Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Jun 26, 2009 | 01:36 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Μου έστειλαν απο τη demon tweeks έναν κατάλογο για αξεσουάρ αγώνων κι έχω τρελλαθεί.. μου έρχεται να παω να τα πάρω όλα!!

Castor-Camber Gauge
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/Pro...&pcode=LON78260

Toe in Gauge
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/Pro...&pcode=LON79620

Temperature Gauge
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/Pro...&pcode=P/EMTT-P

Reply
Old Jul 5, 2009 | 12:17 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο για φέτος GTCC στο Καρτόδρομο.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και για τους πολύ καλούς χρόνους τους.

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στην διοργάνωση και σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση
Αρκετή ζέστη, αξιόλογες συμμετοχές και το θερμόμετρο εντός και εκτός πίστας να έχει πάρει φωτιά. Πρώτη φορά για μένα με το s και πραγματικά με εξέπληξε ....ευχάριστα. Τελικά κατάφερα να γράψω καλύτερο χρόνο 56.6. Αντε και εις κατώτερα.

ΕΔΩ θα βρείτε τα αποτελέσματα

ΕΔΩ θα βρείτε βιντεάκι και από τους τρείς γύρους με ενσωματωμένα τα δεδομένα της τηλεμετρίας.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!!
Reply
Old Jul 5, 2009 | 11:06 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Το επίπεδο έχει ανέβει δραματικά με συμμετοχές όπως του ΝΤΖ(56sec), του Ορφέα (Civig EG- 54.sec), ένα Citroen AX (54sec), Στράτος (106 Maxi 56sec) και πολλά άλλα, να βιάζουν το χρονόμετρο!!!

Συγχαρητήρια Γιάννη για την θέση σου και όπως είπες και ο ίδιος εις κατώτερα!!!

Το αμάξι φάνηκε να στέκεται υπεράνω προσδοκιών μέσα στην πίστα!!
Reply
Old Jul 6, 2009 | 01:53 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μπραβο Γιαννη.Και εισ κατωτερα και απο εμενα.

1η φορα στο καρτοδρομο με το Σ?
Reply
Old Jul 6, 2009 | 02:08 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Jul 6 2009, 01:53 AM
Μπραβο Γιαννη.Και εισ κατωτερα και απο εμενα.

1η φορα στο καρτοδρομο με το Σ?
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε και Μάκη

Ναι πρώτη φορά με το s στο Καρτόδρομο και παραδόξως μου άρεσε αρκετά. Ειδικά στις αλλαγές πορείας, μου φάνηκε απλά εκπληκτικό το αμάξι. Το περίμενα πιό δύστροπο και ατίθασο. Ακόμα και έτσι όπως ήταν χτές το αυτοκίνητο και οι συνθήκες, πιστεύω οτι το 55 ψηλά ήταν εφικτό. Οπότε επόμενος στόχος να μπώ μέσα στο 55.
Reply
Old Jul 6, 2009 | 02:14 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Ειναι εφικτος στοχος σιγουρα.Επισης και η δυναμη-ροπη σου κανει δουλεια.

Στο τελος της ευθειας δεν εχω πανω απο 96χλμ στο κοντερ του αυτοκινητου[που φανταζομαι ολο και κατι θα κλεβει],ενω εσυ επιασες 103.

αμα πας και καμια 1-2 φορες μονος σου πιστευω το εχεις το 55 και αργοτερα ακομα και το 55 χαμηλα.
Reply
Old Jul 6, 2009 | 03:18 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Jul 6 2009, 02:14 AM
Ειναι εφικτος στοχος σιγουρα.Επισης και η δυναμη-ροπη σου κανει δουλεια.

Στο τελος της ευθειας δεν εχω πανω απο 96χλμ στο κοντερ του αυτοκινητου[που φανταζομαι ολο και κατι θα κλεβει],ενω εσυ επιασες 103.

αμα πας και καμια 1-2 φορες μονος σου πιστευω το εχεις το 55 και αργοτερα ακομα και το 55 χαμηλα.
Κυρίως η ροπή θα έλεγα οτι παίζει περισσότερο ρόλο στο καρτόδρομο, μετά από το βάρος φυσικά. Γενικά θα έλεγα οτι είναι μία πίστα που κυρίως ενδιαφέρει η στρωτή-καθαρή οδήγηση. Άλλωστε εκτός από την μικρή ευθεία και το πίσω κομμάτι, εγώ δεν ήμουν φουλ γκάζι πουθενά. Προς το παρόν, σε όλη την πίστα είμαι με 2α και στην ευθεία που βλέπω 103-105 χλμ. πραγματικά είμαι ακριβώς στον κόφτη (ακούγεται μάλιστα και στο βίντεο στον 1 γύρο). Επίσης λόγω της μη συχνής επισκεψιμότητάς μου στην συγκεκριμένη πίστα, ακόμα δεν έχω απαλλαγεί από τις "μπροσθιοκίνητες γραμμές".

Πρέπει να συγκρίνουμε δεδομένα από driftbox κάποια στιγμή....
Reply
Old Aug 6, 2009 | 12:39 PM
TasosR's Avatar
Registered User

[media]http://www.youtube.com/watch?v=siWOQN4uEso [/media]
Πρωτη φορα βρηκα την ευκαιρια και ειπα να επισκεφτω το καρτοδρομο μαζι με κατι φιλους.
Ο ενας μαλιστα τραβηξε και ενα βιντεακι απο τη θεση του συνοδηγου.
Οι χρονοι μου κυμανθηκαν γυρω στα 55-56 δευτερολεπτα και απο ο,τι μου ειπαν ηταν πολυ καλοι μαλλον!!...
Reply
Old Aug 8, 2009 | 08:03 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μιχαλη ειδα το ποστ σου και σε θυμηκα και εδω και καιρο ηθελα να ανοιξω την εξης κουβεντα.
Εχεις ξοδεψει πολλες ωρες,χρημα και μερακι και κατα την γνωμη μου εισαι ο πλεον εμπειρος εδω μεσα να μιλησει για το στρηψιμο και την βελτιωση αυτου,στο αυτοκινητο μας.
Προσωπικα θα ηθελα πολυ να μαθω εν κατακλειδι ποιες μετατροπες για παραδειγμα αξιζαν τον κοπο και το χρημα,ποιες οχι,ποιες δεν θα ξαναεκανες ποτε,ποιες θα ξαναεκανες,ποιες ειναι Best value for money κτλ.[λαστιχα,αναρτησεις,σασμαν κτλ]
[μου ειχες υποσχεθει και κατι νουμερακια ευθυγραμμισης]

Καποτε ησουν αν οχι ο μονος απο τους ελαχιστους που ασχολουνταν σε αυτον τον τομεα.Τωρα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα περισσοτεροι και νομιζω οτι τα λεγομενα σου θα πιασουν τοπο ακομα περισσοτερο.

Δεν ξερω αν λιγο πολυ εχεις γραψει για ολα,αλλα τωρα,εδω αν βρεις χρονο και πιο συγκροτημενα θα ειναι νομιζω ακομα καλυτερα.

Ανεπισημες πληροφοριες λενε κατι και για 55,5 πριν δωσεις το αυτοκινητο.

Αντε αστο μαμα το καινουργιο να κανουμε εννιαιο..

Περασα και απο τα μερη σου προχτες.Θα επαιρνα το θαρρος να σου τηλ,αλλα ημουν χωμα και δουλευα την αλλη μερα..Τουλαχιστον μαθαμε τον δρομο.
Ειδα και ενα ασημι με 18αρες ΑP1 με το που μπηκα Σπαρτη..
Reply
Old Aug 8, 2009 | 08:04 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μιχαλη εδω εισαι.Τωρα δεν εχεις δικαιολογια.Ξεκινα..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:25 PM.