ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
μακαρι να χα κανει τοσο!!!!13,5 τα 402 μετρα,ταχυτητα εξοδου 171 κ reaction time 0,897.με απλα λαστιχα που στην κολα ειναι χειροτερα απο τον δρομο εξω.τρεχει ο αδερφος μου με ενα υnο στην βτ1 k παω συνεχεια τωρα τελευταια κ ετρεξα μια φορα που χε φιλικα στην κρητη για χαβαλε κ εμπειρια
Μακάρι όλα τα ανοίγματα να γίνονταν σε πίστα παρεπιπτόντως. Δε φταίει σε τίποτα ο παππούς που πάει στο εξοχικό του στη δεξιά λωρίδα με 80 όταν τον περνάνε βολίδες με external μέσα στο παράθυρό του 
Πάντως νομίζω ότι πρέπει να γίνει το απόλυτο 3πλο άνοιγμα: Sportster-kiriakos-cpt! Compressor-turbo-NA!!!
Η κόντρα της χρονιάς! Μέχρι και εγώ θα ερχόμουν για θεατής
Κυριάκο νορμάλ μοτέρ έχεις? Τι πίεση δουλεύεις?

Πάντως νομίζω ότι πρέπει να γίνει το απόλυτο 3πλο άνοιγμα: Sportster-kiriakos-cpt! Compressor-turbo-NA!!!
Originally Posted by gzob,Jun 18 2009, 03:39 PM
Μακάρι όλα τα ανοίγματα να γίνονταν σε πίστα παρεπιπτόντως. Δε φταίει σε τίποτα ο παππούς που πάει στο εξοχικό του στη δεξιά λωρίδα με 80 όταν τον περνάνε βολίδες με external μέσα στο παράθυρό του 

Εγω μπορω να ερθω?