ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
καλα μπορω να πω πια κλασσικο... μου εχει τυχη 2-3 φορες! με ενα ΤΤ, με ενα cayman S ειναι αυτα που μου ερχονται τωρα στο μυαλο... και καλα σε παιρνανε αφου κοψεις και μπαινουνε και καλα στην στροφη με τα οσα οπους τους φευγει, χαροπαλευουν να το μαζεψουν και μετα αναβουν αλαρμ!!! αν και κακος δεν ειμαι, σε περιπτωση που τυχει να φυγει κιολας δεν θα σταματησω καν... για να μην σου πω οτι αφου τον περασω πια με 5χλμ θα αναψω και αλαρμ!!!
Χτες γυρνοντας απο το Γευστικο με τον Ποντιο, με το που βγαινουμε Βουλιαγμενης στο πρωτο φαναρι που την πεφτει ενα καγκουρο Α3 1.8Τ. Το βλεπω να ερχεται απο πισω με ενα intercooler μεγαλο και να φωτιζεται με μπλε led. Τον αφηνω να ερθει διπλα, με περναει λιγο χαλαρα χωρις να ανοιξει, βλεπω μπαρομετρα, εξατμησεις και τρενα!! (τσαφ τσουφ) Δεν γ@μιετ@ι λεω, θα ανοιξω και ο,τι γινει.
Απο πισω εντω μεταξυ βλεπω και εναν αλλο να εχει κολησει.
Ανοιγουμε λοιπον με το Audi απο 2ες, αυτος 2 αμαξια μπροστα. Μεχρι το κουμπωμα 5ης του ειχα ριξει 1 αμαξι!
By the way,το αλλο να στεκεται καλα απο πισω μου και να του εχω ριξει μονο 1 αμαξι. Σταματαω στον ΑΒ και τι βλεπω...Smart ForFour!!!
Αμεσως καταλαβα οτι ηταν το turbo. Του μιλαει ο Ποντιος που ακολουθουσε και του λεει ο τυπος οτι ηταν Brabus 1.7 turbo 170+hp.
και οτι ειχε ριξει πολλα λεφτα για να το φτασει εκει!
Και την αλλη ατακα που ειπε:" Mαμα ειστε και οι δυο γιατι πατε πολυ καλα. Στα μαμα ριχνω 2 κολωνες"!!!
Οποτε ο Ποντιος του λεει:" Ναι, μαμα ειμαστε και οι δυο, μονο ο αλλος εχει βγαλει καταλυτη. Μαλλον αυτοι που εκανες κοντρες ηταν κουλοι"!!!
Τον εβαλε στη θεση του ο Ποντιος τον τυπο και μετα φυγαμε.
Απο πισω εντω μεταξυ βλεπω και εναν αλλο να εχει κολησει.
Ανοιγουμε λοιπον με το Audi απο 2ες, αυτος 2 αμαξια μπροστα. Μεχρι το κουμπωμα 5ης του ειχα ριξει 1 αμαξι!
By the way,το αλλο να στεκεται καλα απο πισω μου και να του εχω ριξει μονο 1 αμαξι. Σταματαω στον ΑΒ και τι βλεπω...Smart ForFour!!!
Αμεσως καταλαβα οτι ηταν το turbo. Του μιλαει ο Ποντιος που ακολουθουσε και του λεει ο τυπος οτι ηταν Brabus 1.7 turbo 170+hp.
και οτι ειχε ριξει πολλα λεφτα για να το φτασει εκει!
Και την αλλη ατακα που ειπε:" Mαμα ειστε και οι δυο γιατι πατε πολυ καλα. Στα μαμα ριχνω 2 κολωνες"!!!
Οποτε ο Ποντιος του λεει:" Ναι, μαμα ειμαστε και οι δυο, μονο ο αλλος εχει βγαλει καταλυτη. Μαλλον αυτοι που εκανες κοντρες ηταν κουλοι"!!!
Τον εβαλε στη θεση του ο Ποντιος τον τυπο και μετα φυγαμε.
Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Γιάννης και είμαι καινούριος στο θέμα.
Όταν ανάβει κάποιος αλαρμ τι σημαίνει?
Μου είχε ανάψει και εμένα ένας (τον είδα από τον καθρέπτη ) και νόμιζα ότι είχε πάθει κάποια ζημιά. Σοβαρά τώρα
Όταν ανάβει κάποιος αλαρμ τι σημαίνει?
Μου είχε ανάψει και εμένα ένας (τον είδα από τον καθρέπτη ) και νόμιζα ότι είχε πάθει κάποια ζημιά. Σοβαρά τώρα