ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Mar 28 2008, 12:39 PM
- O Eddiex ήταν εκεί και κανόνιζε τα πηγαδάκια (καποια στιγμή ήρθες δίπλα μου και άνοιγες για κόντρα? Πάς καλά?
Πιστεύεις ότι εχεις ελπίδα?
)
Πιστεύεις ότι εχεις ελπίδα?
)
Ηθελα να εγω μια φορα να ανοιξουμε αλλα εσεις τπτ (Μανος και Toupa)... Με τον Τουπα μετα κατι πηγαμε να κανουμε για πλακα αλλα ειχε και στροφη μετα και εστριβε γιατι σπιτι του ο Δημητρης. Οχι οτι θα εκανα και κατι αλλα δεν λεει και κατι να χανεις... Μανο περιμενω πατημα μαζι σου... Θα σε ραψω και θα σου παρω το κυπελο απο τα χερια...
xaxa καλα περασατε κουφαλιτσες.... Γιαννακε καταλαβα πως πηγαινει το αμαξι.... μαλιστα.... πρεπει να πεισω τον gzob να δουλεψω 1.5bar εστω και για ενα βραδυ χαχαχαχ
Οσο αφορα τον Μανο, πουλησε ο Δημητρης το δικο του και εχει παρει το κυπελλο του 1ου σταδιου ο Δικηγορος. Ελα να βλεπω διεκδικητες ....
Οσο αφορα τον Μανο, πουλησε ο Δημητρης το δικο του και εχει παρει το κυπελλο του 1ου σταδιου ο Δικηγορος. Ελα να βλεπω διεκδικητες ....
Ημουν λίγο μπροστά αλλα δεν καταφεραμε να ανοιξουμε σε καμια καλά (γι αυτο και ανοιγαμε συνεχεια) λόγω κινησης και μετα εμενα ζεσταθηκε.
Ειπαμε θα απτησουμε στην επομενη να ειμαι και προετοιμασμενος απο αυτο που θα μου φερεις....
Ειπαμε θα απτησουμε στην επομενη να ειμαι και προετοιμασμενος απο αυτο που θα μου φερεις....
Originally Posted by D_S2000,Mar 28 2008, 11:55 AM
Τελικά τι έγινε? Άνοιξε ο yiannakos με το ΕVO ή όχι?
Οπότε το τέρας παραμένει τέρας ακόμα μόνο στα νούμερα.
Εκκρεμεί και η πράξη
Αλλά από ότι φαντάζομε από εβδομάδα που φτιάχνει ο καιρός θα είναι full το πρόγραμμα