Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Jun 1, 2009 | 07:28 AM
TasosR's Avatar
Registered User

Απιστευτοι οδηγοι, απιστευτα χερια!!!
Ευγε παιδες!
Reply
Old Jun 1, 2009 | 09:13 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by energetic,Jun 1 2009, 05:39 AM
Εγω το εχω πει, ενα ζευγαρι χερια θελει το αμαξι.

Παντως μου κανει εντυπωση οτι ο χρονος σου ΝΤΖ ειναι σχετικα κοντα με του Nabu, παρα τα παραπανω αλογα που εχεις στο μοτερ απο J's Racing. Αληθεια, ποσα αλογα ελεγαν οτι ηταν το αμαξι, διοτι δεν θυμαμαι. Ισως ειναι λιγο ατοπο το θεμα συγκρισης, απλα μου εκανε εντυπωση.
Μα εννοείται οτι ο χρόνος του Nabu, συγκριτικά, είναι πολύ καλύτερος. Και κατά την άποψη μου, ο χρόνος του Μάκη το πρωί (11.2) είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός, αν αναλογιστείς οτι ναι μεν σαν θερμοκρασία η πίστα ήταν καλά, αλλά λόγω μη χρησιμοποίησής της, ήταν ακόμη αρκετά σκονισμένη. Άλλωστε το γράφω και στο δικό μου ποστ παραπάνω. Τα παιδιά έχουν χέρια και ψυχή. Αν καθόμασταν και βάζαμε τηλεμετρία και στο αμάξι του Nabu, πιθανολογώ οτι θα βλέπαμε +5 χλμ. σε σχέση με εμένα στην Κ8 και Κ3, τουλάχιστον έτσι έβλεπα εγώ από τα πιτς.

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δυστυχώς επειδή είχα "πορωθεί" με το s, δεν σκέφτηκα να σου βάλω τηλεμετρία να φτιάξουμε ωραία κατάσταση. Την επόμενη φορά. Τα συγχαρητήρια σας τα είπα και από κοντά, αλλά επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, μπράβο για το χρόνο σας και εις κατώτερα

Τίμο, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία μάλλον.... Το πρόβλημα, βέβαια, μετά θα είναι όταν θα είμαστε με το 106 στο βουνό, να προσπαθήσουμε να στρίψουμε με την "πισωκίνητη" νοοτροπία και να χαιρετίσουμε από κανένα "μπαλκονάκι"...
Reply
Old Jun 1, 2009 | 04:10 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

[QUOTE=ntz,Jun 1 2009, 09:13 AM] Το πρόβλημα, βέβαια, μετά θα είναι όταν θα είμαστε με το 106 στο βουνό, να προσπαθήσουμε να στρίψουμε με την "πισωκίνητη" νοοτροπία και να χαιρετίσουμε από κανένα "μπαλκονάκι"...
Reply
Old Jun 2, 2009 | 12:44 AM
timkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by ntz,Jun 1 2009, 09:13 AM
Μα εννοείται οτι ο χρόνος του Nabu, συγκριτικά, είναι πολύ καλύτερος. Και κατά την άποψη μου, ο χρόνος του Μάκη το πρωί (11.2) είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός, αν αναλογιστείς οτι ναι μεν σαν θερμοκρασία η πίστα ήταν καλά, αλλά λόγω μη χρησιμοποίησής της, ήταν ακόμη αρκετά σκονισμένη. Άλλωστε το γράφω και στο δικό μου ποστ παραπάνω. Τα παιδιά έχουν χέρια και ψυχή. Αν καθόμασταν και βάζαμε τηλεμετρία και στο αμάξι του Nabu, πιθανολογώ οτι θα βλέπαμε +5 χλμ. σε σχέση με εμένα στην Κ8 και Κ3, τουλάχιστον έτσι έβλεπα εγώ από τα πιτς.

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δυστυχώς επειδή είχα "πορωθεί" με το s, δεν σκέφτηκα να σου βάλω τηλεμετρία να φτιάξουμε ωραία κατάσταση. Την επόμενη φορά. Τα συγχαρητήρια σας τα είπα και από κοντά, αλλά επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, μπράβο για το χρόνο σας και εις κατώτερα

Τίμο, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία μάλλον.... Το πρόβλημα, βέβαια, μετά θα είναι όταν θα είμαστε με το 106 στο βουνό, να προσπαθήσουμε να στρίψουμε με την "πισωκίνητη" νοοτροπία και να χαιρετίσουμε από κανένα "μπαλκονάκι"...
Εχεις δικιο Γιαννη.
Καταρχην κι εγω εβλεπα και τους 2 (Nabu, Μακη) απο το πρωι να ειναι με σαφως περισσοτερα χλμ απο μας στην 9. Ακομα και με ξεκολλημενη την ουρα (που εμεις το αποφευγαμε πολυ περισσοτερο απο οσο πρεπει τελικα), οι χρονοι ηταν καλοι. Δεν αμφιβαλλω οτι και αλλου το ιδιο συνεβαινε.
Επισης, συμφωνω και με uma, το 106 ειναι πλεον στο πετσι μας, θα πας μια βολτα και θα τα θυμηθεις ολα. Εδω ειναι τα δυσκολα...
Reply
Old Jun 2, 2009 | 01:00 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Με λιγα λογια, ελατε αυριο Αφιδνες, θα περασουμε ομορφα.
Reply
Old Jun 2, 2009 | 09:14 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Να γραψω και εγω με την σειρα μου εστω και καθυστερημενα.

Τα περισσοτερα τα γραψαν τα παιδια.Δεν θα γραψω πολλα.

Μπραβο σε ολους για τους χρονους τους.Επιτελους μπηκε το S στην θεση που του αξιζε γιατι πολλοι λεγαν κακιες και θεωριες και πηραν την απαντηση τους εμπρακτως.

Να ευχαριστησω καταρχην θερμα τον Nabu που μου εδωσε το αυτοκινητο του οταν το δικο μου επαθε αβαρια.Ελαχιστοι θα το εκαναν ειδικοτερα σε ενα περιβαλλον πιστας οπου τα αυτοκινητα δεχονται καποιες καταπονησεις παραπανω.Εκπληκτικος και ο χρονος του.
Great friend-Great driver.

Χαρηκα που γνωρισα και τα παιδια ntz,tinkoul και brother.Ωραιο κλιμα και πραγματικα μια υπεροχη μερα για τους περισσοτερους εστω.

Οσον αφορα τα 888αρια το εχω πει πολλες φορες οτι αξιζει καποια στιγμη κατοχος Σακι που του αρεσει το στρηψιμο να το δοκιμασει και αυτο.Το συγκεκριμενο αυτοκινητο με τετοια λαστιχα απλα μεταμορφωνεται.

Αυτα.Και εις κατωτερα λοιπον..

Reply
Old Jun 2, 2009 | 10:29 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

να προσθεσω επισης οτι ο Γιαννης[ntz] παλεψε ωραια με το θεριο του και ο χρονος του ειναι πολυ καλος και προβλεπω οτι θα κατεβει κι αλλο στο μελλον.

Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και στον Πακετο που προσφερθηκε το παιδι να μου δωσει τα τακακια του 1 μερα πριν την πιστα αλλα τελικα ''βρεθηκε'' το προβλημα και καταφερα να κανω 7 γρηγορους γυρους με το ''φτιαγμενο'' μου πισω φρενο!!!!

anyway thanks Κωστα.
Reply
Old Jun 2, 2009 | 12:44 PM
package's Avatar
Registered User

Μάκη any time ρε φίλε. Γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Μακάρι να μπορώ να βοηθάω πάντα.
Reply
Old Jun 2, 2009 | 01:05 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by gre165-makis,Jun 2 2009, 08:29 PM
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και στον Πακετο που προσφερθηκε το παιδι να μου δωσει τα τακακια του 1 μερα πριν την πιστα αλλα τελικα ''βρεθηκε'' το προβλημα και καταφερα να κανω 7 γρηγορους γυρους με το ''φτιαγμενο'' μου πισω φρενο!!!!

anyway thanks Κωστα.
Ενα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στη Honda και στον Shigeru Uehara που έφτιαξαν αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο και μου έδωσαν την ευκαιρία να το αποκτήσω και να τρέξω στο TDS και να κάνω αυτούς τους απίθανους χρόνους.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε μια μέρα ρεπό απ τις καθημερινές μου προπονήσεις για να μπορέσω να τρέξω... Coach σε έβγαλα ασπροπρόσωπο!!! Από αύριο θα είμαι και πάλι απίκο στις υποχρεώσεις μου!

Reply
Old Jun 2, 2009 | 01:31 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 2 2009, 01:05 PM
Ενα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στη Honda και στον Shigeru Uehara που έφτιαξαν αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο και μου έδωσαν την ευκαιρία να το αποκτήσω και να τρέξω στο TDS και να κάνω αυτούς τους απίθανους χρόνους.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε μια μέρα ρεπό απ τις καθημερινές μου προπονήσεις για να μπορέσω να τρέξω... Coach σε έβγαλα ασπροπρόσωπο!!! Από αύριο θα είμαι και πάλι απίκο στις υποχρεώσεις μου!

Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:22 AM.