Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αγορά μεταχειρισμένου S2k

Old Dec 7, 2009 | 04:45 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by bill_viper,Dec 7 2009, 03:38 AM
Άντε να δω πότε θα διώξω το Swift, 1300cc και μ'έχει πάρει μόνο ένας τηλέφωνο..καταραμένη φτώχεια!
Έχε υπ'όψιν σου bill,οτι εκτός απο αυτό που είπε ο Nabu για την ειδικότητα του αυτοκινήτου σου,πολύς κόσμος περιμένει και την αλλαγή του χρόνου για να μην πληρώσει τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.
Οπότε αν το έχεις καιρό για "σπρώξιμο",κάνε λίγη υπομονή.
Σίγουρα κάτι θα βρεθεί.
Reply
Old Dec 7, 2009 | 05:56 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Τι το ιδιαιτερο εχει το swift 1.3? Must buy ειναι αμα θες ενα οικονομικο καθημερινο!
Reply
Old Dec 7, 2009 | 06:23 AM
bill_viper's Avatar
Registered User

From: Greece (Athens)

Ιδιαίτερο εννοεί όπως το έχω κάνει.

Για 94€ τέλη ρε γαμώτο, τα οποία μάλιστα είναι και πληρωμένα! Δεν είναι και 700€!

Αν κι έχω γεμίσει το ίντερνετ αγγελίες :Ρ πού θα βρω παίδες πωλητήρια αυτοκόλλητα να βάλω στο Swift; Σε βιβλιοπωλείο;
Reply
Old Dec 7, 2009 | 06:50 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

ναι μπορει και σε περιπτερα... καποια εχουν
Reply
Old Dec 7, 2009 | 06:51 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

και σε βιβλιοπωλεία αλλά και σε μερικά περίπτερα
edit: protogeo μαζί το γράφαμε
Reply
Old Dec 7, 2009 | 06:57 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Originally Posted by dennis2k,Dec 7 2009, 05:51 PM
protogeo μαζί το γράφαμε

Reply
Old Dec 9, 2009 | 12:44 PM
bill_viper's Avatar
Registered User

From: Greece (Athens)

Έχουν μπει εδώ και κάποιες μέρες τα πωλητήρια στο αυτοκίνητο. Με πήρε τηλέφωνο σήμερα κι ένα παλικάρι και κάποια από τις επόμενες μέρες θέλει να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώνω..
Από την άλλη έβαλα μία αγγελία στο club μας καθώς και σε κάποια άλλα site (ξέρει ο package ) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.

Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
Καθώς και πόσο κοστίζουν τα σέρβις;
Μίλησα σήμερα μ'ένα παλικάρι μπας και τ'ανταλλάζαμε και μου είπε ότι το S καίει τ'άντερα του κι ότι τα σέρβις του κοστίζουν όσο ένα μηνιάτικο!
Reply
Old Dec 9, 2009 | 01:29 PM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

τα βιβλιοπωλεια εχουν τετοια πωλητηρια..αν το πατας καιει οπως ολα,οχι οσο ενα τurbo αυτοκινητο ομως,ταξιδη αν κανεις με 6η εισαι αρχοντας..τα service ειναι σε λογικα πλαισια, τα ανταλακτικα του ειναι ακριβα..ασφαλεια απλη κοντα στο 500αρικο πιστευω το χρονο!
Reply
Old Dec 9, 2009 | 01:31 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by bill_viper,Dec 9 2009, 11:44 PM
Έχουν μπει εδώ και κάποιες μέρες τα πωλητήρια στο αυτοκίνητο. Με πήρε τηλέφωνο σήμερα κι ένα παλικάρι και κάποια από τις επόμενες μέρες θέλει να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώνω..
Από την άλλη έβαλα μία αγγελία στο club μας καθώς και σε κάποια άλλα site (ξέρει ο package ) μπας και δώσω τα πράγματα και το ξανακάνω εργοστασιακό.

Παίδες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσο κοστίζει μία ασφάλεια καλή (π.χ. Interamerican) χωρίς να είναι μικτή;
Καθώς και πόσο κοστίζουν τα σέρβις;
Μίλησα σήμερα μ'ένα παλικάρι μπας και τ'ανταλλάζαμε και μου είπε ότι το S καίει τ'άντερα του κι ότι τα σέρβις του κοστίζουν όσο ένα μηνιάτικο!
Βασίλη,

Για την ασφάλεια νομίζω κανα 500αρι-600αρι αλλά ας σου πουν και παιδιά που είναι στην Interamerican για να είσαι σίγουρος.

Τώρα όσο για τα service ... που θα το πηγαίνεις στο Σαρακακη?
Υπάρχουν τρόποι να σου βγαίνει πολύ οικονομικά. Παίρνεις μόνος τα πράγματα που θες (ή και από έξω καλύτερα) και τα πας σε κάποιον που ξέρει από Honda και σου έρχεται πολύ φτηνότερα από ότι σου είπε το παλουκαρι που αναφέρεις. Επίσης τι service έχεις στο μυαλό σου τα κλασικά λαδια,φιλτρα,μπουζι?

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το S2000 ούτε τα αντερα του καίει (για αυτά που προσφέρει) ούτε τα service του είναι ασύμφορα.
Reply
Old Dec 9, 2009 | 08:28 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by bill_viper,Dec 9 2009, 11:44 PM
Θα σταθω σε αυτο το σχολιο μονο και θα αναφερω οτι αυτος που το ειπε κανει μεγαλο λαθος. Το S2000 ειναι το πιο οικονομικο αμαξι σε καταναλωση καυσιμου για τα αλογα που προσφερει. Τοσα χρονια το βραβειο κινητηρα δεν το επαιρνε μονο για την αποδοση ιπποδυναμης ανα λιτρο (που δεν την εχει ξεπερασει κανενας εως τωρα) αλλα και για τη μικρη καταναλωση καυσιμου για την ιπποδυναμη του.

Τα service δεν τα θεωρω καθολου ακριβα παντα σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα ιδιου κυβισμου ή ιδιας ιπποδυναμης. Το ιδιο και για τα ανταλλακτικα του. Να φανταστεις ακομα και μικροτερα roadster οπως το MX-5 εχουν πιο ακριβα ανταλλακτικα και service.

Θυμαμαι τη συζητηση που ειχαμε με την Ισμηνη και μεκαποια παιδια απο το Miata club και επισης απο το RX-8 club. Αν δεν ειναι ετσι να με διορθωσει η Ισμηνη ή καποιος αλλος.

Κατα τη δικη μου γνωμη το S2000 δεν ζηταει καθολου πολλα για τη συντηρηση του.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.