Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο...
Originally Posted by kosdali,Apr 19 2010, 05:46 AM
ποια νομιζεις οτι θα επρεπε να ηταν η διαφορα στο χιλιομετρο αναμεσα σε αυτο με τα 320 και σε αυτο με τα 255 που εχουν ιδιο 60-160 και ιδια περιπου ταχ εξοδου στα 400?τι θα αλλαζε μετα τα 170 ξαφνικα?
παντως εγω με 20 υποθετικα αλογα παραπανω βλεπω μεγαλη διαφορα και 60-160
παντως εγω με 20 υποθετικα αλογα παραπανω βλεπω μεγαλη διαφορα και 60-160
Αν βάλω τον Μάκη στο δικό μου μπορεί να δώ άλλα νούμερα).
Originally Posted by ntz,Apr 19 2010, 10:55 AM
Το δικό μου σε καμία περίπτωση δεν το υπολογίζω 320....γύρω στα 300 πρέπει να είναι. Επίσης δεν έχουμε και ίδια 60-160...εγώ κινούμαι στα 9-9.5 με καλύτερο γύρω στο 8. Επίσης σημαντικό είναι να δείτε οτι εγώ και ο cpt καλύπτουμε περίπου 306-307 μέτρα για τη διαδικασία 60-160 ενώ το άλλο καλύπτει 310 μέτρα, δηλαδή τα 160 τα φτάνουμε "πιο γρήγορα" (και ρεπρίζ δεν συγκρίνουν με αυτό τον τρόπο). Πίσω από τα νούμερα κρύβονται πολλά μυστικά που δεν φανερώνονται (π.χ. βάρος οδηγού που παίζει και αυτό το ρόλο του. Εγώ ζυγίζω 125 κιλά... είμαι στον όγκο
Αν βάλω τον Μάκη στο δικό μου μπορεί να δώ άλλα νούμερα).
Αν βάλω τον Μάκη στο δικό μου μπορεί να δώ άλλα νούμερα).οσο για το βαρος εχεις ενα δικιο...δηλαδη αν βαλω μονη+τεστ pipe -30 κιλα και ελαφριες ζαντες ποσο μπορει να παρω?
καλα και συ 125 τα παραλες μπηκε φιλος μου 115 να το οδηγησει και δεν μπορουσα να τον βγαλω γιατι σφηνωσε
σαν να το ζαλισαμε λιγο το θεμα,,λοιπον δειτε τα νουμερα του κυριακου που ειναι τουρμπο στα 320 αλογα ,,δεν εχουν καμια σχεση,,ταπεινη μου γνωμη αυτο το αμαξι ειναι max 260-270 αλογα...
Μην συγκρίνετε ιπποδυνάμεις μετρημένες σε διαφορετικά δυναμόμετρα.
Επίσης μήν ενθουσιάζεστε από ένα μεγάλο νούμερο σε ένα dyno ούτε να ξενερώνετε από ένα μικρό σε ένα άλλο όλα έχουν να κάνουν με το πρίν και μετά GAIN.
kosdali το μπλε σε όλη την καμπύλη πήρε 10 άλογα απο πρόγραμμα και ο κόφτης δέν χρειάστηκε να πειραχτεί άσχετα αν για πλάκα τον βάλαμε 9200 μιας και ήταν demo map αφού κυκλοφόρησε 1 μήνα και ήδη είναι χειρουργείο για 2200cc και μπιελοπιστονοέκκεντρα. Αν φίλτρο εξάτμιση πήρε 10 εσένα σε βλέπω για περισσότερα, μην το φοβάσαι το πρόγραμμα έλα μία βόλτα Αθήνα και θα χεστείς στο άλογο με μαμά κόφτη και θα βάζεις και 95άρα αν θές...
Σύντομα θα δείτε νέες μετρήσεις δικές μου τώρα που έχω εισαγωγή και 255 R888 πίσω, αν δεν κάνω 13,6-7 δεν θα ηρεμήσω, αν στις μετρήσεις βγάλω κάθισμα συνοδηγού θα μου το μετρήσετε η θα με ακυρώστε ?
Επίσης μήν ενθουσιάζεστε από ένα μεγάλο νούμερο σε ένα dyno ούτε να ξενερώνετε από ένα μικρό σε ένα άλλο όλα έχουν να κάνουν με το πρίν και μετά GAIN.
kosdali το μπλε σε όλη την καμπύλη πήρε 10 άλογα απο πρόγραμμα και ο κόφτης δέν χρειάστηκε να πειραχτεί άσχετα αν για πλάκα τον βάλαμε 9200 μιας και ήταν demo map αφού κυκλοφόρησε 1 μήνα και ήδη είναι χειρουργείο για 2200cc και μπιελοπιστονοέκκεντρα. Αν φίλτρο εξάτμιση πήρε 10 εσένα σε βλέπω για περισσότερα, μην το φοβάσαι το πρόγραμμα έλα μία βόλτα Αθήνα και θα χεστείς στο άλογο με μαμά κόφτη και θα βάζεις και 95άρα αν θές...
Σύντομα θα δείτε νέες μετρήσεις δικές μου τώρα που έχω εισαγωγή και 255 R888 πίσω, αν δεν κάνω 13,6-7 δεν θα ηρεμήσω, αν στις μετρήσεις βγάλω κάθισμα συνοδηγού θα μου το μετρήσετε η θα με ακυρώστε ?
Originally Posted by DimitrisN,Apr 19 2010, 12:23 PM
Και ξαναρωτάω:
Έγινε κανένα meeting που έχασα? Πρόκειται να γίνει? Τι παίζει?
Έγινε κανένα meeting που έχασα? Πρόκειται να γίνει? Τι παίζει?
δηλωστε συμμετοχες..καλα θα ηταν παντως,,το γελιο της αρκουδας!!!
Originally Posted by nikthegrek,Apr 19 2010, 12:27 PM
παιζει να κανουμε ενα batlle all together
δηλωστε συμμετοχες..καλα θα ηταν παντως,,το γελιο της αρκουδας!!!
δηλωστε συμμετοχες..καλα θα ηταν παντως,,το γελιο της αρκουδας!!!Και μετά όλοι μαζί παρεούλα για κανένα βρώμικο.Αυτά αξίζουν στη ζωή.
Originally Posted by leader,Apr 19 2010, 12:18 PM
Μην συγκρίνετε ιπποδυνάμεις μετρημένες σε διαφορετικά δυναμόμετρα.

Originally Posted by nikthegrek,Apr 19 2010, 12:00 PM
σαν να το ζαλισαμε λιγο το θεμα,,λοιπον δειτε τα νουμερα του κυριακου που ειναι τουρμπο στα 320 αλογα ,,δεν εχουν καμια σχεση,,ταπεινη μου γνωμη αυτο το αμαξι ειναι max 260-270 αλογα...