Περί VSA o λόγος
Originally Posted by Stradale,Jul 15 2009, 06:33 PM
Σχολείο είναι το MX5 και γενικά ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Η Μ Α. Το S2000 δεν υπάγετε σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να έχεις παρει βάσεις. Είναι περισσότερο σαν...Πανεπιστήμιο.
Originally Posted by Stradale,Jul 15 2009, 07:33 PM
Σχολείο είναι το MX5 και γενικά ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Η Μ Α. Το S2000 δεν υπάγετε σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να έχεις παρει βάσεις. Είναι περισσότερο σαν...Πανεπιστήμιο.
αν σε βαλουν κατ ευθειαν στο πανεπιστημιο χωρις να εχεις περασει απο δημοτικο,θα πας στις εξετασεις και θα κοπεις,στην περιπτωση μας μπορει να ειναι κατι πολυ δυσαρεστο και για σενα και για τους γυρω σου
Οταν θες να νοικιασεις ενα διαμερισμα και 6 στους 10 σε ρωτανε εχει ψυγειο οσο ειναι κανουργιο και το νοικιαζεις για πλακα δεν μπαινεις στο κοπο, 6-7 χρονια μετα πετας ενα ψυγειο μεσα 1ον γιατι βαρεθηκες την ερωτηση 2ον γιατι ολα τα αλλα εχουν 3ον γιατι το 2000 μπορουσες να το δωσεις ετσι το 2000 το 2007 χωρις vsa οχι.... ειναι ολα θεμα μαρκετινγκ και ψυχολογιας για την σχεση πελατη-πωλητη και να μπει ακομα ενα αστερακι στον περιλιπτικο πινακα του Drive Magazine... Το Vsa καλυτερα να υπαρχει παρα να μην υπαρχει πλεον....
Εγώ πάντως προσφέρομαι για όποιον easy rider πιλότο έχει S με VSA και αναζητά την καθαρόαιμή οδήγηση χωρίς "βοηθήματα" να το ανταλλάξουμε με το δικό μου.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ την ανταλλαγή και μάλιστα δεν θα του πάρω χρήματα (άσε να του τα πάρει ο Ακατανόμαστος) για τις συγκινήσεις που θα του προσφέρει ένα S ανόθευτο και καθαρόαιμο
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ την ανταλλαγή και μάλιστα δεν θα του πάρω χρήματα (άσε να του τα πάρει ο Ακατανόμαστος) για τις συγκινήσεις που θα του προσφέρει ένα S ανόθευτο και καθαρόαιμο