Εγχειρηση..
Originally Posted by S2johnyK,Jan 8 2010, 11:56 AM
Διαφωνώ, κουκούλα και μπαταρία δεν ζυγίζουν το ίδιο not even close
Η κουκουλα μπορει να ειναι 40 κιλα αλλα ειναι στο κεντρο.Οποτε θα αλλαξει ελαχιστα το κεντρο βαρους σε σχεση με το να εβγαζες 40 κιλα απο το μπροστα ή το πισω μερος του αυτοκινητου.
Η μπαταρια ομως που ειναι 8κιλα πχ μπορεις να την βαλεις στα ακρα και να εχεις επιροη μεγαλυτερη των 40κιλων που βγαινουν σχεδον απο το κεντρο.
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις γνωμες σας.
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι το S μου ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο.
Εχει Πανω του 135000χλμ.
οποτε ποια ειναι η λυση? ανακατασκευη μοτερ.
Τυρβο και κομπρεσερ ειναι για αυτοκινητα που ζητανε μια ευθεια.
Εγω πιστευω οτι οι ιαπωνες που το βγαλαν το S ατμοσφαιρα κατι ξεραν.
Εχω δει παρα πολλα δυνατα αυτοκινητα να παραδηδουν πνευμα (turbo-kompresora).
Δεν εχω δει κανενα ατμοσφαιρικο να τα παιζει οσο και αν πιεστει.....
Αυτα...
Α και οσον αφορα το βαρος νομιζω οτι ειναι σημαντικος παραγοντας...
Εχει Πανω του 135000χλμ.
Τυρβο και κομπρεσερ ειναι για αυτοκινητα που ζητανε μια ευθεια.
Εχω δει παρα πολλα δυνατα αυτοκινητα να παραδηδουν πνευμα (turbo-kompresora).
Δεν εχω δει κανενα ατμοσφαιρικο να τα παιζει οσο και αν πιεστει.....
Αυτα...
Α και οσον αφορα το βαρος νομιζω οτι ειναι σημαντικος παραγοντας...
το αυτοκίνητο θα είναι πιο ελαφρύ και αυτό θα είναι καλύτερο λέμεεεεεεεε.....!!δε θα γίνει πιο επικίνδυνο!!!
Έχει και COILOVER, οπότε, τί συζητάμε τώρα..?????
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι με τις λεπτομέριες και τις διαφορές "χιλιοστών"..
Έχει γίνει και στο παρελθόν πολλές φορές με τα "treadwidth" κλπ...
For example....
Κυκλοφορώ με 225 μπροστά και 245 πίσω αντί για 255....
Σύμφωνα με τον Τασέα, που "πλακωνόμαστε διαδικτυακά" για 1 μήνα το αυτοκίνητο θα χαρακτηριζόταν υπερστροφικό...
Ούτε καν...!!!!!!!!!!!
Τα πάντα ρυθμίζονται, αρχικά με ευθυγράμμιση και έπειτα με το ύψος και τη σκληρότητα της ανάρτησης..
Ελπίζω να μη δει αυτό το τοπικ ο Τασούλης, γιατί δε μας σώζει τίποτα...
Έχει και COILOVER, οπότε, τί συζητάμε τώρα..?????
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι με τις λεπτομέριες και τις διαφορές "χιλιοστών"..
Έχει γίνει και στο παρελθόν πολλές φορές με τα "treadwidth" κλπ...
For example....
Κυκλοφορώ με 225 μπροστά και 245 πίσω αντί για 255....
Σύμφωνα με τον Τασέα, που "πλακωνόμαστε διαδικτυακά" για 1 μήνα το αυτοκίνητο θα χαρακτηριζόταν υπερστροφικό...
Ούτε καν...!!!!!!!!!!!
Τα πάντα ρυθμίζονται, αρχικά με ευθυγράμμιση και έπειτα με το ύψος και τη σκληρότητα της ανάρτησης..
Ελπίζω να μη δει αυτό το τοπικ ο Τασούλης, γιατί δε μας σώζει τίποτα...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000art,Jan 9 2010, 09:39 AM
Εχει Πανω του 135000χλμ.
Εχει Πανω του 135000χλμ.
Στη περιπτωση ομως που εχεις φτασει στο σημειο να θες να βελτιωσεις το S2000 ατμοσφαιρικα για αυξηση ιπποδυναμης τοτε αλλαζει το θεμα. Απλα μη δινουμε την εντυπωση οτι ενα μοτερ μετα τα 100,000 χιλιομετρα θελει ανακατασκευη.
Τελος, επειδη το εχω παρατηρησει αυτο γενικοτερα στην Ελλαδα, πολλοι πιστευουν οτι τα 100,000 χιλιομετρα στο μοτερ ειναι το τελος ενος αυτοκινητου. Μεγαλο λαθος! Πολλοι κινητηρες συνηθως χρειαζονται απλα μια αλλαγη ελατηριων στα εμβολα μεταξυ 200,000 και 250,000 χιλιομετρων.
Originally Posted by S2000art,Jan 8 2010, 11:39 PM
Ενω ας πουμε το γεγονος οτι εβαλαν τη μπαταρια εκει που την εβαλαν και το μηχανισμο της κουκουλας επισης, δειχνει οτι δεν ξερουν....
Επισης εχεις δικιο, τo GTR, το 997 turbo και τοσα turbo αυτοκινητα ειναι μονο για ευθειες.....
Τελοσπαντων, καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις.
[QUOTE]Αν θελετε να το πάρετε στο χέρι, ναι...βάλτε κομπρέσσορα με 100.000+ km...
Αν έχεις το θεό μπάρμπα και είσαι και λίγο κ$λοφαρδος και δε σπάσει το μοτέρ, 90% θα αρχίσεις να αγοράζεις τα λάδια με το βαρέλι..
Προσωπικά δε θα το έκανα με τίποτα γιατί και τα χρήματα του κομπρέσσορα θα έδινα και μετά θα έψαχνα άλλα 3-4k για να αγοράσω άλλο μοτέρ
Θα μου πεις, πουλάς τον κομπρέσσορα και αγοράζεις μοτέρ αν σου σπάσει..
Ε...βάλε τα εργατικά και την γενικότερη κούραση...δεν αξίζει
Προσωπικό συμπέρασμα...μοτεράκι με μπόλικα ψωμιά, καλύτερα να μην κάνει πολλή παρέα με τουρμπίνες και κομπρέσσορες..
Αν έχεις το θεό μπάρμπα και είσαι και λίγο κ$λοφαρδος και δε σπάσει το μοτέρ, 90% θα αρχίσεις να αγοράζεις τα λάδια με το βαρέλι..
Προσωπικά δε θα το έκανα με τίποτα γιατί και τα χρήματα του κομπρέσσορα θα έδινα και μετά θα έψαχνα άλλα 3-4k για να αγοράσω άλλο μοτέρ
Θα μου πεις, πουλάς τον κομπρέσσορα και αγοράζεις μοτέρ αν σου σπάσει..
Ε...βάλε τα εργατικά και την γενικότερη κούραση...δεν αξίζει
Προσωπικό συμπέρασμα...μοτεράκι με μπόλικα ψωμιά, καλύτερα να μην κάνει πολλή παρέα με τουρμπίνες και κομπρέσσορες..
Ενω ας πουμε το γεγονος οτι εβαλαν τη μπαταρια εκει που την εβαλαν και το μηχανισμο της κουκουλας επισης, δειχνει οτι δεν ξερουν....
Επισης εχεις δικιο, τo GTR, το 997 turbo και τοσα turbo αυτοκινητα ειναι μονο για ευθειες.....
λογια Μανος....
Αλλο το εργοστασιακο αυτοκινητο και αλλο το αθτοκινητο που εκανε ο ταδε βελτιωτης.
Και στο κατω κατω το τουρμπο ειναι η φθηνη λυση και οι περισσοτεροι το βαζουν
Και αρχιζουν τα οργανα να παιζουν μετα (αχ εχει ζεστη, ωχ στροφες, οχ μποτηλιαρισμα, κτλ)
Απλα μαλλον ειμαι απο τους ανθρωπους που απεχθανονται τα turbo. (στο συγγεκριμενο αυτοκινητο)
Α και στο οτι αν θελει ανακατασκευη η απαντηση ειναι οχι. Αλλα αν θες να το βελτιωσεις τοτε ναι.
Ταλαιπωριμενο ειναι γιατι παει συνεχεια πιστα.
Στα service του ειναι αστερι.
Παιδια οταν με το καλο βγαλω το softtop θα σας
λογια Μανος....
Αλλο το εργοστασιακο αυτοκινητο και αλλο το αθτοκινητο που εκανε ο ταδε βελτιωτης.
Και στο κατω κατω το τουρμπο ειναι η φθηνη λυση και οι περισσοτεροι το βαζουν
Και αρχιζουν τα οργανα να παιζουν μετα (αχ εχει ζεστη, ωχ στροφες, οχ μποτηλιαρισμα, κτλ)
Απλα μαλλον ειμαι απο τους ανθρωπους που απεχθανονται τα turbo. (στο συγγεκριμενο αυτοκινητο)
Α και στο οτι αν θελει ανακατασκευη η απαντηση ειναι οχι. Αλλα αν θες να το βελτιωσεις τοτε ναι.
Ταλαιπωριμενο ειναι γιατι παει συνεχεια πιστα.
Στα service του ειναι αστερι.
Παιδια οταν με το καλο βγαλω το softtop θα σας
Να πω κάτι άσχετο απλώς για να σε βοηθήσω...όταν θές ν απαντήσεις σε κάποιον συγκεκριμένα, όπως τώρα με το post του Μάνου, πάς πάνω δεξιά στο post του και πατάς εκεί που λέει quote. Μόλις σου αλλάξει σελίδα απλά πάς και γράφεις την απάντηση σου και αυτόματα σου παραθέτει και την δική του..