ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by lalakis2000,May 12 2008, 12:20 PM
Ψιλοπράματα το ΣΚ, ένα Clio καινούριο 2κάβαλο (ο τύπος ήθελε να κάνει εφέ στην γκόμενα αλλά δεν ήξερε ότι απέναντι είχε το μεγάλο lalaki) και σε άλλη ένα Civic Type R παλιό με J's τελικό και ένας θεός ξέρει τι άλλο, ενδιαφέρον είχε το Civic αλλά δεν κατάφερε να με περάσει μέχρι και μέσα νομίζω 4ης, στο τέλος έκοψα γιατί βαρέθηκα.
Καλά τους έκανες
prin apo kana 5imero eixa anoiksei me to M5 '94 enos filou..dikabalos egw monos autos...patisame apo deuteres kai mexri kai 5es pigainame kollita..epathe plaka..den to pisteue...thelw na anoiksw pali mazi tou alla na eimai monos..eimai periergos na dw diafores..giati logika tha eimai brosta...kai prin apo 2-3 meres sto fanari stin abana tou psixikou erxetai kai kolaei apo pisw ena TT...to dibouko to proigoumeno me ta 220..ksekiname kai auto ekei to xaba tou apo pisw...me pigaine profilakires..e lew tha se ftiaksw kanw ena omorfo katebasmataki se deutera k apo to ipsos tou ygeia mexri kai tin gefura pou pernaei katw apo to daxtilidi prepei na eixe faei 2-3 kolwnes...to palikari erxetai dipla mou meta k me rwtaei ti foraw..piga na tou pw mama alla ton lipithika...k tou eipa tin alitheia...autos apo oti mou eipe forage programma opwte logika paei kapou sta 260-270 pou paizei na forage kialla giati gia kapoia xiliometra kratiotan kala...pantws eixe tosi autopepithisi, i itan pantelws asxetws giati ithele na ksananiksoume...ekei stin piesi na anxwnontai...
Originally Posted by lalakis2000,May 12 2008, 02:41 PM
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω