ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Μάλλον θα το έχω ξαναγράψει, αλλά πρίν από κάτι χρόνια έβαλα ένα στοίχημα ανεβαίνοντας από Αθήνα ,Θεσσαλονίκη-Σέρρες, ότι το κάνω με 1 ντεπόζιτο μέχρι Θεσσαλονίκη. Κέρδισα το στοίχημα,γέμισα Δυρραχίου στην τελευταία ΒΡ,ταξίδι χαλαρό με 110-130 χλμ, μετά την Κατερίνη πήγαινα με λαμπάκι και γέμισα πρίν το σταθμό των τρένων, 48,7 λίτρα στα 508 χλμ νομίζω.
Από Σέρρες γεμίζω και αφού ήμουν πλέον χωρίς το όμορφο πλάσμα δίπλα μου και με ένα μπουκάλι lagavulin στο πορτ παγκάζ από το στοίχημα, με μέση ταχύτητα εθνικής 200, παραλίγο να μείνω πρίν τη Λάρισα. Αυτα
Υ.Σ το S μαμά με 16άρια.
Από Σέρρες γεμίζω και αφού ήμουν πλέον χωρίς το όμορφο πλάσμα δίπλα μου και με ένα μπουκάλι lagavulin στο πορτ παγκάζ από το στοίχημα, με μέση ταχύτητα εθνικής 200, παραλίγο να μείνω πρίν τη Λάρισα. Αυτα

Υ.Σ το S μαμά με 16άρια.
Originally Posted by S2000_FUN,Feb 17 2011, 05:20 AM
Γεμάτο όταν ήμουν Ν/Α έβγαζε περι τα 400χλμ απλά από τη μέση και κάτω έπεφτε πολύ εντυπωσιακά ο δείκτης από ότι μέχρι να φτάσει στη μέση
Όσο είναι γεμάτο το ντεπόζιτο, το πίνει χαλαρά, όμορφα...ήρεμα...
Μετά όμως, όταν πέσει κάτω από τη μέση, αγχώνεται, και αρχίζει να πίνει με λαιμαργία μην τυχόν και τελειώσει.
Μου το κάνει και μένα και το ξέρω, και ένα βράδυ που τα λέγαμε μου το πε
Μπορείς εύκολα να μείνεις χωρίς βενζίνη στην ερημιά σε καναν επαρχιακό δρόμο έτσι και δεν τα ξέρεις αυτά τα χούγια
φίλε billia επειδή η ερώτηση σου έχει απαντηθεί θα πρέπει να πας να διαβάσεις την κατηγορία Λιπαντικά. Εκεί θα βρείς ακριβώς ότι ζητάς σχετικά με το τι λάδια παίρνει το αμάξι και ΄τι ποσότητες και θα διαβάσεις και απόψεις για διαφορτικές μάρκες. Αυτό το τοπικ είναι για κατανάλωση καυσιμου.