ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Re paidia emena to 8ari mou aresei poly ,wraio amaksi, paixnidiariko alla ena pragma pou me trelenei einai oti bgazei 231hp gia to cosmo milaw kai exei megalyterh katanalwsh apo ena M3 e46 pou bgazei 346hp.Ti allo na leme ta paidia sto rx8club exoun topic gia tis katanalwseis kai exoun gemisei selides oloklires.Twra gia to gkazi den pisteyw na yparxei kapoios apo edw mesa pou na anoikse me rx8 kai na exase.
iparxoun rx8 atmosferika me 250 aloga sto dinamometro pou mexri 4 es pane mazi me s2000 filtro eksatmisi meta feugi to s.
iparxoun kai videakia sto youtube.
to sigkekrimeno rx8 eixe pari sto persino power car tin triti thesi ama thimame kala.
eine full elafromeno kai eine 250 aloga kai to amaksi exi riksi se polla s2000 .
to pedi eine poli kalos mou filos ke exoume kani apira anigmata pou iparxoun ke sto youtube ke mporite na ta dite!!
to sigkekrimeno rx8 eixe pari sto persino power car tin triti thesi ama thimame kala.
eine full elafromeno kai eine 250 aloga kai to amaksi exi riksi se polla s2000 .
to pedi eine poli kalos mou filos ke exoume kani apira anigmata pou iparxoun ke sto youtube ke mporite na ta dite!!
Originally Posted by JS RACING,Nov 8 2007, 07:59 AM
iparxoun rx8 atmosferika me 250 aloga sto dinamometro pou mexri 4 es pane mazi me s2000 filtro eksatmisi meta feugi to s.
http://www.youtube.com/watch?v=MB3RwkY857M
edo otan paei na figi to s2000 pataei freno dioti eixe strofi to rx8 tougrou fouriozos stin strofi
edo otan paei na figi to s2000 pataei freno dioti eixe strofi to rx8 tougrou fouriozos stin strofi
Originally Posted by Heli2000,Nov 8 2007, 08:02 AM
το 250 είναι προφανώς βελτιωμένο...σωστό?
tha eine ke sto power tou 2007 alla se turbo morfi!! me poli parapano aloga!!
to rx8 mama bgazi peripou 210 me 220 aloga to para poli sto dinamometro
to s2000 to diko mou mama ebgale 230 aloga.
stin sigkekrimeni kontra to amaksi mou s2000 eine 257 aloga kai 24 kila ropi dikabalo.
ke to rx8 full elafromeno 250 aloga ropi den thimame monokabalo
to s2000 to diko mou mama ebgale 230 aloga.
stin sigkekrimeni kontra to amaksi mou s2000 eine 257 aloga kai 24 kila ropi dikabalo.
ke to rx8 full elafromeno 250 aloga ropi den thimame monokabalo