Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ

Old Mar 16, 2010 | 08:07 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Περιμένει κάποιος στη στάση, οπότε έρχεται ένας άγνωστος, του τσιμπάει το μάγουλο και του λέει:
- Κερατούκλη!...και φεύγει.
Την άλλη μέρα το ίδιο. Εκεί που περιμένει το λεωφορείο, πλησιάζει ο άγνωστος και του τσιμπάει το μάγουλο.
- Κερατούκλη !...και φεύγει.
Αφού έγινε το ίδιο μερικές φορές, λέει στη γυναίκα του.
- Ασε ρε γυναίκα, ξέρεις τι μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες; Με πλησιάζει κάποιος άγνωστος με τσιμπάει στο μάγουλο και με λέει κερατούκλη.
- Μη δίνεις σημασία άντρα μου. Κανένας τρελός θα είναι.
Την άλλη μέρα τον πλησιάζει πάλι ο άγνωστος, του τσιμπάει το μάγουλο και του λέει.
- Κερατούκλη, είσαι και μαρτυριάρης ε;;;
Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:10 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Ένας λαγός αποφάσισε να επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής για ζώα. Πάει λοιπόν στην τσατσά-αλεπού και ζητάει κάτι καλό και φθηνό.
"Κοίτα να δεις λαγέ μου, μόλις μας ήρθε μια καινούργια κόμπρα κι επειδή είναι άπειρη θα την πη**ξεις μ ένα πεντοχίλιαρο μόνο, γουστάρεις; "Του λέει η αλεπού".
"Κόμπρα, ε;" Σκέφτεται ο λαγός ... "Εντάξει! Δεν έχω ξαναπ**ξει κόμπρα και καίγομαι από περιέργεια".
Ανεβαίνει λοιπόν στο δωμάτιο της κόμπρας. γδύνεται και αρχίζει το.... έργο....
Κάποια στιγμή, η κόμπρα εκεί που είχε από πάνω της το λαγό, της άνοιξε η όρεξη. Ανοίγει το στόμα και τον τρώει!
Αφού τον κατάπιε, σκέφτηκε: "Τι κάνω η χαζή; Έφαγα τον πελάτη μου; Θα με απολύσουν, γαμώτο!" Και κάνει μια και τον ξερνάει.
Μόλις βγαίνει απ το στόμα της ο λαγός, την κοιτάει της χαμογελάει και της λέει: "Τσιμπουκλού μου, εσύ!"
Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:12 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Πάει ένας ληστής στην τράπεζα σπέρματος μπροστά στην ταμία και της λέει Ανοιξε γρήγορα το χρηματοκιβώτιο με τα μπουκαλάκια σπέρματος και πιεστά όλα! Τώρα!
-Μα...ψελλίζει η ταμίας.. σκάσε της λέει αυτός, τώρα πήγαινε και πίεστα όλα.
!Τι να κάνει η καημένη ανοίγει το χρηματοκιβώτιο και αρχίζει να καταπίνει τα μπουκαλάκια με το σπέρμα! Αφού τα πίνει όλα ...
Την πλησιάζει ο ληστής βγάζει την κουκούλα, της χτυπάει ευγενικά την πλάτη και της λέει..
-Είδες... Λιτσάκι πως μπορούσες...!!!!
Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:25 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Είναι δύο εργάτες στην οικοδομή, και κοντεύουν να σχολάσουν. Σε μια στιγμή, γυρνάει ο ένας στον άλλο και του λέει: - Καλά, δεν βλέπω την ώρα να τελειώσουμε απο εδώ.. θα πάω γρήγορα σπίτι, θα κατεβάσω το κιλοτάκι της γυναίκας μου.. - Οπα ρε.. τόσες κάυλες έχεις; - Οχι ρε.. με στενεύει λίγο..

(Antonis boy please don't...)
Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:31 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:51 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Mar 16 2010, 08:31 AM

Κύριε πρόεδρε σας παρακαλώ.... μου χαλάτε τη σειρά.....
Reply
Old Mar 16, 2010 | 08:56 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Μια "αδελφή" κάνει ωτοστόπ. Σταματάει ο νταλικέρης να τη πάρει. Στο δρόμο όμως η νταλίκα ανατρέπεται με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η αδελφή και να ζητάει αποζημίωση από τον νταλικέρη. Αυτός ανένδοτος.
Από το κινητό της η "αδερφή" τηλεφωνεί στο δικηγόρο της και του λέει:
- "Τάκη πέσαμε έξω με μια νταλίκα και τραυματίστηκα, να ζητήσουμε αποζημίωση, και αν δε μας δώσει να του πάρουμε το σπίτι, τη νταλίκα και ότι έχει και δεν έχει"
Τα ακούει όλα αυτά ο νταλικέρης και εξαγριωμένος της φωνάζει:
- "θα πάρεις τ` αρχίδια μου"
- "Κλείνω Τάκη κλείνω. Τα βρήκαμε!", απαντά η αδελφή στο δικηγόρο.
Reply
Old Mar 22, 2010 | 12:25 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια. - Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα. - Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης. - Η καρδιά, λέει ο Τοτός... - Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα. - Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: - "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..."
Reply
Old Mar 22, 2010 | 12:26 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Ένας νεαρός μπαίνει σ ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά.
-Ποια συσκευασία θέλετε; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Έχουμε με τρία, έξι εννιά και δώδεκα.
-Να σας πω, λέει ο νεαρός. Απόψε έχω ραντεβού με μια πανέμορφη και φοβερά καυτή κοπέλα. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα το κάνουμε! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε Δε θα θέλει να σταματήσουμε. Γι αυτό, δώσε μου τη δωδεκάδα.
Το βράδυ έρχεται, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται στο τραπέζι οικογενειακώς για το δείπνο. Ο νεαρός παρακαλεί να πει αυτός την προσευχή και όλοι συμφωνούν. Αρχίζει να μουρμουρίζει την προσευχή και συνεχίζει έτσι για πέντε λεπτά. Η κοπέλα σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει:
-Δεν μου είχες πει πως είσαι τόσο θρήσκος.
-Κι εσύ δεν μου είπες πως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!
Reply
Old Mar 26, 2010 | 05:35 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/10-yugo.html

κλαψτεεεεε
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:59 AM.