ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
wraia fasi ex8es sto bp eixe dunata ama3ia hmoun ekei me to kolito mou me to saki,dinami tou cpt to ama3i kai as patinarise,ante na to doume kai me 1 kalo disko
distixws den eidame patima me to mauro puraulo tou yiannakou logo imanta den sikwne poli piesi,den peirazei tin alli fora
distixws den eidame patima me to mauro puraulo tou yiannakou logo imanta den sikwne poli piesi,den peirazei tin alli fora
Originally Posted by dims2k,Jul 2 2008, 10:14 AM
psile me posa mpaineis karea stathera sto reuma pros katexaki apo ilioupoli???
Originally Posted by ManosS2k,Jul 3 2008, 12:00 PM
Καλα ρε τι ωρα μαζευτικατε bp?Περασα 11.30 κ ηταν μονο 2 evo κ ενα s3
αχ αυτά τα παλιο evo
Κρίμα , θα κάναμε πολύ χαβαλέ
Και να σκεφτείς ότι νύσταζα όταν έφυγα από το σπίτι
Σήμερα το βράδυ κατά τις 12.30 τουλάχιστον 2 περιπολικά + κλούβα γράφανε αβέρτα κοσμάκη που είχε πάει με Golf, TT, Opel, κλπ να κάνει την κοντρίτσα του σαν άνθρωπος στο Ολυμπιακό Χωριό. Και φυσικά επειδή είναι δύσκολο να κάνουν 10 αυτοκίνητα ταυτοχρόνως κόντρα, οι υπόλοιποι τον τρώγανε για θέματα όπως τρίγωνο, φυμέ τζάμια, φαρμακείο, υπερβολικό μακιγιάζ κλπ.
Κατά τα άλλα, άνοιξα με ένα 350Ζ στην Κηφισίας ανοιχτός αλλά δεν κατάφερε να μου φύγει. Και έπεται συνέχεια...
Κατά τα άλλα, άνοιξα με ένα 350Ζ στην Κηφισίας ανοιχτός αλλά δεν κατάφερε να μου φύγει. Και έπεται συνέχεια...
Μπραβο σε ολα τα παιδια.Ρε τι κανουν τα atmo στα turbakia.Ανυπομονω να περασει αυτη η περιοδος τρελλης δουλειας να παρω και εγω τους δρομους παλι.Φιλε cpt αν επιτρεπεται ποσα εβγαλε τελικα το S σου.Κορυφαια για μενα βελτιωση η ατμοσφαιρικη οδος.Μπραβο για τα αποτελεσματα.