ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
ετσι ετσι
δεν παιζουν τ αλογα παντα το ρολο ομως,το θεμα ειναι και πως τα περναει στο δρομο
το συγκεκριμενο εχει 0-100 σε 5,και στο 400αρι σε 13,16@185,31χλμ,εσυ yiannakos ποσο κανεις δηλ..?δεν νομιζω να εισαι 2 κολωνες πισω παντως
δεν παιζουν τ αλογα παντα το ρολο ομως,το θεμα ειναι και πως τα περναει στο δρομο
το συγκεκριμενο εχει 0-100 σε 5,και στο 400αρι σε 13,16@185,31χλμ,εσυ yiannakos ποσο κανεις δηλ..?δεν νομιζω να εισαι 2 κολωνες πισω παντως
Originally Posted by package,Nov 4 2008, 09:24 AM
Τόσο καιρό δεν το ψήνουμε αυτό το πάτημα? Έχει τσουρουφλιστεί. Τώρα τι άλλαξε?
Έχω προτείνει στο Μάνο πριν καιρό το πάτημα αλλά δεν μου απάντησε.
Με το Γιαννάκο είχε κανονιστεί αλλά έτυχε κάτι και ακυρώθηκε.
Απλά με βλέπεις να είμαι λίγο προσεκτικός στα λεγόμενά μου γιατί δεν είναι δικό μου το αμάξι.
Ξαναλέω οτι θα έρθουμε ΠΡΩΤΑ για βόλτα.
Originally Posted by aki_s2000,Nov 4 2008, 06:54 PM
το θεμα ειναι και πως τα περναει στο δρομο
Μετά τι γίνετε
Απλά ο βασιλο είναι 1200 μέτρα και εκεί θα μιλήσουνε τα άλογα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χθες το βραδυ στη Βουτα περιπου, ανοιξα με ενα μαυρο OPEL GT απο τα φαναρια με εκκινηση σφεντονα και για τους δυο. Με ειχε παρει απο πισω απο την Αθηνα και στα φαναρια μου ειπε οτι θελει να ανοιξει για δοκιμη. Το αποτελεσμα ηταν να βγω μπροστα μεχρι που φτασαμε περιπου στο υψος της Τροχαιας. Μου ειπε να ανοιξουμε παλι αλλα εστριβα προς Ανω Γλυφαδα για ενα δευτερο. 
Εδειξε κατανοηση παντως.
Μαμα S = ολα τα λεφτα.

Εδειξε κατανοηση παντως.

Μαμα S = ολα τα λεφτα.
ama pisteeis oti tha eise piso tote na to afisoume to patima gia 2-3 logous pou tha sou tous po apo konta!!! esi kseris kalitera to patima kai ti kanei to amaksi sou?? opote pes mou ti na kano!!! ama eise piso den ton ferno ... tha ta poume ke apo konta!!! kalimeroudia!!!
Originally Posted by JS RACING,Nov 5 2008, 08:41 AM
ama pisteeis oti tha eise piso tote na to afisoume to patima gia 2-3 logous pou tha sou tous po apo konta!!! esi kseris kalitera to patima kai ti kanei to amaksi sou?? opote pes mou ti na kano!!! ama eise piso den ton ferno ... tha ta poume ke apo konta!!! kalimeroudia!!!
ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008
Σε λειτουργία από σήμερα οι κάμερες στην Αττική οδό (αποκλειστικό!)
Οι δύο κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού έχουν τεθεί σήμερα σε πλήρη λειτουργία! Επομένως οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στους παραβάτες, κάτι που δεν γινόταν μέχρι
Σε λειτουργία από σήμερα οι κάμερες στην Αττική οδό (αποκλειστικό!)
Οι δύο κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού έχουν τεθεί σήμερα σε πλήρη λειτουργία! Επομένως οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στους παραβάτες, κάτι που δεν γινόταν μέχρι