Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Old Feb 22, 2014 | 07:58 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

θεοδόση γνώριζες πολύ καλά ότι δεν είναι κάτι γνήσιο αλλα φτιαχτό και από ποιον το πήρες ήξερες και άσε τις εξυπνάδες!

εσύ μου έδωσες να καταλάβω ότι ειναι κάτι γνήσιο λεγοντας δεν θυμάσαι τι μάρκα είναι και ότι invidia πάντως δεν είναι!
αλλα εγώ φταίω που σε εμπιστευτικά

εγώ δεν σε πήρα τηλ για να στο στειλο πίσω σε πήρα για να στο πω ας μιλούσες όπως σου μίλησα εγώ! και όχι να μου λες "και ποιος σου είπε ότι είναι κάτι επώνυμο" με ειρωνικό τρόπο

στο ότι βρίσκει στο δικό μου στο είπα για να μου πεις αν είχες και συ το ίδιο πρόβλημα και πάλι με ειρωνεύτηκες και το κανεις ακόμα! λέγοντας αν το έβαλα σε S2000 και το δικό μου είναι διαφορετικό! σου είπα και όλας ότι αυτό δεν με πειράζει και ότι διορθώνεται

η ουσία είναι ότι εγώ αγόρασα κάτι επώνυμο μεταχειρισμένο από σένα που δεν θυμάσαι ποιάς μάρκας είναι! και μου εστειλες ένα χειροποίητο
Reply
Old Feb 22, 2014 | 08:04 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by S2Kbaris
η ουσία είναι ότι εγώ αγόρασα κάτι επώνυμο μεταχειρισμένο από σένα που δεν θυμάσαι ποιάς μάρκας είναι! και μου εστειλες ένα χειροποίητο

- Test Pipe 63αρι με το κοροιδευτηρι για το check engine 50€

...ελεγε η αγγελια και ακομα λεει. ΠΟΤΕ δεν σου ειπα οτι ειναι επωνυμο (και γι αυτο νευριαζω) και ετσι εχει το θεμα. Πουθενα δεν εγραφε επωνυμο test pipe. Περαστικα σου!
Reply
Old Feb 22, 2014 | 08:28 AM
S2Kbaris's Avatar

όπως εσύ αντιλήφθηκες ότι σε λέω ψεύτη που δεν σε είπα!

έτσι και γω νόμιζα ότι είναι κάτι επώνυμο όταν είπες ότι "δεν θυμάσαι τι μάρκα είναι δεν είναι invidia"

άντε γεια!!
Reply
Old Feb 22, 2014 | 08:30 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

"θεοδόση γνώριζες πολύ καλά ότι δεν είναι κάτι γνήσιο αλλα φτιαχτό και από ποιον το πήρες ήξερες και άσε τις εξυπνάδες!"

...γραφει καποιος απο πανω!

Επισης τα νομισματα πανε στην τραπεζα!
Reply
Old Feb 22, 2014 | 08:43 AM
S2Kbaris's Avatar

Originally Posted by eddiex
"θεοδόση γνώριζες πολύ καλά ότι δεν είναι κάτι γνήσιο αλλα φτιαχτό και από ποιον το πήρες ήξερες και άσε τις εξυπνάδες!"

...γραφει καποιος απο πανω!

ναι φιλε έτσι πιστεύω μετά από όλα όσα μου έσυρεσ και εδώ και στο τηλ!

δεν σε είπα ψεύτη όταν μιλούσαμε στο τηλ και γκάριζες! και στο πρώτο post σου το εγγραφες!

σε πείρα τηλ μάλιστα και σου είπα τι είναι αυτά που γραφής! θυμάσαι??
Reply
Old Feb 22, 2014 | 08:44 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Παιδιά νομίζω φτάνει το διαιωνίζουμε το θέμα. ¨Ότι κατάλαβΕ κατάλαβε ο καθένας εδώ. Για το λόγια που αναταλλάχτηκαν δεν μπορώ να έχω άποψη. Μπαρή επειδή ξέρω τι ψείρας είσαι προσωπικά για μένα το φτιαχτό από το επώνημο δεν έχει καμία μα καμία διαφορά. Και το επώνυμο φτιαχτό είναι. Στο φινίρισμα θα κολήσουμε? Κάτω από το αμάξι μπαίνει. Το ότι βρίσκει αυτό θα με απασχολούσε αλλά δεν μιλάμε για πυρινική φυσική. Ενας σωλήνας είναι.
Reply
Old Feb 22, 2014 | 09:01 AM
S2Kbaris's Avatar

ναι Xριστό για αυτό και γω συμβιβαστικά και το έβαλα στο αμάξι δεν τον πείρα τηλ για να του το στείλω πείσω! αν μιλούσε πιο όμορφα δεν θα γινόταν τίποτα αλλα δεν μπορώ να ανεχτώ τις φωνές του και την ειρωνεία του και να θελει να με βγάλει κακό αγοραστή εδώ μέσα! ποτε μου δεν έκλεψα κανένα ούτε εδώ μέσα ούτε κάπου αλλου!
Reply
Old Feb 22, 2014 | 10:07 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by S2Kbaris
ναι Xριστό για αυτό και γω συμβιβαστικά και το έβαλα στο αμάξι δεν τον πείρα τηλ για να του το στείλω πείσω! αν μιλούσε πιο όμορφα δεν θα γινόταν τίποτα αλλα δεν μπορώ να ανεχτώ τις φωνές του και την ειρωνεία του και να θελει να με βγάλει κακό αγοραστή εδώ μέσα! ποτε μου δεν έκλεψα κανένα ούτε εδώ μέσα ούτε κάπου αλλου!
Δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ θέμα κλοπής για τη συγκεκριμένη συναλλαγή ούτε από μέρους του Θεοδόση ούτε από τη δική σου. Για αυτό μην ανυσηχείς. Και ο Θεοδόσης είπε ότι με τα λεφτά ήσουν κύριος και εγώ το επιβεβαιώνω από τις συναλλαγές που είχαμε. Τα είπα και πριν. Ξεφύγατε με τα λόγια και χάσατε την ουσία της συναλλαγής
Reply
Old Feb 22, 2014 | 10:38 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Παιδια σορυ που επεμβαινω αλλα θα ηθελα να δηλωσω οτι ευχαριστως θα πηγαινα να τα πιω παρεα με το θεοδοση και το μπαρη!και υστερα απο 3-4 κιλα κρασι να ανοιγα κουβεντα για το test pipe...!!!μετα θα μπορουσα να πεθανω ευτυχισμενος..Παιδια σοβαρα μιλαω.και οτι πιουμε,κερασμενα απο μενα..!
Reply
Old Feb 22, 2014 | 12:09 PM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Θεωρώ πως το θέμα όσο συνεχίζεται εδώ δεν θα οδηγήσει κάπου, είναι σαν αυτούς τους παιδικούς τσακωμούς που από ένα σημείο και μετά πιανόμαστε από λέξεις και χάνουμε την ουσία...!Σε μια συναλλαγή τέτοιου είδους τα 2 συνήθη προβλήματα είναι είτε προς τη μια ροή (αυτά των χρημάτων), είτε όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση του προς πώληση αντικειμένου...το συμπέρασμα που κρατάω από όλη αυτή την ιστορία, είναι πως την επόμενη φορά που θα σκεφτώ να κάνω μία πώληση θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με την περιγραφή του αντικειμένου(χρήση καθαρών φωτογραφιών κλπ)...για να μην παρεξηγηθώ δεν κρίνω την περιγραφή του Θεοδόση (το συμπέρασμα το είχα από μια προσωπική πώληση που είχα πριν λίγο καιρό, αλλά φαίνεται πως κι εδώ είναι το ίδιο)...στον αντίποδα και ο υποψήφιος αγοραστής καλό θα είναι να γνωρίζει όσα περισσότερα μπορεί σχετικά με το αντικείμενο για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων...και σ'αυτή την περίπτωση δεν κατηγορώ τον Μπάρη γιατί χωρίς να γνωρίζω τι ερωτήσεις έκανε (σας παρακαλώ δεν θέλω να μείνουμε σ'αυτό), είναι εύκολο να ξεχαστείς από την ανυπομονησία και πως το πακέτο που θα ανοίξεις είναι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι!

Σε καμία περίπτωση η αντιδικία που είχατε δεν σας κάνει στο μυαλό μου "Κακούς πωλητές", απλά την επόμενη φορά που θα πουλάτε κάτι και θα σας πάρω τηλέφωνο το πρώτο πράγμα που θα σας ρωτήσω θα είναι αν έχετε όρεξη για κουβεντούλα μιας και είμαι δύσκολος αγοραστής!

Αν οι αγαπητοί συμφορουμίτες που πήραν μέρος στην αγοραπωλησία, αφού πάρουν μιαν ανάσα, θεωρήσουν πως το περιστατικό καλό θα ήταν να τελειώσει εδώ, παρακαλώ να μην σχολιάσουν κάτι άλλο, απλά να ποστάρουν ένα συγκαταβατικό emoticon προς ένδειξη σεβασμού στα υπόλοιπα μέλη του Club...! Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ!

Originally Posted by Project XXX
Παιδια σορυ που επεμβαινω αλλα θα ηθελα να δηλωσω οτι ευχαριστως θα πηγαινα να τα πιω παρεα με το θεοδοση και το μπαρη!και υστερα απο 3-4 κιλα κρασι να ανοιγα κουβεντα για το test pipe...!!!μετα θα μπορουσα να πεθανω ευτυχισμενος..Παιδια σοβαρα μιλαω.και οτι πιουμε,κερασμενα απο μενα..!

Αδερφέ είσαι όλα τα λεφτά...στο έχω πει ποτέ;

Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:53 AM.