ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 2 2009, 01:05 PM
Ενα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στη Honda και στον Shigeru Uehara που έφτιαξαν αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο και μου έδωσαν την ευκαιρία να το αποκτήσω και να τρέξω στο TDS και να κάνω αυτούς τους απίθανους χρόνους.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε μια μέρα ρεπό απ τις καθημερινές μου προπονήσεις για να μπορέσω να τρέξω... Coach σε έβγαλα ασπροπρόσωπο!!! Από αύριο θα είμαι και πάλι απίκο στις υποχρεώσεις μου!

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε μια μέρα ρεπό απ τις καθημερινές μου προπονήσεις για να μπορέσω να τρέξω... Coach σε έβγαλα ασπροπρόσωπο!!! Από αύριο θα είμαι και πάλι απίκο στις υποχρεώσεις μου!

Βρηκα ενα γαματο που εχει ενα αυστριακο κολοδαχτυλο.Το θες?
Originally Posted by S2johnyK,Jun 3 2009, 08:40 AM
@ntz
Apo efthigramisi pos eisai tora?
Apo efthigramisi pos eisai tora?
2.00mm σύγκλιση σε κάθε τροχό
2.15 (μοίρες) κάμπερ αρνητικό σε κάθε τροχό (ίσως το μειώσω λίγο αυτό, αν και "πάταγε" σωστά το αμάξι στην πίστα)
Μπροστά είμαι:
0 σύγκλιση
1.00 (μοίρα) κάμπερ αρνητικό σε κάθε τροχό (πιθανόν αυτό να το αυξήσω)
7.00 κάστερ θετικό σε κάθε τροχό
Λάστιχα: 17x8 225/45 +39 offset μπροστά, 17x9 255/40 +49 offset πίσω
Μια χαρα φαινονται τα νουμερα σου.Αν ηταν να διορθωνα κατι θα μειωνα στο -2 το πισω camber, καθως και λιγο την συγκλιση γιατι νομιζω ειναι too much. Μπροστα θα το ανεβαζα στο -1.25 με -1,5 το camber, με ελαχιστη μειωση του caster.
Λογικα ετσι οπως εισαι τωρα πρεπει να εχεις πολυ καλο τιμονι και αρκετη σταθεροτητα στα πολλα στις ευθειες. Αλλαζοντας λιγακι θα τα θυσιασεις αυτα ,για λιγο περισσοτερη προσφυση μπροστα.
Λογικα ετσι οπως εισαι τωρα πρεπει να εχεις πολυ καλο τιμονι και αρκετη σταθεροτητα στα πολλα στις ευθειες. Αλλαζοντας λιγακι θα τα θυσιασεις αυτα ,για λιγο περισσοτερη προσφυση μπροστα.
Γιάννη εγώ δεν θα πείραζα το πίσω κάμπερ δεδομένου ότι το αμάξι κυκλοφορεί (στις πίστες κυρίως) με ημισλίκ και μάλιστα 255 διάστασης.
Το μπροστά θα το αύξανα και εγώ για ακόμα πιο απότομο τιμόνι.
Το μπροστά θα το αύξανα και εγώ για ακόμα πιο απότομο τιμόνι.
Originally Posted by ntz,Jun 4 2009, 12:58 AM
Πίσω είμαι:
2.15 (μοίρες) κάμπερ αρνητικό σε κάθε τροχό (ίσως το μειώσω λίγο αυτό, αν και "πάταγε" σωστά το αμάξι στην πίστα)
Μπροστά είμαι:
0 σύγκλιση
Μπροστά είμαι:
0 σύγκλιση
Thanks for the info
Me to sigkekrimeno setup pos to xaraktirizeis to amaksi sto orio?
Episis mprosta tha simfoniso mazi sou oti mia epikimeni afksisi tou camber den tha itan asximi
Esi to odigis esi kseris ego mono kata fantasia mporo na paro mia idea alla an itan diko mou me ta lastixa pou foras piso mporei na to "kourdiza" kai liiiiigo akoma