ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
S2000 monokobalo vs Boxter apli oxi S dikabalo me ena wraio melaxrino sthn thesi tou synodigou 1-0 .
Thmorithike me 4 kena gia na mathei oti ayto to amaksi pou kabalaei einai kalo gia na paei to melaxrino gia potaki kai oxi na kseftilizetai etsi tsampa mprosta tou.
Thmorithike me 4 kena gia na mathei oti ayto to amaksi pou kabalaei einai kalo gia na paei to melaxrino gia potaki kai oxi na kseftilizetai etsi tsampa mprosta tou.
0-402 σε ευθεία και μετά ανάβαση σε ορεινή διαδρομή η οποία θα επιλεγεί μετά απο δημοψήφισμα των μελών του κλάμπ... 
Θα μιλήσουμε και με τοπικά κανάλια,ωστε να πετύχουμε και live tv coverage,θα αρπάξουμε και λεφτά απο τους χορηγούς(όχι τίποτε άλλο,θα μας ανοίξει ο βουνίσιος αέρας την όρεξη και μετά θα το ρίξουμε πάλι στα λουκάνικα,έτσι όπως μας κόβω)και όλα καλά...
Και Paulaner θέλω(αλλά με το ψητό βολεύει και η Kaizer)...

EDIT: Που πάς ρε Καραμήτρο με το Boxster...Μπράβο Θανάση...

Θα μιλήσουμε και με τοπικά κανάλια,ωστε να πετύχουμε και live tv coverage,θα αρπάξουμε και λεφτά απο τους χορηγούς(όχι τίποτε άλλο,θα μας ανοίξει ο βουνίσιος αέρας την όρεξη και μετά θα το ρίξουμε πάλι στα λουκάνικα,έτσι όπως μας κόβω)και όλα καλά...
Και Paulaner θέλω(αλλά με το ψητό βολεύει και η Kaizer)...

EDIT: Που πάς ρε Καραμήτρο με το Boxster...Μπράβο Θανάση...
Όπως πολύ σωστά διαβάσετε πιο πάνω...
Φήμες θέλουν το "ξυράφι" να μοιράζει "Αλάρμ & Πίπες" σε περιφερειακό δρόμο των Ιωαννίνων!!!
Εγώ ως γνωστόν βρίσκομαι πάντα στην σωστή ώρα την σωστή στιγμή και φυσικά με μια κάμερα στο χέρι!!
Αλαρμ & Πίπες
Φήμες θέλουν το "ξυράφι" να μοιράζει "Αλάρμ & Πίπες" σε περιφερειακό δρόμο των Ιωαννίνων!!!
Εγώ ως γνωστόν βρίσκομαι πάντα στην σωστή ώρα την σωστή στιγμή και φυσικά με μια κάμερα στο χέρι!!
Αλαρμ & Πίπες
Originally Posted by Nabu' date='Dec 23 2008, 03:42 PM
Όπως πολύ σωστά διαβάσετε πιο πάνω...
Αλαρμ & Πίπες
Αλαρμ & Πίπες