Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;

Old Apr 22, 2012 | 08:25 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by palioxaraktiras
Νικο εμενα μου εδωσαν μαζι μονο το ασπρο κλειδακι ρε γαμωτο γι αυτο παιδευομαι τωρα :/
το καταλαβα,,χωρις το μικρο αυτο κλειδακι ειναι σχεδον αδυνατον αν δεν βγαλεις το αμορτισερ,,ισως καμια πατεντα απο κανενα μηχανικο,,
εχουν αρκετα παιδια κονι παντως ολο και καποιος θα σου το δανεισει
Reply
Old Apr 22, 2012 | 11:04 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

παιδια εχει κανεις το μεταλικο κλειδακι για τις κονι και να θελει να μου το φερει σε καμια συγκεντρωση να το ρυθμισω λιγο και να του το δωσω αμεσως?
Reply
Old Apr 22, 2012 | 02:10 PM
package's Avatar
Registered User

Αν εχω βρει λαστιχο θα κατεβω να στο φερω εγώ.
Reply
Old Apr 22, 2012 | 02:53 PM
package's Avatar
Registered User

Σε μένα πάει αυτό?

Προφανώς έσβησες τα ποστ σου για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει. Και προφανώς σε εμένα πήγαινε γιατί εγώ ρώτησα για κλίκ. Θες να μου εξηγήσεις λίγο?
Reply
Old Apr 22, 2012 | 03:06 PM
tsatsj's Avatar
Registered User

φιλε χιλια συγνωμη εκανα μεγαλο λαθος.ελπιζω να βρεις ακρη με την αναρτηση γρηγορα

edit.δεν μπορεις να λαβεις και πμ
Reply
Old Apr 22, 2012 | 03:15 PM
package's Avatar
Registered User

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Τέλοσπάντων, απλά ρώτησα πόσα κλικ έχει γιατί δεν την έχω αγγίξει ακόμα και ήθελα να μάθω. Έμαθα λοιπόν οτι δεν έχει κλικ αλλά 2,5 στροφές. Ρώτησα και έμαθα για πίσω οτι ρυθμίζονται με το μεταλλικό κομμάτι. Ρώτησα ακόμα για το ύψος γιατί αυτός που την έβαλε δεν ξερω αν πείραξε κάτι για να αλλάξει το ύψος του αμορτισέρ ή όχι γιατί το αμάξι είναι λίγο πιο ψηλό απ οτι πριν με τα μαμά αμορτισέρ και τα ΗR ελατήρια. Αυτό είναι όλο. Έβαλα τα αμορτισέρ πάνω φαντάσου μετά από 4 μήνες που τα είχα αγοράσει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο όπως και δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ. Γι αυτό έκανα 2-3 ερωτήσεις να μάθω πριν ''παίξω''.
Reply
Old Apr 22, 2012 | 03:16 PM
package's Avatar
Registered User

Μισό να σβήσω τα πμ που δεν έχω διαβάσει από πέρυσι που έκαναν το forum μπ0Υρδ3λ0 και είναι όλα τα πμ ιερογλυφικά.

Εντάξει δεν έσβησα πολλά. Μόλις 600 μηνύματα
Reply
Old Apr 22, 2012 | 03:36 PM
tsatsj's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Τέλοσπάντων, απλά ρώτησα πόσα κλικ έχει γιατί δεν την έχω αγγίξει ακόμα και ήθελα να μάθω. Έμαθα λοιπόν οτι δεν έχει κλικ αλλά 2,5 στροφές. Ρώτησα και έμαθα για πίσω οτι ρυθμίζονται με το μεταλλικό κομμάτι. Ρώτησα ακόμα για το ύψος γιατί αυτός που την έβαλε δεν ξερω αν πείραξε κάτι για να αλλάξει το ύψος του αμορτισέρ ή όχι γιατί το αμάξι είναι λίγο πιο ψηλό απ οτι πριν με τα μαμά αμορτισέρ και τα ΗR ελατήρια. Αυτό είναι όλο. Έβαλα τα αμορτισέρ πάνω φαντάσου μετά από 4 μήνες που τα είχα αγοράσει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο όπως και δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ. Γι αυτό έκανα 2-3 ερωτήσεις να μάθω πριν ''παίξω''.
μην προσπαθεις να καταλαβεις θα μου κανεις χαρη,δεν παω καλα τελευταια (ποσταρω ρακιντζη και τετοια)

και μενα το αμαξι πιο ψηλο ειναι απο οτι κανονικα, σαν κατσικακι πασχαλιατικο
αλλα το χω στη ψηλη σκαλα,τσεκαρε να δεις που εισαι...

συμφωνω,αν φτιαξεις το υψος,μετα μονος και με πειραματισμο θα βρεις το σωστο σφιξιμο,
ειναι θεμα χρονου

εμπειρικα και απ εξω αν το δεις,κατω απο το πιατελο, (που παταει το ελατηριο στο κατω μερος)
αν δεις κι αλλη περιμετρικη γραμμη, ειναι η κατω θεση και σημαινει οτι εισαι στο ψηλο
Reply
Old Apr 22, 2012 | 03:49 PM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by tsatsj
Originally Posted by package' timestamp='1335136518' post='21632835
μην προσπαθεις να καταλαβεις θα μου κανεις χαρη,δεν παω καλα τελευταια (ποσταρω ρακιντζη και τετοια)

και μενα το αμαξι πιο ψηλο ειναι απο οτι κανονικα, σαν κατσικακι πασχαλιατικο
αλλα το χω στη ψηλη σκαλα,τσεκαρε να δεις που εισαι...

συμφωνω,αν φτιαξεις το υψος,μετα μονος και με πειραματισμο θα βρεις το σωστο σφιξιμο,
ειναι θεμα χρονου

εμπειρικα και απ εξω αν το δεις,κατω απο το πιατελο, (που παταει το ελατηριο στο κατω μερος)
αν δεις κι αλλη περιμετρικη γραμμη, ειναι η κατω θεση και σημαινει οτι εισαι στο ψηλο
Εγώ και ο πουφ?
Βασικό αυτό που είπες οτι μπορώ να το δω και απ έξω κοιτάζοντας το αμορτισέρ. Σε ευχαριστώ.
Reply
Old Apr 24, 2012 | 05:47 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Αν εχω βρει λαστιχο θα κατεβω να στο φερω εγώ.

Τελεια...Σε ευχαριστω ρε πακετε..στειλε μου πμ αν κατεβεις να ξερω
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:04 PM.