Εγχειρηση..
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 9 2010, 01:38 AM
Να πω κάτι άσχετο απλώς για να σε βοηθήσω...όταν θές ν απαντήσεις σε κάποιον συγκεκριμένα, όπως τώρα με το post του Μάνου, πάς πάνω δεξιά στο post του και πατάς εκεί που λέει quote. Μόλις σου αλλάξει σελίδα απλά πάς και γράφεις την απάντηση σου και αυτόματα σου παραθέτει και την δική του..

Originally Posted by S2000art,Jan 9 2010, 01:25 AM
Αλλο το εργοστασιακο αυτοκινητο και αλλο το αθτοκινητο που εκανε ο ταδε βελτιωτης.
Συγγνωμη που θα στο πω φιλε μου και δε θελω να σε προσβαλλω αλλα εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ και απο αυτοκινητα και απο το αυτοκινητο που εχεις.
Δλδ απο που να ξεκινησει κανεις και που να τελειωσει?
Απο το οτι θες να το κανεις 2.4?
Απο το οτι θες να βγαλεις το μηχανισμο γιατι σου φαινεται καπως "βαρυ" το αμαξι?
Απο το οτι λες οτι το αμαξι εχει κανει 135.000χλμ σε πιστα και γι αυτο εχει φαει ζορι?
Απο το οτι λες το GTR αυτοκινητο βελτιωτων?
Απο το οτι λες οτι το turbo ειναι φθηνη λυση?
Απο το οτι λες οτι δεν εχεις δει κανενα μαμα s2000 να σπαει το μοτερ?
Παλι καλα που υπαρχουν 5 ατομα εδω μεσα που ξερουν και μερικα πραγματα πρωτιστως για το αμαξι τους γιατι οταν ειναι να συζητηθει ενα σοβαρο θεμα, η κοτσανα παει συννεφο.
Originally Posted by MANOS,Jan 9 2010, 01:47 AM
To GTR και το 997 turbo ειναι αυτοκινητα βελτιωτων?
Συγγνωμη που θα στο πω φιλε μου και δε θελω να σε προσβαλλω αλλα εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ και απο αυτοκινητα και απο το αυτοκινητο που εχεις.
Απο το οτι θες να βγαλεις το μηχανισμο γιατι σου φαινεται καπως "βαρυ" το αμαξι?
Απο το οτι λες οτι το αμαξι εχει κανει 135.000χλμ σε πιστα και γι αυτο εχει φαει ζορι?
Παλι καλα που υπαρχουν 5 ατομα εδω μεσα που ξερουν και μερικα πραγματα πρωτιστως για το αμαξι τους γιατι οταν ειναι να συζητηθει ενα σοβαρο θεμα, η κοτσανα παει συννεφο.

Το τι θελει να κανει καποιος με το αμαξι του και αν θελει να το μοιραστει με το club ειναι δικος του λογος.
Α και τι ειπες οτι ειμαι ασχετος?
Στο τι?
Οτι οι αποψεις μου ειναι διαφορετικες απο τις αποψεις αλλων?
Ναι το turbo ειναι μια m@l@..
Ναι ο υπερικηβισμος δινει αρκετα.
Ναι το ελαφρωμα παιζει ρολο.
Α και κατι ακομα φιλε Μανο. εχεις βαλει ποτε κοντρα στην ζωη σου αν ναι τοτε δεν θα τα ελεγες ποτε αυτα που ειπες.
Δεν σε ξερω αλλα πιστεψε με το S2000 ηταν ενα ονειρο απο τοτε που βγηκε.
και ξερω καθε τι πανω του....
Φιλε Μανο...δεν ευχαριστω...
Παιδια ευχαριστω για ολα.
χιχιχιχι!!!!!
Ρε παιδιά...Εγώ γνωρίζω αυτοκίνητα (s2000 φυσικά), που είχαν κομπρέσσορες και αφού πουλήθηκαν "μαμά", έβγαλαν αμέσως προβλήματα στους νέους ιδιοκτήτες τους..
Για να γίνει υπερτροφοδότηση και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πρέπει να ενισχύσεις το μοτέρ..
Δε μπορώ να δεχτώ 400 άλογα με μαμά μοτέρ, με αλλαγμένα μόνο τρόμπες-μπεκ και περιφερειακά...Τουλάχιστον στο αυτοκίνητό μου, δε θα το έκανα ΠΟΤΕ..
Η honda το έχει κάνει να είναι αξιόπιστο για συγκεκριμένες συνθήκες συμπίεσης και στροφών δίνοντάς του ταυτόχρονα κάποιο επιπλέον περιθώριο αντοχής..αλλά όχι και για τα διπλάσια άλογα.. πού να αντέξει το φουκαριάρικο...
Άποψη μου είναι πως με υπερτροφοδότηση, αργά ή γρήγορα το ΟΕΜ μοτέρ θα "την ακούσει"...
εκτός αν δουλεύει 0.5 πίεση...
Από εκεί και πέρα, ο,τι νομίζει ο καθένας για τον εαυτό του..
Δικά του τα χρήματα, δικές του και οι επιλογές..
Για να γίνει υπερτροφοδότηση και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πρέπει να ενισχύσεις το μοτέρ..
Δε μπορώ να δεχτώ 400 άλογα με μαμά μοτέρ, με αλλαγμένα μόνο τρόμπες-μπεκ και περιφερειακά...Τουλάχιστον στο αυτοκίνητό μου, δε θα το έκανα ΠΟΤΕ..
Η honda το έχει κάνει να είναι αξιόπιστο για συγκεκριμένες συνθήκες συμπίεσης και στροφών δίνοντάς του ταυτόχρονα κάποιο επιπλέον περιθώριο αντοχής..αλλά όχι και για τα διπλάσια άλογα.. πού να αντέξει το φουκαριάρικο...
Άποψη μου είναι πως με υπερτροφοδότηση, αργά ή γρήγορα το ΟΕΜ μοτέρ θα "την ακούσει"...
εκτός αν δουλεύει 0.5 πίεση...
Από εκεί και πέρα, ο,τι νομίζει ο καθένας για τον εαυτό του..
Δικά του τα χρήματα, δικές του και οι επιλογές..
αναμφισβήτητα ρε παιδιά...μην κολλάμε στο "100.000"...
αλλά στα ΟΕΜ μοτέρ, το "Α" και το "Ω" είναι η συντήρηση γιατί πληρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή..
Στα υπερτροφοδοτούμενα, μπορεί να το συντηρείς απόλυτα σωστά και παρ'όλα αυτά, να αρχίσει να καίει τον πάτο του!
Γιατί απλά οι δυνάμεις στο μοτέρ είναι μεγαλύτερες από αυτές που είναι σχεδιασμένο να δουλεύει αξιόπιστα..
αλλά στα ΟΕΜ μοτέρ, το "Α" και το "Ω" είναι η συντήρηση γιατί πληρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή..
Στα υπερτροφοδοτούμενα, μπορεί να το συντηρείς απόλυτα σωστά και παρ'όλα αυτά, να αρχίσει να καίει τον πάτο του!
Γιατί απλά οι δυνάμεις στο μοτέρ είναι μεγαλύτερες από αυτές που είναι σχεδιασμένο να δουλεύει αξιόπιστα..