Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old May 16, 2009 | 09:12 PM
TasosR's Avatar
Registered User

Ακομα μια φορα στα Μεγαρα χθες Σαββατο πρωι πρωι.
Αυτη τη φορα ομως τα 60 ευρω πιασανε τοπο! 6-7 αυτοκινητα οπου μπαιναμε και βγαιναμε οποτε θελαμε για οση ωρα θελαμε.
Μετα απο καποια "εκπαιδευση" στο Σεσι και καποιους παλιους αναγνωριστικους γυρους στα Μεγαρα ειπα να ξεκινησω time attack να δουμε τι ψαρια πιανω.
Με το προηγουμενο Leon cupra (270 hp, Quaife ATB) το καλυτερο που εκανα ηταν 1.16 περιπου με παρα πολλα εξοδα στο τελος (τακακια, λαστιχα, εξοδο στην Κ3 οπου εσπασα το ψυγειο).
Με το s2000 ο χρονος μου επεσε κατω απο το 1.15 ( 1.14.9 για την ακριβεια) ενω ιδιαιτερη σημασια εχει οτι το γυρολογιο ηταν σταθερο γυρω απο αυτο το νουμερο.
Πουθενα δεν ενιωσα ανασφαλεια και πουθενα δεν διακινδυνεψα εμενα η το αυτοκινητο μου απο πιθανη εξοδο. Τα φρενα δεν με προδωσαν πουθενα παρολο τους συνεχεις γυρους, η δυναμη του κινητηρα δεν μου ελειψε πουθενα.
Υποψιν οτι το αυτοκινητο ειναι καραμαμα.
Το παραπανω αποτελεσμα με οδηγει πανηγυρικα στους μετριους οδηγους και σιγουρα με παραπανω προπονηση και βοηθεια-συμβουλες απο καλους οδηγους θα βελτιωθω και αλλο.
Στην πιστα εχω δει και καραβελτιωμενα s2000 που με το στανιο πεφτουν κατω απο το 1.13, εχω ακουσει φανφαρες απο Ελληνες "Σουμαχερ" για θεματα υπερλεπτομερειας της γεωμετριας της αναρτησης και λοιπες πιπες.
Στα πιτς και φυσικα στο ιντερνετ ακους διαφορα. Αυτοι που ειναι καλοι (opterios, papdoc, vlasis, paris20vt,uma chikara,κλπ) τους βλεπεις..
Οποιος ειναι ικανος μπαινει και αποδεικνυει αυτα που γραφει στα φορουμ. Το s2000
ΔΕΝ ειναι EVO, ειναι δυσκολο και δαγκωνει ασχημα. Ξεγυμνωνει και αποκαλυπτει τον οδηγο και τις αδυναμιες του.

Reply
Old May 17, 2009 | 03:16 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Reply
Old May 17, 2009 | 12:45 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by timkoul,May 15 2009, 03:58 AM
Σε 15 μερες θα δουμε...
Reply
Old May 17, 2009 | 02:17 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Τι εχει σε 15 μερες?
Reply
Old May 17, 2009 | 11:18 PM
Nabu's Avatar
Registered User

Trackday στα Μέγαρα οργανωμένο απο άλλο κλάμπ όπου και μερικοί απο εδώ διαβάζουν.

Για να προλάβω, καλοπροαίρετα πάντα, πιθανούς ενθουσιασμένους πρέπει να πω ότι οι συμμετοχές έχουν κλείσει και ότι ήδη υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής σε περίπτωση κάποιος ακύρωσης.
Reply
Old May 18, 2009 | 12:02 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Κριμα.Και κατεβηκα στο υπογειο να ανεβασω τα σεμισλικ!
Ξερεις απο ποιο κλαμπ?
Reply
Old May 18, 2009 | 12:18 AM
Nabu's Avatar
Registered User

TrackDay-Special.gr
Reply
Old May 18, 2009 | 12:58 AM
timkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by TasosR,May 16 2009, 09:12 PM
Ακομα μια φορα στα Μεγαρα χθες Σαββατο πρωι πρωι.
Αυτη τη φορα ομως τα 60 ευρω πιασανε τοπο! 6-7 αυτοκινητα οπου μπαιναμε και βγαιναμε οποτε θελαμε για οση ωρα θελαμε.
Μετα απο καποια "εκπαιδευση" στο Σεσι και καποιους παλιους αναγνωριστικους γυρους στα Μεγαρα ειπα να ξεκινησω time attack να δουμε τι ψαρια πιανω.
Με το προηγουμενο Leon cupra (270 hp, Quaife ATB) το καλυτερο που εκανα ηταν 1.16 περιπου με παρα πολλα εξοδα στο τελος (τακακια, λαστιχα, εξοδο στην Κ3 οπου εσπασα το ψυγειο).
Με το s2000 ο χρονος μου επεσε κατω απο το 1.15 ( 1.14.9 για την ακριβεια) ενω ιδιαιτερη σημασια εχει οτι το γυρολογιο ηταν σταθερο γυρω απο αυτο το νουμερο.
Πουθενα δεν ενιωσα ανασφαλεια και πουθενα δεν διακινδυνεψα εμενα η το αυτοκινητο μου απο πιθανη εξοδο. Τα φρενα δεν με προδωσαν πουθενα παρολο τους συνεχεις γυρους, η δυναμη του κινητηρα δεν μου ελειψε πουθενα.
Υποψιν οτι το αυτοκινητο ειναι καραμαμα.
Το παραπανω αποτελεσμα με οδηγει πανηγυρικα στους μετριους οδηγους και σιγουρα με παραπανω προπονηση και βοηθεια-συμβουλες απο καλους οδηγους θα βελτιωθω και αλλο.
Στην πιστα εχω δει και καραβελτιωμενα s2000 που με το στανιο πεφτουν κατω απο το 1.13, εχω ακουσει φανφαρες απο Ελληνες "Σουμαχερ" για θεματα υπερλεπτομερειας της γεωμετριας της αναρτησης και λοιπες πιπες.
Στα πιτς και φυσικα στο ιντερνετ ακους διαφορα. Αυτοι που ειναι καλοι (opterios, papdoc, vlasis, paris20vt,uma chikara,κλπ) τους βλεπεις..

Οποιος ειναι ικανος μπαινει και αποδεικνυει αυτα που γραφει στα φορουμ. Το s2000
ΔΕΝ ειναι EVO, ειναι δυσκολο και δαγκωνει ασχημα. Ξεγυμνωνει και αποκαλυπτει τον οδηγο και τις αδυναμιες του.
Εγω συμφωνω με ολα οσα γραφεις απλως δεν καταλαβαινω το bold κομματι.
Που αναφερεσαι? Αν θελεις να το συζητησουμε βεβαια...
Reply
Old May 18, 2009 | 05:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το θεμα ειναι απλο. A pair of good hands and thats it.
Reply
Old May 18, 2009 | 05:43 AM
timkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,May 18 2009, 05:40 AM
Το θεμα ειναι απλο. A pair of good hands and thats it.
Καθολου απλο θα ελεγα. Αλλωστε γι αυτο εχει και ενδιαφερον...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:26 PM.