Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Oct 7, 2008 | 05:17 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Σε αυτούς που σέβονται είναι.
Old Oct 7, 2008 | 05:42 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

...όταν μπαίνεις σ' ένα forum και ερεθίζεις τα πνεύματα........
.....
......
100 η αλεπού....
101 το αλεπουδάκι....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Old Oct 7, 2008 | 05:45 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Old Oct 7, 2008 | 05:51 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Παιδιά για αστείο όλα καλά είναι....

Να λέμε και του στραβού το δίκιο το παλικάρι ένα σχόλιο έκανε για να πειράξει τον φίλο του τον πακέτο όπως τον πειράζουμε πολλοί από εδώ. Σας παρακαλώ να κρατήσετε και το επίπεδο του forum όπως είναι στην πραγματικότητα που όλοι είναι αποδεκτοί στην παρέα μας και δεν έχουμε έχθρα με κανένα club.

Εγώ πάντως βρέθηκα στο στο περίπτερο του RX8 club στο Athens tuning show και έχω να πω τα καλύτερα για τα παιδιά και τον πρόεδρο που γνώρισα

Ο jpcupra έχει δηλώσει ότι είναι φίλος του πακέτου-Κώστα. Αν τα σχόλια του ενοχλούσαν θα τον είχε κράξει ο ίδιος ο Κώστας. Μην δείχνετε σας παρακαλώ ένα πρόσωπο που δεν ισχύει....αυτά
Old Oct 7, 2008 | 06:01 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Old Oct 7, 2008 | 06:12 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

sostos o fun alla pistyw pws to forum leei gia s2000...den mporei o kathenas na mpainei mesa kai na krazei..oso gia to rx8 club eida ena post pou aforouse s2000 kai to katakrazan to aytokinito..kai eixan valei ena palikari me s2000 stin mesi kai tou elegan ena swro..xristo look for mugen please...
Old Oct 7, 2008 | 07:23 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

.....ρε Χρήστο καλά τα λες....αλλά πες μου σε παρακαλώ....
....ποιές άλλες απαντήσεις θα περίμενε να πάρει κάποιος, σε οποιοδήποτε forum, γράφοντας τέτοια σχόλια, απεθυνόμενος μάλιστα σ' ένα τέτοιο κοινό μ'εσω αυτού του topic?
Τα περι επιπέδου σωστά,....... αλλά δυστηχώς....... η Αρβελέρ ΔΕΝ γράφει στο s2ki......

Τέλος πάντων, κ εμείς για πλάκα γράφουμε και σιγά μην τα πάρουμε τοις μετρητοίς...Εξ' αλλου...εντός έδρας παίζουμε....το γιουχάισμα επιτρέπεται.
Old Oct 7, 2008 | 12:16 PM
jpcupra's Avatar
Registered User

lalaki συγνωμη που δεν εδωσα 17000 παραπανω για να παρω ενα αμαξι που δεν παιρνει βαλιτσες στο πορτ-μπαγκαζ και 2 ατομα στα πισω καθισματα...
τοσα ειχα, τοσα εβαλα...
αλλη φορα θα σε παιρνω τηλ να μου δινεις εσυ τα υπολοιπα για να αγοραζω αυτα που θελω...

@stradale διαθετεις και χιουμορ βλεπω

@heli2000 το κολλημα σου ποιο ειναι???

@amareto μονο γκαζι βλεπεις να προσφερει δηλαδη??? τα bucket τις 17'' και τα φρενα τα δινουν ξεχωριστα???

@kordelofioge μιλα πιο ομορφα...λες πολλα...

@lalaki εδειξα καπου να μην το σεβομαι???η πλακα δηλαδη σε ενα φιλαρακι ειναι ασεβεια????

@s2000 fun σε ευχαριστω για το support σου...

οσο για σενα πακετακο επειδη βλεπω οτι λες οτι σε συμφερει θα πω και εγω οτι με συμφερει...
λοιπον: οταν το αμαξι ηταν μαμα ο πακετος με περναγε στα 120 σαν σταματημενο ρολλ 2ες 4000 στροφες...
οταν εβαλα προγραμμα και ξαναπηγαμε μεχρι τα 160 ηταν πισω 2 αμαξια απο ρολλ 2ες 4500 στα 180 δικα μου με περναγε
οταν εβαλα εξατμιση απο 2ες 5000 δικες μου μεχρι τα 210 ηταν πισω 2 αμαξια και δεν μαζευε πουθενα!!!!..τοτε ειχε βαλει και εγκεφαλο...
το θεμα ειναι επειδη το εμαθε το εργο δεν ξαναπηγαμε ποτε 2ες κατω απο 4500
κανονιζουμε να πατησουμε ενα βραδυ παλι μια απο σταση και μια απο ρολλ
απο σταση πραγματικα δεν εχουμε επαφη
απο ρολλ ομως μου εκανε πουπουλακια και ηθελε 1ες εκεινος 2ες εγω...
συμφωνησα γιατι ειναι φιλος και εκανα το λαθος να παμε τροχαια...
εκει απλα δεν παταγε ουτε και η μιση 3η μου...με αποτελεσμα 'η να κοπιαρουμε η να ειμαι εγω μπροστα ενα αμαξι...δεν θα τα εγραφα γιατι ειχαμε πει οτι δεν θα λεγαμε κατι...και υπαρχει και βιντεο αλλα φυσικα θα το διαψευσει ο φιλος
ενα απο ρολλ 2ες 5000 γιατι το επιασε το θεμα οτι πιο κατω θα φαει τον αμπακο, οπου ψηλα μαζευα και θα περναγα. το ειπε και ο στεφανος...

http://www.youtube.com/watch?v=5NoCC2Ki-qo

και ενα απο 1ες εκεινος 2ες εγω...

http://www.youtube.com/watch?v=SjPMs2SLqYA

σε καλυτερη ασφαλτο πακετακο απλα δεν υπαρχεις...
εγω απο σταση πηγα...παμε και μια 3500!!! δεν σου λεω παρακατω γιατι θυμαμαι πως και στις προσπερασεις πρεπει να κατεβασετε ταχυτητα..
αν κανατε πλακα θα βαζατε και κανα emoticon αρα μαλλον σοβαρα μιλατε..ευχαριστω θερμα ολους που ειναι τοσο φιλικοι απεναντι μου...τετοια χολη δεν την περιμενα...σας εχει βγει το ονομα εκει εξω...ψαξτε καλυτερα..η παρουσια μου ειναι περιττη μαλλον..παρακαλω καποιον admin να σβησει τον λογαριασμο μου
σας ειχα για πιο ανθρωπους...
καλα να περνατε με τα κουκλια σας..

φιλικα
Ιορδανης
Old Oct 7, 2008 | 12:43 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Λοιπον να πω κι εγω λιγο τη γνωμη μου γιατι μερικα πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους.
Ο φιλος Ιορδανης γραφτηκε εδω μεσα μονο και μονο λογω της φιλιας του με τον Πακετο. Εχω διαβασει ολα του τα post και ομολογω οτι δεν βρηκα καποιο προσβλητικο λογο για τα S παρα μονο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ για τον Πακετο και τα πατηματα μεταξυ τους και θα συμφωνησω απολυτα με το Fun. Βγαινει ο Πακετος και δηλωνει τα αποτελεσματα που τον βολευουν και το παιδι δε μιλησε μεχρι τωρα.
Και στο κατω κατω της γραφης, ποιον προσεβαλε απ ολους οσους του εκαναν επιθεση? Μπορω να μαθω? 'Η μηπως ξαφνικα επιασε μερικους το φιλοτιμο? Δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω? Παλιοτερα ειχε μπει εδω μεσα ο αλλος με το BMW και εβριζε ολους με τα S και εγραφε τα χειροτερα και οι περσσοτεροι ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ και δεν ειπαν το παραμικρο. Και ηταν γενικευμενη επιθεση προς ολους τους κατοχους S. Τωρα ο Ιορδανης πειραξε μερικους?
Το παιδι ουτε που το ξερω αλλα ντρεπομαι να βλεπω ακομα και τετοιες συμπεριφορες που κατακρινουμε ολοι να εμφανιζονται σε ατομα που απλα κανουν χιουμορ με καποιο μελος μας και μονο.
Και τρελαινομαι να βλεπω εκει που χρειαζεται να φανουμε καποιοι να κρυβονται και εκει που νιωθουμε οτι καποιος ειναι αδυναμος να τον παταμε.
Μπραβο στο Fun για τη θεση του και με βρισκει συμφωνο 100%. Ντροπη μας και να γινομαστε σαν ολους τους αλλους και ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
Αυτα απο μενα.
Old Oct 7, 2008 | 12:45 PM
jpcupra's Avatar
Registered User

Μανο, ειλικρινα σε ευχαριστω για την κατανοηση...

All times are GMT -8. The time now is 12:00 AM.