ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by skastr@s,Jul 2 2007, 02:29 AM
Καποιος που εχει αλλαξει το εργοστασιακο radio/cd παρακαλω να μου πει αν ειναι δυσκολο να βγει, αραγε μπορω να το αλλαξω μονος μου? Πρεπει μα ξηλωθει το πορτακι? 

Paides , help!!! kserei kaneis akrivws tin mesh taxythta emvolou se metra/second tou f20c ? eimai se kontra me ena bmw akia pou mou leei oti to moter tis m3 3.2 einai to moter paragwghs me ta poio grigora emvola sto kosmo.... einai alhtheia? stin teliki an ta "rixnei" sto s2000 moterika me to nsx-r ti ginete? thanks....
Προσωπική εμπειρία δεν νομίζω να έχει κανείς από εδώ, όμως κάποτε είχα γνωρίσει ένα παιδί σ' ένα συνεργείο που είχε βάλει το συγκεκριμένο σύστημα στο S που είχε στην Γερμανία και το οποίο σκεφτόταν να το βγάλει γιατί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος. Λεπτομέρειες όμως δεν θυμάμαι να σου πω. Όσο για την τιμή του πρέπει να ήταν πριν 3 χρόνια περίπου γύρω στα 1600Euro.
Χτες πήγα για service το παπί και μου έκαναν μεταξύ άλλων και ρύθμιση βαλβίδων.
Και σκέφτηκα,μήπως χρειάζεται και το s κάτι αντίστοιχο.Δεν έχει κάποιο πρόβλημα,απλά προληπτικά,ίσως και για καλύτερη απόδοση.
Α,το s έχει 40.000χλμ.
Και σκέφτηκα,μήπως χρειάζεται και το s κάτι αντίστοιχο.Δεν έχει κάποιο πρόβλημα,απλά προληπτικά,ίσως και για καλύτερη απόδοση.
Α,το s έχει 40.000χλμ.