ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
OK
Δεν έχει γίνει.Άρα καλά υπέθεσα,θα το πάω για μια ρυθμισούλα.
Αυτή πρέπει να γίνει από συνεργείο της ΗΟΝDA μόνο?Οχι για θέμα εγγύησης, αλλά υποθέτω ότι δεν ξέρουν τα άλλα να την κάνουν σωστά στο S.
Δεν έχει γίνει.Άρα καλά υπέθεσα,θα το πάω για μια ρυθμισούλα.
Αυτή πρέπει να γίνει από συνεργείο της ΗΟΝDA μόνο?Οχι για θέμα εγγύησης, αλλά υποθέτω ότι δεν ξέρουν τα άλλα να την κάνουν σωστά στο S.
Δεν ξέρω για Σαρακάκη, ούτε εγώ τον προτιμώ γιατί δεν ξέρω κανένα μάστορα μέσα.
Πήγαινε όμως σε εξουσιοδοτημένο, κανα ΛΟΥ ή καναν άλλο που να είναι κοντά στην περιοχή σου stradale.
Πάντως είναι τραγικό να φοβάσαι να εμπιστευτείς την επίσημη αντιπροσωπεία.
Πήγαινε όμως σε εξουσιοδοτημένο, κανα ΛΟΥ ή καναν άλλο που να είναι κοντά στην περιοχή σου stradale.
Πάντως είναι τραγικό να φοβάσαι να εμπιστευτείς την επίσημη αντιπροσωπεία.
Όντος είναι τραγικό....
Σκέψου ότι ο ΜΑΝΟS λέει,ότι του είπε ο DS τα νούμερα και δούλεψε!
Δηλαδή αυτούς τι τους έχουμε,να βιδώνουν βίδες??Και αυτό δεν γίνετε μόνο στην HONDA, και όταν έβαλα στην corolla το επίσημο compressor kit τις TOYOTA σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στέγνωνε το μοτέρ και δεν μπορούσαν να βρουν από τι προκαλείτε και τελικά πήγα αλλού και το έλυσα το πρόβλημα...
Και άντε πες αυτό είναι βελτίωση,αλλά το να φοβάσαι να πας ένα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ αμάξι για ρύθμιση βαλβίδων σε επίσημη αντιπροσωπεία δείχνει που είμαστε όσων αφορά την αυτοκίνηση..
Σκέψου ότι ο ΜΑΝΟS λέει,ότι του είπε ο DS τα νούμερα και δούλεψε!
Δηλαδή αυτούς τι τους έχουμε,να βιδώνουν βίδες??Και αυτό δεν γίνετε μόνο στην HONDA, και όταν έβαλα στην corolla το επίσημο compressor kit τις TOYOTA σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στέγνωνε το μοτέρ και δεν μπορούσαν να βρουν από τι προκαλείτε και τελικά πήγα αλλού και το έλυσα το πρόβλημα...
Και άντε πες αυτό είναι βελτίωση,αλλά το να φοβάσαι να πας ένα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ αμάξι για ρύθμιση βαλβίδων σε επίσημη αντιπροσωπεία δείχνει που είμαστε όσων αφορά την αυτοκίνηση..
Εγω το εχω πει (Στον Βαγγελη), Ds, Vtec-Man, Energetic και καποιοι αλλοι που εχουν τα φωντα, να ανοιξουν μια αντιπροσωπια η ας το πουμε ενα συνεργειο μονο για S2000. Δεν θα εχουμε ποτε προβλημα. Παντως αν το αποφασισετε εγω σας βαζω το εμπορικο προγραμμα!
Γενικά το θέμα των βαλβίδων έχω καταλάβει ότι δε θέλει και πολλα πολλα.....
Τα νούμερα έχουν γραφεί και σε κάποιο topic.
Απλά στη Honda κάνουν την εργοστασιακή ρύθμιση και ότι κάτσει.
Το αμάξι μου δεν είχε ξέσπασμα στο vtec γαιτί μου τις είχαν κλειστές, μόλις τις ξαναρύθμισα, πριόνι. Νομίζω πρέπει να είναι πιο ανοιχτές τις εξαγωγής, κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Τα νούμερα έχουν γραφεί και σε κάποιο topic.
Απλά στη Honda κάνουν την εργοστασιακή ρύθμιση και ότι κάτσει.
Το αμάξι μου δεν είχε ξέσπασμα στο vtec γαιτί μου τις είχαν κλειστές, μόλις τις ξαναρύθμισα, πριόνι. Νομίζω πρέπει να είναι πιο ανοιχτές τις εξαγωγής, κάτι τέτοιο τελοσπάντων.