ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ CUSTOM ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ
Καλορίζικες. Όταν διάβασα ότι οι μπούκες θα ήταν 114χιλ μου φάνηκε υπερβολή (για μαμα αυτοκίνητο και για το συγκεκριμένο γιατί είναι κόσμημα) αλλά τώρα που το βλέπω στις φωτο είναι πολύ ωραίες και έγινε και καλή δουλειά. Απλά μια μικρή συμβουλή να προσέχεις τον προφυλακτήρα σου γιατί είναι υπερβολικά κοντά με τις μπούκες. Το πιθανό προβλήματα είναι μήπως από τους κραδασμούς ( όχι μόνο του δρόμου αλλά και του μοτέρ - σε τίποτα κατεβάσματα) βρίσκουν οι μπούκες στον προφυλακτήρα και με την θερμοκρασία στον φθήρουν. Απλά τσεκαρε το στον δρόμο μην ακούσεις τίποτα περίεγο.
Πολύ ωραίες και πάλι να τις χαίρεσαι
Πολύ ωραίες και πάλι να τις χαίρεσαι
Σήμερα βγάλαμε και ηχητικό συμπέρασμα για την εξάτμιση....το σημαντικό όλων βέβαια,είναι ότι κατά την επιστροφή και στο πρώτο άνοιγμα του ζεύγους...βρισκόμουν 2 αυτοκίνητα πίσω τους εν αναμονή..και με το που ξεκινάει το πάτημα,ξεκινάω κι εγώ....το θετικό είναι ότι μέχρι να λήξει το πρώτο πάτημα, η απόστασή μου έμεινε σταθερή,πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν χάσαμε με την χειροποίητη.Πρώτες εκτιμήσεις βέβαια, πρέπει να γίνει πάτημα με το ζεύγος ,ένας ,ένας ξεχωριστά...
Βγάζοντας τον καταλύτη και βάζοντας test pipe ή πιό ελεύθερο καταλύτη κερδίζεις κάποια πράγματα αλλά όχι όσα θα μπορούσες να κερδίσεις αν ελευθέρωνες όλο το σύστημα (Χταπόδι, Test pipe, τελικά). Απλά από εκεί και πέρα έχε στο μυαλό σου ότι όσο ελευθερώνεις αλλά τόσο πρέπει να ταιζεις. Δηλαδή αν βάλεις ένα χταπόδι και τελικά δεν έχεις πρόβλημα σε θέμα μείγματος διότι το s είναι πλούσιο στις βενζίνες του από την μάνα του. Αν όμως στα παραπάνω προσθέσεις και ένα test pipe και μια πιό ελεύθερη εισαγωγή τότε αδυνατίζεις αρκετά το μείγμα με αποτέλεσμα να θέλεις καινούργιο προγραμματισμο (εγκέφαλο) οπότε ανεβένει και το κόστος αρκετά. Ελπίζω να βοήθησα.
Originally Posted by SBIT,Jan 5 2011, 01:47 PM
Βγάζοντας τον καταλύτη και βάζοντας test pipe ή πιό ελεύθερο καταλύτη κερδίζεις κάποια πράγματα αλλά όχι όσα θα μπορούσες να κερδίσεις αν ελευθέρωνες όλο το σύστημα (Χταπόδι, Test pipe, τελικά). Απλά από εκεί και πέρα έχε στο μυαλό σου ότι όσο ελευθερώνεις αλλά τόσο πρέπει να ταιζεις. Δηλαδή αν βάλεις ένα χταπόδι και τελικά δεν έχεις πρόβλημα σε θέμα μείγματος διότι το s είναι πλούσιο στις βενζίνες του από την μάνα του. Αν όμως στα παραπάνω προσθέσεις και ένα test pipe και μια πιό ελεύθερη εισαγωγή τότε αδυνατίζεις αρκετά το μείγμα με αποτέλεσμα να θέλεις καινούργιο προγραμματισμο (εγκέφαλο) οπότε ανεβένει και το κόστος αρκετά. Ελπίζω να βοήθησα.
Originally Posted by harri-S-,Jan 6 2011, 01:15 AM
κ οταν αδυνατιζεις το μιγμα τι αποτελεσμα εχει? εγω ας πουμε που εχω αλλαξει εισαγωγη εξατμιση κ test pipe το εχω αδυνατισει??

Θύμισε μου να τα πούμε και για αυτό