Β κατηγορίας είναι και το πιο ενδεδειγμένη. Οπότε θα συμφωνήσω με το ποστ του Μάκη:
Για να απαντήσω όμως και σωστά στο τόπικ, δηλ. το "ιδανικότερο", δεν θα γράψω, απλά θα το δείξω:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MyXxkP3ueSM [/media]
Παιζοντας στην Β κατηγορια..
-1500Ε αναρτηση ιδανικα για πιστα KW3[και για συνδιασμο πιστα-δρομο PSS9]
-700Ε 888αρια.
-Κοντο κορωνοπηνιο 700Ε
-Bucket οδηγου με βασεις και ξηλωμα του συνοδηγου στην πιστα κοστος 600Ε.
-Cooling mods 200Ε
-Φρενα μπρος πισω 1700Ε με πολυπιστονα,με αγωνιστικα τακακια στα ΟΕΜ φρενα 500Ε.
-Ξηλωμα ρεζερβας-γρυλου,κουκουλας-μηχανισμων κοστος 0.Προυποθετει υπαρξη HT.
Συνολικο κοστος 4200 με μαμα φρενα-5400 με πολυπιστονα.
Οι τιμες ειναι παντα σχετικες και στο περιπου απο καποια προιοντα που εχω στο μυαλο μου και εχω ψαξει.
Επισης καλο θα ηταν για θεμα ασφαλειας να υπαρχει extra roll bar σε ενα τετοιο αυτοκινητο με κοστος κανα 800αρι.
Καλα γυρολογια.
-1500Ε αναρτηση ιδανικα για πιστα KW3[και για συνδιασμο πιστα-δρομο PSS9]
-700Ε 888αρια.
-Κοντο κορωνοπηνιο 700Ε
-Bucket οδηγου με βασεις και ξηλωμα του συνοδηγου στην πιστα κοστος 600Ε.
-Cooling mods 200Ε
-Φρενα μπρος πισω 1700Ε με πολυπιστονα,με αγωνιστικα τακακια στα ΟΕΜ φρενα 500Ε.
-Ξηλωμα ρεζερβας-γρυλου,κουκουλας-μηχανισμων κοστος 0.Προυποθετει υπαρξη HT.
Συνολικο κοστος 4200 με μαμα φρενα-5400 με πολυπιστονα.
Οι τιμες ειναι παντα σχετικες και στο περιπου απο καποια προιοντα που εχω στο μυαλο μου και εχω ψαξει.
Επισης καλο θα ηταν για θεμα ασφαλειας να υπαρχει extra roll bar σε ενα τετοιο αυτοκινητο με κοστος κανα 800αρι.
Καλα γυρολογια.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MyXxkP3ueSM [/media]