ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Originally Posted by valerios,Mar 26 2008, 06:10 PM
Ενα Ibiza με τα αλογα της M3 και ενα M3 με τα αλογα μιας Μ6 ειναι το ιδιο η και περισσοτερα αξιοπιστα? καποιος να κανει quote αυτο και να μου πει ενα ναι η οχι για να ξερω και εγω, με ναι η οχι... (το ιδιο αμαξι να το σκιζεις τον Αυγουστο στην Λαρνακα και το χειμωνα στα Γιαννενα μετα τα μπουζουκια)
Geo συμφωνω απολυτα μαζι σου!
Αναδιατύπωση:
Τα F20C είναι τα μόνα μοτέρ ΗΟΝDΑ που σπάνε ύστερα από υπερβολικούς κανιβαλισμούς.Οπότε μην την ψάχνεις ότι και τα ατμ σπάνε...
Εγώ δεν είδα κανα Κ20Α να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα...
Τα F20C είναι τα μόνα μοτέρ ΗΟΝDΑ που σπάνε ύστερα από υπερβολικούς κανιβαλισμούς.Οπότε μην την ψάχνεις ότι και τα ατμ σπάνε...
Εγώ δεν είδα κανα Κ20Α να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα...
Οχι ρε παιδια, μην λεμε τετοια πραγματα...ΟΛΑ τα μοτερ σπανε με κακη χρηση. Το F20C ειναι τρομερα αξιοπιστο και τεχνολογικα εξελιγμενο μοτερ. Πραγματι το Κ20Α ειναι εξαιρετικα αξιοπιστο κι αυτο. Τωρα τα F20C που πηρανε μερικοι μπουζουκοβιοι ή ασχετοι και κανανε κουλα κατεβασματα ή αλλαζανε λαδι καθε 20000 χλμ... τι να πουμε...
περαιτερω μηχανολογικα δεν θα αναφερθω για να μην πω καμια βλακεια λογω αμαθειας, οποιος γνωριζει ας πει κατι παραπανω
περαιτερω μηχανολογικα δεν θα αναφερθω για να μην πω καμια βλακεια λογω αμαθειας, οποιος γνωριζει ας πει κατι παραπανω
OK δεν διαφωνω με καλυπτει πληρως η απαντηση σου και δεν μπορω να σου πω κατι... τελικα ολοι εμεις οι ελληνες πρεπει να βρουμε μια εκταση να μαζεψουμε ολα αυτα τα μαστορια και τους ρυθμιστες και να φερουμε και απο την κυπρο και αλλα αλανια να κανουμε βελτιωτικους οικους και να δινουμε και εγγυησεις πχ οπως η Honda 7 χρονια ξερω γω και να εχουμε και μουσειο με σπασμενα καπακια απο Μ3 και Enzo και F16 και να τους παρουμε το ψωμι και το κασερι μαζι με τον καθε λαμακα ιαπωνα και γερμανο και βρετανο και αμερικανο που μπλεξαμε και μας πουλανε απαρχαιωμενα μοτερ με χαμηλες ειδικες αποδοσεις και αναξιοπιστα μεχρι το κοκκαλο ενω εμεις παιρνουμε ενα οποιδηποτε μοτερ αλλαζουμε φλατζα και ελατηρια καμια ταπα ψυγειου και βγαζουμε 1000-1500 αλογα χαλαρα και οι αλλοι καθε κυριακη ακουνε κριτικη απο τον Τακη Πουρναρακη γιατι σπανε τα μοτερ στις 19.000 στροφες και οτι εμειναν πισω στην εξελιξη...
Ρε Βαλέριε,άσε το θέμα βελτιωτές στην Ελλάδα,εδώ ο άλλος αγόρασε έτοιμο GT-R R35 από εξωτερικό,το πήγε στο power και κέρδισε το powercar 2007 με την δικιά του επωνυμία αφήνοντας να εννοηθεί ότι και καλά το έφτιαξε αυτός...
Originally Posted by Stradale,Mar 26 2008, 06:52 PM
Ρε Βαλέριε,άσε το θέμα βελτιωτές στην Ελλάδα,εδώ ο άλλος αγόρασε έτοιμο GT-R R35 από εξωτερικό,το πήγε στο power και κέρδισε το powercar 2007 με την δικιά του επωνυμία αφήνοντας να εννοηθεί ότι και καλά το έφτιαξε αυτός...
Originally Posted by Stradale,Mar 26 2008, 07:52 AM
Πάντος εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πάνο από τα μισά ovtavia rs που έχουμε έχουν ραγίσει είτε πολλαπλή είτε τουρμπίνα...