Εγχειρηση..
Εντάξει......εγώ να ετοιμάζομαι να το πάρω στο χέρι τότε το μαμά μοτέρ.........και με πολλά προβλήματα σε όποιον το πάρει μαμά...
Τελικά το link που έβαλα δεν το διαβάσαμε. Αλλος μιλάει θεωρητικά και άλλος με γεγονότα
Τελικά το link που έβαλα δεν το διαβάσαμε. Αλλος μιλάει θεωρητικά και άλλος με γεγονότα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 9 2010, 08:07 AM
Εντάξει......εγώ να ετοιμάζομαι να το πάρω στο χέρι τότε το μαμά μοτέρ.........και με πολλά προβλήματα σε όποιον το πάρει μαμά...
Και γενικά, πόσοι έχετε ακούσει να σκάνε μοτέρ και να έρχονται και να το γράφουν εδώ..?
Ένα ποσοστό %... 10%-20% ??
Και τώρα πες μου ποιοί θα γράψουν ότι το αυτοκίνητό τους ράβει ο,τι κινείται...??
80%-90%..????
Τα μεγέθη δε μπορούν να συγκριθούν..
Είπαμε.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
οποιο μοτερ σκαει μαθενετε...και για να σπαση καποιοs το μοτερ πρεπει να ειναι γκασμαs μεγαλοs...πχ παλια στον μαστορα στην βουλιαγμενη ηρθε s με σπασμενο μοτερ που στα λιμανακια με 140χλμ κατεβασε 1 ταχ...και οσα μοτερ εχο δει εγω προσωπικα ειναι ειναι που το αφησαν χωρηs λαδια..
Ρε παιδιά είπε ο άνθρωπος οτι το θέλει για πίστα. Και μην αρχίσουμε πάλι ποια πίστα? Μπορεί να θέλει να είναι όλη μέρα και όλη νύχτα στις Σέρρες.
Έχετε δει πολλά υπερτροφοδοτούμενα s2000 να "λιώνουν" στην πίστα?
Σε τέτοια φάση και μηδέν χιλιόμετρα να έχει το μοτέρ με σαλιγκάρι πόσο θα αντέξει ρε ρυθμούς γυρολογιου? Μην ακούσω μ@λ@κι3ς για το τέρας της Top Fuel.
Ειδικά αν η πίεση κυμανθεί πάνω από το "θεωρητικό" safe των 0.5bar.
Αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση στο αμερικανικο με λεξεις κλειδια track και boost το 70% των περιπτώσεων το πήρε στο χέρι.
Ηλία αυτό που λέει ο FUN ισχύει αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, υπο προϋποθέσεις (0,4-0.5,ευλαβικη συντήρηση κλπ).
Αnyway αφού ο άνθρωπος έχει την αναρτησουλα του και σώβρακο να το κάνει και 2.4 και 2.5 και οτι να ναι μεγια του και χαρά του.
Απλά όπως πολύ σωστά είπες Ηλία και όπως πολύ σωστά είχε παρατηρήσει και ο Ζομπολας στο παρελθόν, ζούμε σε καιρούς υπερβολής. Για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να έχουμε 400+ άλογα, το οτι δεν μπορούμε να το πάμε στις στροφές με 240 άλογα αυτό είναι άλλη ιστορία.
Σε τέτοια φάση και μηδέν χιλιόμετρα να έχει το μοτέρ με σαλιγκάρι πόσο θα αντέξει ρε ρυθμούς γυρολογιου? Μην ακούσω μ@λ@κι3ς για το τέρας της Top Fuel.
Αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση στο αμερικανικο με λεξεις κλειδια track και boost το 70% των περιπτώσεων το πήρε στο χέρι.
Ηλία αυτό που λέει ο FUN ισχύει αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, υπο προϋποθέσεις (0,4-0.5,ευλαβικη συντήρηση κλπ).
Αnyway αφού ο άνθρωπος έχει την αναρτησουλα του και σώβρακο να το κάνει και 2.4 και 2.5 και οτι να ναι μεγια του και χαρά του.
Απλά όπως πολύ σωστά είπες Ηλία και όπως πολύ σωστά είχε παρατηρήσει και ο Ζομπολας στο παρελθόν, ζούμε σε καιρούς υπερβολής. Για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να έχουμε 400+ άλογα, το οτι δεν μπορούμε να το πάμε στις στροφές με 240 άλογα αυτό είναι άλλη ιστορία.
Originally Posted by orienta,Jan 9 2010, 07:49 PM
οποιο μοτερ σκαει μαθενετε...και για να σπαση καποιοs το μοτερ πρεπει να ειναι γκασμαs μεγαλοs...πχ παλια στον μαστορα στην βουλιαγμενη ηρθε s με σπασμενο μοτερ που στα λιμανακια με 140χλμ κατεβασε 1 ταχ...και οσα μοτερ εχο δει εγω προσωπικα ειναι ειναι που το αφησαν χωρηs λαδια.. 

Του PanoS αυτό που πέρασε εγγύηση με 10κ-15κ χιλιόμετρα δεν είχε λάδια?
Καλά για τα 140χλμ και τα κατεβάσματα δεν το συζητάω
Για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να έχουμε 400+ άλογα, το οτι δεν μπορούμε να το πάμε στις στροφές με 240 άλογα αυτό είναι άλλη ιστορία
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 9 2010, 08:47 PM
Γιάννη νομίζω ότι 99% των περιπτώσεων που πανε F/I δεν το φτιάχνουν για να στρίβουν. Δεν ακούσες ποτέ Γιαννακό, Μάνο, εμένα Κυριάκο και τους υπόλοιπους να λέμε πω πω πως στρίβουμε έτσι με τα παραπάνω άλογα ή έκανα κάτι χρόνους στην πίστα τώρα να!!!Ισα ίσα έχω δηλώσει ότι τα 240 είναι υπεραρκετά για στροφοδιαδρομή 
Originally Posted by S2johnyK,Jan 9 2010, 10:03 AM
Ρε παιδιά είπε ο άνθρωπος οτι το θέλει για πίστα. Και μην αρχίσουμε πάλι ποια πίστα? Μπορεί να θέλει να είναι όλη μέρα και όλη νύχτα στις Σέρρες.
Επισης να πω οτι αν το S το ελαφρωσεις,του βαλεις ενα κοντο,coilover και σεμι δεν χρειαζεται κατι αλλο κατα την γνωμη μου.
Και αυτο γιατι αν το βαζεις πιστα που οι επιβαρυνσεις ειναι μεγαλες παλι δεν ξερω τι αξιοπιστια εχουν τα υπερκυβισμενα[δεν μιλαω για Js] σε τετοιες συνθηκες.
Αλλιως παιζει και το 2.2 σε λογικα χρηματα απ οτι ξερω.Το 2.4 μαλλον το θεωρω υπερβολη.
S2000art σε ποια πιστα μπαινεις?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by uma_chikara,Jan 9 2010, 05:38 PM
Ρε παιδιά...Εγώ γνωρίζω αυτοκίνητα (s2000 φυσικά), που είχαν κομπρέσσορες και αφού πουλήθηκαν "μαμά", έβγαλαν αμέσως προβλήματα στους νέους ιδιοκτήτες τους..
Καλυτερα να μην αναφερεις ονοματα ομως, ισως δεν θελουν να το μαθει κοσμος για προσωπικους τους λογους.