Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Jul 2, 2008 | 09:25 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Jul 2 2008, 08:47 AM
...μάλλον θέλει σφίξιμο ο ιμάντας μου μιας και στις 9100 είχα 13 psi αντί για 17 που θα έπρεπε.
Πλακα με κανεις...?
yiannakos δεν παιζεσαι
Old Jul 2, 2008 | 09:28 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

[QUOTE=Psilos,Jul 2 2008, 06:18 PM]Ευτυχώς όμως το S βρισκόταν ήδη στα λημέρια του (βλ. στροφές) κι επειδή όπως έχω ξαναπεί τρελλαίνεται με τέτοιους τσαμπουκάδες, άρχισαν τα όργανα
Old Jul 2, 2008 | 10:14 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by Psilos,Jul 2 2008, 08:18 AM
Κινούμενος στην περιφερειακή λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη στην Ηλιούπολη στο ρεύμα προς Μεσογείων, συναντώ BMW 335i και Αudi S3 το καινούργιο, λευκά και τα δύο, να "παίζουν" στην κίνηση. Μπήκα αμέσως στο παιχνίδι μια και ήταν σχετικά αργά (μετά τις 12 το βράδυ) και η κίνηση ήταν ελάχιστη.
Τα παιδιά πιθανότατα να ήταν και φίλοι μια και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσια μου από τις 9άρες και το τσαμπουκαλεμένο μούτρο του Ιάπωνα στους καθρέφτες τους άρχισαν να χοντραίνουν τις σφήνες Με καθυστερεί ένας συμπαθής κύριος με Corolla και τα ασπράκια αρχίζουν να ξεμακραίνουν
Ευτυχώς τους έπιασε το φανάρι του Καρέα, αριστερά η 335 με ένα αυτοκίνητο πίσω της, δεξια το S3 με το Corolla να πλησιάζει πίσω του κι από πίσω εγώ!
Την ώρα που αποφασίζω να πάω δεξιότερα για να σταθώ δίπλα τους ανάβει το πράσινο και πετάγομαι από δεξιά τους.
Μόλις περνάω το φανάρι του Βύρωνα έχουν ήδη φουσκώσει οι τουρμπίνες τους και λίγο πριν το φανάρι του Σακέτα (που ευτυχώς δε λειτουργούσε!), μου έρχονται οι ασπρουλιάρηδες σε απόσταση αναπνοής πάει λέω, αυτοί θα με περάσουν από πάνω
Ευτυχώς όμως το S βρισκόταν ήδη στα λημέρια του (βλ. στροφές) κι επειδή όπως έχω ξαναπεί τρελλαίνεται με τέτοιους τσαμπουκάδες, άρχισαν τα όργανα
Μετά την έξοδο της κάθε στροφής, απομακρυνόμουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να είμαι περίπου 100 - 150μ. μπροστά στην κατηφορική ευθεία προς Παπάγου και με χλμ που δε λέγονται
Δε έφτανε αυτό, τους έπιασε και το φανάρι στου Παπάγου που εγώ πέρασα με πορτοκαλί
Όπως λέγεται και τελευταία...S2000 λέω και κλαίω, από τις τόσο δυνατές συγκινήσεις που μου δίνει αυτή η απόλυτη μηχανή οδηγικής απόλαυσης.
Αν και όταν έρθει η ώρα να το αποχωριστώ, θα το κάνω με μαύρη καρδιά...
S2000
Σόρι για το μεγάλο πόστ
psile me posa mpaineis karea stathera sto reuma pros katexaki apo ilioupoli???
Old Jul 2, 2008 | 10:42 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Κάτι για 180 πήρε το αφτί μου.....
Old Jul 2, 2008 | 11:01 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Σας παρακαλώ 2 οδοντογλυφίδες μπας και κάτσουν τα μάτια μου ανοιχτά

Πώς να κοιμηθώ αφού ο Πέτρος έβαζε κόντρες με όποιον έβρισκε μπροστά του
Το αμάξι του εντωμεταξύ φαίνεται να έχει μόνο εξάτμιση.
Είναι πολύ διακριτικό , αλλά που να ξέρανε
Fearless o Πέτρος ακόμα και με πατινάρισμα
Πάτησε με ένα evo 350 άλογα
Έφαγε 3 αμάξια πρώτες που άφησε κάτω και μέχρι τα 160 τα μάζεψε και ερχότανε με φόρα.
Μετά πάτησε με ένα Α3 και πηγαίνανε κόπια , πατινάροντας.
Ας μα πει λεπτομέρειες ο ίδιος μιας και δεν είχαμε οπτική επαφή.
Μπράβο πάντως ρε πετραν για το εργαλείο που να σου πω την αλήθεια μου δεν το περίμενα τόσο γρήγορο.
Το evo θα μέτραγε κολόνες αν βάζατε μέχρι τα 200
Δίσκο επειγόντως Πέτρο

Χαμός γενικότερα εχθές με πολύ κόσμο.
Δυστυχώς όμως στα mc Donald
Old Jul 2, 2008 | 11:51 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

emena, xthes stin ethniki, ena focus rs me perase apo panw..de me perase, vasika alla tha me pernouse apo panw an eixame ligi eutheia akoma, kathos autos itan pou kollise..egw pigaina spiti mou, etsi ki alliws grigora, gia na koimithw..
meta irthan oi strofes ekei sto peristeri kai ekopse kai kala na mi xalaei venzini...

ouuuuuuuu, re kota!!!!!!

episis xthes anakalypsa oti i strofi tou lainopoulou me kateuthinsi pros lamia den einai gia panw apo 230.. (
efaga kati G pou den ta perimena pote mou.... :S
Old Jul 2, 2008 | 11:55 PM
gzob's Avatar

From: Athens

Πέτρος ο 'δε μασάω και ας πατινάρω'
Old Jul 3, 2008 | 12:28 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

poso telika mou aresei na patinarw kai na pernaw ta turbo mexri 350 aloga mpravo re giwrgo pou frontises tin tenta mou na me kanei na gelaw.extes anoiksa me ena evo kalo apo prwtes den ithele to palikari apo deyteres.egw fusika den exw tetoia problimata tou ekana tin xarh apo ekei.omws to evo efyge rouketa kai mou ekane mexri allagi deuteras 2 kena mexri ta 180 xiliometra irtha dipla tou kai me koumpwma 5hs ante geia kai topalikari afhse to gkazi.sto kapaki ena s3 me programma 330 mou eipe anoiksame apo deuteres ektos vtec egw stis 5000 giati ekei ithele autos anoiksame mou ekane ena keno kateutheian kai to kinigisa mexri 5h sta 220 mazi kai egw dustuxws patinariza.auta ta xtesina mou kai xarhka pou i atmosfaira ta pige kala me ta tourbo.giwrgo etoimasou gia disko plato.a kia kati akoma anoiksa na dw ta ladakia dioti pisteua oti den tha eixe litro mesa kai telika den eixe xasei grammario.giwrgo se eyxaristw gia tin kali douleia pou ekanes
Old Jul 3, 2008 | 12:41 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

Originally Posted by cpt,Jul 3 2008, 08:28 AM
anoiksa na dw ta ladakia dioti pisteua oti den tha eixe litro mesa kai telika den eixe xasei grammario.
Ρε φίλε ουτε και εμένα δεν τσιμπάει

Έδωσες ρεσιτάλ εχθές
Old Jul 3, 2008 | 12:53 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ρε Πέτρο,τι έκανε η ατμόσφαιρα!!!!Μπράβο!
Αντε να πέρνουμε σειρά ένας-ένας....

All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.