ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ CUSTOM ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ
Originally Posted by Bestever,Jan 12 2011, 07:45 AM
Πάνε περίπου 2 χρόνια από τότε που το μέτρησα δρόμο και δεν θυμάμαι ακριβώς που έπαιζε το μείγμα. Πάντως το 12,8 το είδα, αλλά μάλλον "τοπικά".
Γενικά, πάντως η αίσθηση που μου είχε αφήσει ήταν ότι είναι φτωχό για μαμά...
Γενικά, πάντως η αίσθηση που μου είχε αφήσει ήταν ότι είναι φτωχό για μαμά...
1)Tein SuperStreet
2)21mm πίσω αντιστρεπτική
3)Traction bar --> 2μοίρες Caster
4)Ρυθμιζόμενο κάμπερ από εμπρός πάνω ψαλίδι -->1.5 μοίρα
5)Ρυθμιζόμενο πίσω πάνω ψαλίδι για κάμπερ --> 1 μοίρα
5)ΟΕΜ ITR κιβώτιο με το μαμά μπλοκέ.
6)Όλα τα σινεμπλόκ αλλαγμένα με ΟΕΜ
Οχι απλώς έστριβε!.... Πάρα πολύ αποτελεσματικό.
Αλλά εκτός της αποτελεσματικότητας είναι και η αίσθηση που παίζει για εμένα πιο μεγάλο ρόλο και εκεί το Civic είχε "ταβάνι" και μάλλον χαμηλό...
Μάλλον είμαστε πολύ off-topic πλέον
2)21mm πίσω αντιστρεπτική
3)Traction bar --> 2μοίρες Caster
4)Ρυθμιζόμενο κάμπερ από εμπρός πάνω ψαλίδι -->1.5 μοίρα
5)Ρυθμιζόμενο πίσω πάνω ψαλίδι για κάμπερ --> 1 μοίρα
5)ΟΕΜ ITR κιβώτιο με το μαμά μπλοκέ.
6)Όλα τα σινεμπλόκ αλλαγμένα με ΟΕΜ
Οχι απλώς έστριβε!.... Πάρα πολύ αποτελεσματικό.
Αλλά εκτός της αποτελεσματικότητας είναι και η αίσθηση που παίζει για εμένα πιο μεγάλο ρόλο και εκεί το Civic είχε "ταβάνι" και μάλλον χαμηλό...
Originally Posted by Bestever,Jan 12 2011, 07:44 PM

Εδω και αρκετή ώρα θα έλεγα
Υ.Γ.
Άλλο το φτωχό (στεγνό) μείγμα για την υπερτροφοδοτηση και άλλο για την ατμόσφαιρα.
12.8 μόνο φτωχό δεν είναι για ατμοσφαιρικό S2000.
Αν υπάρξει ανάλογο τοπικ για να μην πάνε στο βρόντο όλες αυτές οι πληροφορίες θα αναλύσουμε περισσότερο
Και επειδή είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και εγώ φταίω γι¨αυτό....συμπληρώνω...Quaife διαφορικό περιορ.ολισθ.,buddy club coilover kit,ρυθμιζόμενα μπρος και πίσω άνω ψαλίδια bc, κάμπερ μπροστινό 3,4 και 2,5 πίσω.....με αγάπη..EG6.....
ας με συγχωρήσουν οι συνφορουμίτες,αλλά οι αγάπες...δεν κρύβονται...
ας με συγχωρήσουν οι συνφορουμίτες,αλλά οι αγάπες...δεν κρύβονται...
Ναι ,ναι ξέρω...σας τα έχω κάνει τσουρέκια,έβαλα κι εγώ μια εξάτμιση και κάτι έγινε...οκ...Αλλά!! υπάρχει έρώτηση...λοιπόν, με χταπόδι μαμά,με εισαγωγή μαμά και γενικά όλα μαμά,εκτός από εξάτμιση,βάζοντας μια "πίπα ελέγχου" εεε......με το μείγμα,τι πιθανότητες έχουμε να γίνει μαλακία? έχει τσεκάρει κανείς με κάποιο μετρητή???? γιατί θεωρητικά ακούω διάφορα...Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για την υπομονή σας...