When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
ΑΡ1 retainers και AP2 retainers είναι από το ίδιο υλικό κατασκευασμένα (έχει γίνει ανάλυση στο αμερικανικο για αυτό) και διαφέρουν μόνο στο "σχέδιο" κατασκευής .
Τώρα το είδα αυτό και απλά θα ήθελα να σημειώσω ότι το σχέδιο παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με το υλικό. Αν ο σχεδιασμός στα Ap2 είναι διαφορετικός (δεν το γνωρίζω.. επειδή το ανέφερες εσύ, λαμβάνω υπόψιν μου ότι ισχύει) ίσως προσδίδει μεγαλύτερες αντοχές στο εκάστοτε εξάρτημα, καθώς μπορεί να έχει ενισχυθεί μία περιοχή η οποία ενδεχομένως κρίθηκε ασθενής βάσει δοκιμών ή και συχνότητας αστοχιών. Και γενικότερα η εμπειρία έχει δείξει ότι τα ίδια εξαρτήματα στα ap2 είναι πάντα καλύτερα από εκείνα των ap1 (άσχετο, αλλά βλέπε τακάκια, για παράδειγμα)..
On the other hand, δίνουμε τόσα και τόσα για αηδίες τύπου εξατμίσεις-εισαγωγές κ.ο.κ..
Κάτι που κοστίζει 200 ευρώ max, που κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξεις έτσι κι αλλιώς και μπορεί να σε γλιτώσει από τουλάχιστον 1000 σε περίπτωση στραβής και όλο το ψυχολογικό φορτίο της ζημιάς, δεν το θεωρώ απερίσκεπτη κίνηση..
Ένα τσεκάρισμα όντως δεν είναι κακό και αν συνοδεύεται με ρύθμισμα βαλβίδων, ίσως η αλλαγή κάποια στιγμή να μην είναι τόσο ασύμφορη..
!!!!! Εφόσον είναι ένα απ τα αδύνατα σημεία του αυτοκινήτου και το ξέρουμε γιατί να μην το προσέξουμε εγκαίρως? Κι εγώ την άλλη βδομάδα με την ευκαιρία του ανοίγματος θα τα αλλάξω καλού κακού. Και αυτό που έγινε προχθές Ηλία στα Μέγαρα απ ότι κατάλαβα από retainer έγινε τελικά..
Ισμηνη μιλα με τον Χρηστο γιατι δεν υπαρχει τπτ Ελλαδα παρα μονο 3 στις αποθηκες και επειδη παραγγειλα και εγω μηπως και προλαβεις και εσυ και να ερθουν μαζι.
!!!!! Εφόσον είναι ένα απ τα αδύνατα σημεία του αυτοκινήτου και το ξέρουμε γιατί να μην το προσέξουμε εγκαίρως? Κι εγώ την άλλη βδομάδα με την ευκαιρία του ανοίγματος θα τα αλλάξω καλού κακού. Και αυτό που έγινε προχθές Ηλία στα Μέγαρα απ ότι κατάλαβα από retainer έγινε τελικά..
Δηλαδή ...?
Πως βγήκε το συμπέρασμα?
Το γύρισε πάνω από 9600rpm ?