RETAINERS
Καλησπερα παιδια.. Δεν ξερω για εσας αλλα η μερα μου ηταν τραγικη οσον αφορα το S μου.. τελευταια παρατηρησα οτι ακουγοντουσαν λιγο οι βαλβιδες μου καθε φορα που σταματαγα το αμαξι αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και απλα συμπληρωσα λαδι πριν 3 μερουλες επειδη εφτασε στο low.
εκεινο το βραδυ εκανα ενα πατημα με ενα αλλο αμαξι και μπορω να πω πως το ετρεξα λιγο..και την επομενη μερα οι βαλβιδες μου ακουγονται αρκετα δυνατα.. εντωμεταξυ εγω ειμαι απο αθηνα και το αμαξι μου το παω στο "κινεζο" αλλα αυτη τη στιγμη μενω λαρισα και δεν υπαρχει απ οσα εχω ακουσει εδω ουτε ενα συνεργειο της προκοπης για honda.. ολα ασχολουνται με ford και γερμανικα.. το πηγα σε εναν σημερα και μου ανοιξε το μοτερ και δεν ηθελε να βαλει χερι γιατι φοβοταν μη γινει μ... μου εχασε και μια βιδα απο το καπακι! πικρα!
Δεν ξερω αν ειναι κανενας απο λαρισα ή εστω βολο απο το club αλλα αν ξερει κανενας καποιον εδω να μου προτεινει...
Βασικα ειδα και το 1ο post εδω και λεω να το παω εδω στη honda αν και δεν εχω ακουσει ΠΑΛΙ τα καλυτερα γι'αυτη την αντιπροσωπεια της λαρισας!!
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! Διευκρινηση..90 ευρω πηραν για αλλαγη ολων των retainers και για τη ρυθμιση των βαλβιδων??!! λιγα μου φαινονται γι 'αυτο..
εκεινο το βραδυ εκανα ενα πατημα με ενα αλλο αμαξι και μπορω να πω πως το ετρεξα λιγο..και την επομενη μερα οι βαλβιδες μου ακουγονται αρκετα δυνατα.. εντωμεταξυ εγω ειμαι απο αθηνα και το αμαξι μου το παω στο "κινεζο" αλλα αυτη τη στιγμη μενω λαρισα και δεν υπαρχει απ οσα εχω ακουσει εδω ουτε ενα συνεργειο της προκοπης για honda.. ολα ασχολουνται με ford και γερμανικα.. το πηγα σε εναν σημερα και μου ανοιξε το μοτερ και δεν ηθελε να βαλει χερι γιατι φοβοταν μη γινει μ... μου εχασε και μια βιδα απο το καπακι! πικρα!
Δεν ξερω αν ειναι κανενας απο λαρισα ή εστω βολο απο το club αλλα αν ξερει κανενας καποιον εδω να μου προτεινει...
Βασικα ειδα και το 1ο post εδω και λεω να το παω εδω στη honda αν και δεν εχω ακουσει ΠΑΛΙ τα καλυτερα γι'αυτη την αντιπροσωπεια της λαρισας!!
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! Διευκρινηση..90 ευρω πηραν για αλλαγη ολων των retainers και για τη ρυθμιση των βαλβιδων??!! λιγα μου φαινονται γι 'αυτο..
Καλημερα σε ολους.Λεω να αλλαξω κ γω τα retainers απο το s μου μια που θα αλλαξω και τσιμουχακια βαλβιδων.Το αυτοκινητο εχει 100.000χλμ.Απο ενα search που εκανα διαβασα οτι πολλοι που εχουν ap1 (οπως το δικο μου) βαζουν retainers απο ap2 γιατι λενε οτι ειναι καλυτερα.Μπαινουν χωρις προβλημα?Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο?Σκεφτηκα και τα τιτανιου αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα συν οτι και το μοτερ μου ειναι stock.Αν καποιος ξερει και μπορει να βοηθηση........
Η καλυτερη επιλογη ειναι τα τιτανιου,τα οποια λογω σκληροτητας-ποιοτητας υλικου δεν προκειται να φθαρουν και να χρειαστουν αλλαγη ποτε!χωρις να σημαινει οτι τα απ2 θα σου παρουσιασουν μετα απο πολλα χλμ καποιο προβλημα.
Αυτο το διαβασα καπου και γω για τα τιτανιου.Επισης μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι τελικα αλλαζουν μονο τα 8 retainers της εισαγωγης και μονο με αυτα απο ap2 και της εξαγωγης με ap1 αν εχεις ap1 απο οτι μπορεσα να καταλαβω τελικα.
θα συμφωνησω με τον χρηστο...
ποιος ο λογος να βαλεις αφτερμαρκετ ριτεινερσ αφου δεν εχεις σκοπο να το γυρισεις πανω απο 9σαλ..ασε που ειναι μιση δουλεια γιατι θα βαλεις κ τα
2πλα ελατηρια..
βαλε απο απ2 που ειναι ποιο γερα απο απ1 κ τελιωσες με κεφαλη...
τα τιτανιου θελουν τσεκαρισμα το πολυ καθε 20000χμ ειδικα αν τα στροφαρεις..γιατι λεπιδιαζουν κ μετα κοβοντε...
ενω μετα μια ενδιαμεση λυση ειναι τα ατσαλινα τα οποια ειναι ποιο ελαφρια απο τα μαμα κ εχουν την ιδια αντοχη στο χρονο...
ποιος ο λογος να βαλεις αφτερμαρκετ ριτεινερσ αφου δεν εχεις σκοπο να το γυρισεις πανω απο 9σαλ..ασε που ειναι μιση δουλεια γιατι θα βαλεις κ τα
2πλα ελατηρια..
βαλε απο απ2 που ειναι ποιο γερα απο απ1 κ τελιωσες με κεφαλη...
τα τιτανιου θελουν τσεκαρισμα το πολυ καθε 20000χμ ειδικα αν τα στροφαρεις..γιατι λεπιδιαζουν κ μετα κοβοντε...
ενω μετα μια ενδιαμεση λυση ειναι τα ατσαλινα τα οποια ειναι ποιο ελαφρια απο τα μαμα κ εχουν την ιδια αντοχη στο χρονο...