ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ds2000 συμφωνώ μαζί σου. Το περιβάλλον της πίστας και το χρονόμετρο είναι ο καλύτερος και αντικειμενικότερος κριτής σε όλες τις αντιπαραθέσεις του είδους. Δυστυχώς οι Σέρρες και οι λοιπές πίστες του εξωτερικού είναι μακριά και ακριβή μια επίσκεψη σε αυτές, οπότε εμπίπτουμε στο λάθος να τρέχουμε σε δημόσιους δρόμους. Βέβαια άλλο τα λιμανάκια και άλλο ο Μπράλλος -Δομοκός-Ελασσόνα ή άλλες επαρχιακές διαδρομές.
Το θέμα είναι ότι το S2000 δεν είναι στο στοιχείο του σε κόντρες στην ευθεία. Δεν λέω κρατά καλά με τον ανταγωνισμό, ούτε είναι αργό στην ευθεία, απλά εγώ προτιμώ τις στροφές και τις όμορφες διαδρομές. Μην νομίζετε ότι και σε μια κόντρα σε ευθεία οι κίνδυνοι είναι λιγότεροι γιατί τα χιλιόμετρα είναι περισσότερα και μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί εξίσου μοιραία.(κίνηση-σφήνες-διασταυρώσεις).
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να οργανωθεί μια επίσκεψη στις Σέρρες και ενοικίαση του μετρητικού εξοπλισμού από όλους τους συμμετέχοντες από το κλάμπ. Τί λέτε;
Το θέμα είναι ότι το S2000 δεν είναι στο στοιχείο του σε κόντρες στην ευθεία. Δεν λέω κρατά καλά με τον ανταγωνισμό, ούτε είναι αργό στην ευθεία, απλά εγώ προτιμώ τις στροφές και τις όμορφες διαδρομές. Μην νομίζετε ότι και σε μια κόντρα σε ευθεία οι κίνδυνοι είναι λιγότεροι γιατί τα χιλιόμετρα είναι περισσότερα και μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί εξίσου μοιραία.(κίνηση-σφήνες-διασταυρώσεις).
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να οργανωθεί μια επίσκεψη στις Σέρρες και ενοικίαση του μετρητικού εξοπλισμού από όλους τους συμμετέχοντες από το κλάμπ. Τί λέτε;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
ΘΑ συμφωνησω με τον taz5, που η πιστα ειναι οτι καλυτερο. Δε μπορεσα να παω Σερρες αλλα τα Μεγαρα τα επισκεφτηκα 3 φορες μεσα σε μια βδομαδα και το ευχαριστηθηκα! Απλα μερικες φορες ολοι παρασυρομαστε και κανουμε τα χειροτερα στους δρομους ακομα και αν δηλωνουμε ολοι οτι δεν ειναι σωστο να τα κανουμε στο δρομο!
Originally Posted by energetic,Feb 20 2007, 11:42 AM
Απλα μερικες φορες ολοι παρασυρομαστε και κανουμε τα χειροτερα στους δρομους ακομα και αν δηλωνουμε ολοι οτι δεν ειναι σωστο να τα κανουμε στο δρομο! 

Προχτές κατεβαίνω Συγγρού και πετυχαίνω ένα Golf GΤi,
Τον ακολουθώ σε παραλιακή και Κηφισό
(ο τύπος έκοβε στις ράμπες λες και οδηγούσε λεωφορείο)
Βγαίνοντας από την ράμπα της παραλιακής με 80κμ/h
προς Κηφισό αρχίζει να ανοίγει
Τον ακολουθώ σε παραλιακή και Κηφισό
(ο τύπος έκοβε στις ράμπες λες και οδηγούσε λεωφορείο)
Βγαίνοντας από την ράμπα της παραλιακής με 80κμ/h
προς Κηφισό αρχίζει να ανοίγει