ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Oct 19 2007, 12:28 PM
Δημήτρη και Πέτρο, εντελώς φιλικά σας λέω ότι είστε λάθος.
Το τι φοράει ο καθενας στο αμάξι του δεν είναι υποχρεωμένος να το πει όπως κ για σένα δεν ξέρουν πολλά για το αμάξι σου. Το να ανοίξω το καπό δε λέει τίποτα και ούτε έκρυψε κανένας ότι το αμάξι του έχει νίτρα. Συμφωνήσαμε ότι με τον Πέτρο θα ανοίξει χωρίς νίτρα και ο Βίκτωρας δεν είναι κανένα κομπλεξικό παλικάρι.
Εσύ πάλι δεν ήθελες να ανοίξεις....
Στο κάτω κάτω κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν και για τίποτα.
Μην γινόμαστε ψυχαναγκαστικοί, το έχουμε ξαναπεί.... Η κόντρα είναι κόντρα ΤΕΛΟΣ.
Το τι φοράει ο καθενας στο αμάξι του δεν είναι υποχρεωμένος να το πει όπως κ για σένα δεν ξέρουν πολλά για το αμάξι σου. Το να ανοίξω το καπό δε λέει τίποτα και ούτε έκρυψε κανένας ότι το αμάξι του έχει νίτρα. Συμφωνήσαμε ότι με τον Πέτρο θα ανοίξει χωρίς νίτρα και ο Βίκτωρας δεν είναι κανένα κομπλεξικό παλικάρι.
Εσύ πάλι δεν ήθελες να ανοίξεις....
Στο κάτω κάτω κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν και για τίποτα.
Μην γινόμαστε ψυχαναγκαστικοί, το έχουμε ξαναπεί.... Η κόντρα είναι κόντρα ΤΕΛΟΣ.
pernate ton green til proxthes gia na mathete ti foraei tou petrou kai to paidi eixate xronia na ton parete til les kai tha pigainate tin kodra tou aiwna . kai prosekse ti les den eimaste paidakia tha se parw kai til
Λοιπον, εχθες ακολουθησα τα βημματα του Lalaki και ανοιξα με Opel Vectra του θειου μου 1600κυβικα (Φορουσε εξατμηση τελικο
).
Νοιωθω πολυ δυνατος μετα απο αυτη την κοντρα και σας ραβω ολους οπως λεει και ο φιλος μου ο Μανος!
).Νοιωθω πολυ δυνατος μετα απο αυτη την κοντρα και σας ραβω ολους οπως λεει και ο φιλος μου ο Μανος!
Μία απορία γιατί προχτές που έσπασε το δικό μου και είσασταν άλλα 3 S2000 δε τα βάλατε με το βίκτωρα απλά καθόσασταν και μη μου πείτε για τον δημήτρη γιατί τελικά καλά έκανε και δεν άνοιξε με το στυλάκι που είχατε και προσωπικα θεωρώ του Μήτσου ένα από τα πιο δυνατά S που υπάρχουν και είναι υπεύθυνος στο ότι πολλά αμάξια φοβούνται να πάνε με S λόγω από τις κολώνες που τους μοιράζει
και μου τι δίνει που λέτε ότι ήρθατε για θέαμα αλλά κανένα σας μετά δεν άνοιξε
αυτο φυσικά με γοητεύει διότι θεωρήσατε το αμάξι μου κτήνος ασχέτος αν όλοι μας φοράμε τις ίδιες βλακείες
και μου τι δίνει που λέτε ότι ήρθατε για θέαμα αλλά κανένα σας μετά δεν άνοιξε
αυτο φυσικά με γοητεύει διότι θεωρήσατε το αμάξι μου κτήνος ασχέτος αν όλοι μας φοράμε τις ίδιες βλακείες
Άνοιγμα με type-r χτες,από 2ρες,μου έφυγε ένα αμάξι μπροστά και στα τελειώματα 4ης τον είχα μαζέψει και ήταν η μούρη του στον πίσω προφυλακτήρα μου.Στοιχεία για το ταπερ δεν ξέρω,πάντος ακουγόταν καλά
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σας υπενθυμιζω οτι το τοπικ αυτο υπαρχει για να αναφερομαστε σε κοντρες και ανοιγματα που κανουμε με αλλα αυτοκινητα, και οχι να κανουμε σχολια και κριτικη μεταξυ των guests/members!
Εχω κανει ηδη edit σε ενα ποστ και δε θελω να το κανω ξανα σε καποιο αλλο! Ας κρατησουμε το forum καθαρο και οποιαδηποτε σχολια ή παραπονα να τα κανετε μεταξυ σας εκτος forum!
Εχω κανει ηδη edit σε ενα ποστ και δε θελω να το κανω ξανα σε καποιο αλλο! Ας κρατησουμε το forum καθαρο και οποιαδηποτε σχολια ή παραπονα να τα κανετε μεταξυ σας εκτος forum!
Miα κοντριτσα με το cossa opc me to προγραμμα 235 ps
to saki ειναι μαμα 2005
http://www.youtube.com/watch?v=mnlN-_w1H4U
to saki ειναι μαμα 2005
http://www.youtube.com/watch?v=mnlN-_w1H4U