ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
αυτα που ερχονται με αεροπλανο τα πιανουν ΣΤΑΝΤΑΡ τελωνειο... αν στα στειλουν με καραβο τοτε το πιθανοτερο να την γλιτωσεις, αλλα αν στα πιασουν τον ηπιες, οχι μονο για τα χρηματα αλλα και για το τρεξιμο... τεσπα, θα το κοιταξω και θα δω!!!
Σορρυ για τις ζαντες!!!
Μιλησα μολις με τον Steve για τις ζαντες και μου ειπε οτι εχει μονο ενα σετ το οποιο ειναι απο ακυρωμενη παραγγελια, αλλιως κανουν 8-12 εβδομαδες να ερθουν. Για να τα στειλει στην ελλαδα θελει +60λιρες, οποτε συζηταμε για 1595+60= 1655 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ... με σημερινη ισοτιμια, και πες αγορας που ειναι λιγο ακριβοτερο, 1655*1,30 = 2150 ΕΥΡΩ.. και παλι πολλα ειναι αλλα οχι 3200... απλα για πληροφορηση...
6,05κιλα η μπροστινη
7,20κιλα η πισω
εχει κανεις το βαρος των μαμα?!?!
Σορρυ για τις ζαντες!!!
Μιλησα μολις με τον Steve για τις ζαντες και μου ειπε οτι εχει μονο ενα σετ το οποιο ειναι απο ακυρωμενη παραγγελια, αλλιως κανουν 8-12 εβδομαδες να ερθουν. Για να τα στειλει στην ελλαδα θελει +60λιρες, οποτε συζηταμε για 1595+60= 1655 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ... με σημερινη ισοτιμια, και πες αγορας που ειναι λιγο ακριβοτερο, 1655*1,30 = 2150 ΕΥΡΩ.. και παλι πολλα ειναι αλλα οχι 3200... απλα για πληροφορηση...
6,05κιλα η μπροστινη
7,20κιλα η πισω
Originally Posted by Sportster,Oct 22 2008, 05:17 AM
αυτα που ερχονται με αεροπλανο τα πιανουν ΣΤΑΝΤΑΡ τελωνειο... αν στα στειλουν με καραβο τοτε το πιθανοτερο να την γλιτωσεις, αλλα αν στα πιασουν τον ηπιες, οχι μονο για τα χρηματα αλλα και για το τρεξιμο... τεσπα, θα το κοιταξω και θα δω!!!
Σορρυ για τις ζαντες!!!
6,05κιλα η μπροστινη
7,20κιλα η πισω
Σορρυ για τις ζαντες!!!
6,05κιλα η μπροστινη
7,20κιλα η πισω
front:7.9kg
rear :8.4kg
17"
front:8.0kg
rear:9.3kg
Ξερεις πως χρεωνουν τελωνειο?Παει πχ με ποσοστο?50% ας πουμε επι τιμολογιου?
αν συζηταμε για τα air duct που ειναι απο τριτες χωρες οπως χονγκ κονγκ, αμερικη κτλ κτλ τοτε παει γυρω στο 30% πανω, ο φορος ειανι 19% αλλα εχει και καποιες αλλες χρεωσεις, τωρα επειδη ειναι ενα κομματι μπορει να σου βγει παραπανω, ααα και οι δασμοι μπαινουν ΚΑΙ στον ναυλο!!!
οσο για τις ζαντες, το καταστημα ειναι αγγλικο οποτε ερχοντε απευθειας στο σπιτι σου!
ΥΓ οπως ειπε και ο eddiex, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα στο πιασει τελωνειο... ιδιως αν το στειλουν με καραβι επειδη ερχοντε σε κοντεινερ και διαλεγουν μονο τα ακριβα >300$, αλλα αν στο στειλουν με airmail κτλ τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα στο πιασουν και μετα θα στον πιασουν και θα στον ακουμπησουν κιολας...
οσο για τις ζαντες, το καταστημα ειναι αγγλικο οποτε ερχοντε απευθειας στο σπιτι σου!
ΥΓ οπως ειπε και ο eddiex, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα στο πιασει τελωνειο... ιδιως αν το στειλουν με καραβι επειδη ερχοντε σε κοντεινερ και διαλεγουν μονο τα ακριβα >300$, αλλα αν στο στειλουν με airmail κτλ τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα στο πιασουν και μετα θα στον πιασουν και θα στον ακουμπησουν κιολας...
Originally Posted by eddiex,Oct 22 2008, 12:46 PM
Πηρα τηλ Χρηστο για την πρωτη που εβαλες τον επισημο εισαγωγεα και μου ειπε πως εχει μονο σε 18αρα για S. Και για 17 θα επρεπε να δει μονο απ εξω και αυτο δεν ηταν σιγουρο. Αλλα οταν μου ειπε και την τιμη που επεσε το τηλ απο τα χερια. Για την 18αρα 3200 απ οτι θυμαμαι.... Προσπαθω να το ξεχασω δηλαδη...
χε χε ....στον Παπαδιαμάντη πήρες στο Καλοχώρι Θεσ/νίκης έτσι?
Αδερφέ όντως τόσο έχουν οι καλές Volk! Είχα πάει από εκεί για τις δικές μου και το είδα το παραμύθι!
Το δικό μου μοντέλο (SF Challenge) 18άρες μαζί με τα λάστιχα πριν από 3 περίπου χρόνια μου στοίχισε περί τα 4.200 Ευρά!
Το θέμα είναι ότι ήξερα τι πλήρωνα (σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα και βάρος για 18άρα) οπότε και το αποφάσισα και δεν το έχω μετανιώσει! Βέβαια όταν τις αγόρασα δεν υπήρχαν οι C28N και ΤΕ37 σε ΤΙΜΕ ΑΤΤΑCK μοντέλο!
Είναι κανόνας πλέον ότι αν θέλεις σωστό offset (ιδίως σε 18άρα χωρίς αποστάτες κτλ.) συν όλα τα παραπάνω που γράφω πας είτε για WORK είτε για VOLK!
Originally Posted by Vagelis,Oct 21 2008, 05:23 AM
Κάποτε το S,λόγω αδιαφορίας μου γενικά για τα αυτοκίνητα,εξαιτίας του κολλήματος με της μηχανές-δίκυκλα,το έβλεπα απλά σαν ένα πισωκίνητο δίλιτρο κάμπριο...Μέχρι που μπήκα σε ενα S φίλου μου...μαμά,το οποίο φορούσε μόνο την INJEN...Όταν άκουσα πως έκανε το αυτοκίνητο...απλά σε δύο μηνες πήγα και αγόρασα S...και έβαλα ΙNJEN...

ο ηχος ειναι σουπερ! Οσο για το αν παιρνει αλογα το S κλπ, χεστηκα! Εχει αρκετα απο μονο του και δεν μ'ενδιαφερει να το κανω πιο γρηγορο... Οσοι νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι επειδη εχουν πολλα μαραφετια και tunerια πανω στο S τους, θα μας το δειξουν στην αναβαση προς Φενεο στις 2 Νοεμβρη!
Φιλακια boys!!!