Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old May 6, 2008 | 06:34 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by MANOS,May 6 2008, 11:59 AM
Θα ερθω στην κοντρα με σκαμπο μονο μεσα...
Θα τα ξηλώσω ολα χαχαχαχα
Old May 6, 2008 | 06:36 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by cpt,May 6 2008, 12:08 PM
perimenw simera eisagwgi petalouda
tha me endiefere kai emena i enlogo eisagogi.
Old May 6, 2008 | 08:08 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by yiannakos,May 6 2008, 06:36 AM
tha me endiefere kai emena i enlogo eisagogi.
o giwrgos mou tin efere apo ameriki rwta ton gia plirofories aksizei idiws se sena
Old May 6, 2008 | 08:24 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,May 6 2008, 04:46 AM
Πετρο το ξερεις κι εσυ με 13 χιλλιαρικα θα μπορουσες να εχεις ειτε το μοτερ του DS ειτε τουρμπατο με 450+ αλογα αλλα ενταξει σε καταλαβαινω γιατι εχω τραβηξει κι εγω πολλα. Παντως αν εχεις να πεις κατι για συγκεκριμμενο συνεργειο θα ηταν καλο νομιζω να μαθουνε ολα τα παιδια, ισως γλυτωσεις μερικους απο λεφτα και στεναχωρια.
giwrgo mou ksekinisa gia liga pragmata gi ayto den efera etoimo moter apeksw
otan omws anoiks a to moter allaksan oi diatheseis kai to kaname kainourio ola mesa allaxtikan kai meta opws ksereis legame ante twra pou anoiksame as baloume kai auto kai to allo kai ksefuge i mpala kai twra edw pou eftasa prepei na allaksw kai ola ta perifereiaka,asta na pane kalutera na to eixa kanei turbo.i na eixa ferei etoimo apeksw moter pio liga lefta kai pio aksiopista.tespa.oso gia to sunergeio then pisteuw na eftege o mixanikos mou alla o rektifie pou sunergazotane o opoios den iksere ti tou ginotane kai ekei xasame xrono kai fusika lefta petamena gia na mathei ti eprepe na kanei gia na balei 4 mpieles eutuxws pige o giwrgos kai katharise giati akoma tha trabiomoun kai tha peiramatizontousan akoma me ta leftakia mou.tespa pisteuw na teleiwsa dioti barethika 4 mines to sixathika kai de sou krubw oti den goustarw oute na to odigisw.ta pragmata einai ola apo ameriki einai 2200 cc apla den exw kala pereifereiaka pou tha me boithousan eukola na pernaga ta 300 aloga alla opws sou eipa to sixathika kai den rixnw draxmi alli oti thelei as bgalei.
Old May 6, 2008 | 08:42 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ρε Πετρο, σιγα σιγα...βάλε αυτα πρωτα και βλεπεις αργοτερα. Μη σου τρώνε αλλα λεφτα ο ενας και ο αλλος....ειναι κριμα δηλαδη.

Αντε με το καλο να τελειωσεις.
Old May 6, 2008 | 10:18 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Πετρο νομιζω οτι γενικα τα ρεκτιφιε για τετοια μοτερ ειναι λιγο πονεμενη ιστορια στην Ελλαδα.

Στο σκελος που λες οτι το εχεις σιχαθει το καταλαβαινω απολυτα, στο κατω κατω ξεκιναμε τετοιες ιστοριες για να γινουμε εμεις χαρουμενοι και στο τελος σιχαινομαστε το αμαξι και τον εαυτο μας. Κι εγω ειχα φτασει στο σημειο να λεω τα πουλαω ολα δεν το θελω και τετοια... μετα βεβαια οταν ολα στρωσουν οι κακες αναμνησεις φευγουν. Απλα οπως και ναχει ολο αυτο το αγχος και η ταλαιπωρια κατι αφηνει μεσα μας.

Οτι χρειαστεις παντως εδω ειμαστε αν και νομιζω οτι ειναι σε καλα χερια πλεον το αμαξι. Καλα αποτελεσματα να εχεις φιλε στο ρυθμισμα
Old May 6, 2008 | 10:21 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

giwrgo se eyxaristw tha se enimerwsw gia tis ekselikseis
Old May 7, 2008 | 11:55 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Λοιπον παιδια χθες βραδι βρεθηκα Κερατεα να δω ενα πατημα που θα γινοταν τελευταια στιγμη.
Και εκει βρισκοταν και ενα S3 καινουργιο κοκκινο που το εχει φτιαξει ο Σάλιας.
Καποια στιγμη ειπωθηκε να πατησουμε, λεω τι φορας, μου λεει μονο προγραμμα και πραγματι εμφανισιακα φαινοταν μαμα, ουτε εξατμιση νομιζω ειχε. Του λεω ποσα αλογα μου λεει 280 και δικαβαλος και απο 1η εγω και 2α αυτος. Ηταν γενικα πολυ ανετος να πατησουμε οπως θέλω εγω και με παραξενεψε αυτο αλλα λεω οκ παμε για την πλακα.
Παταω παιδια πρωτη και η τουρμπινα του καλυπτε το θορυβο της εξατμισης μου. Οσοι ξερετε το αμαξι μου καταλαβαίνετε. Νομιζες οτι θα εκραγει. Παταμε λοιπον πρωτη μαζι, δευτερα μαζι, τριτη μαζι και στα τελειωματα της και βαζω τεταρτη μου κανει μια κολωνα μεχρι τα 900 μετρα περιπου. Του λεω ρε φιλε τι 280 αλογα μου λες, εισαι πανω απο 300 τροχο, ασε που δουλευεις τρελη πιεση, πλακα μου κανεις? Και δικαβαλος? Και δεν σου ξεκολλησα καθολου?
Τελοσπαντων, το αμαξι το υπολογισα γυρω στα 310- 320 τροχο και παλι καλα να λεω....μπορει και να φορουσε αλλη τουρμπινα δεν ξερω...αλλα πιεση παντως δουλευε τρελη. Σας λεω μονο ο ηχος της τουρμπινας καλυπτε τον δικο μου..

Δεν πειραζει, χασαμε αλλα επαξια νομιζω. Παντως καταλαβα οτι σε τετοια στεκια δεν αξιζει να πατας ουτε για πλακα καθως ο ενας κοροιδευει τον αλλο. Ας προσεχα, με πειραξε λιγο, αλλα οκ, καλο ειναι να ξερουμε και τι εχουμε στα χερια μας.
Αυτα, για να μη λεμε μονο τις νικες...χαχαχαχαχα

Old May 8, 2008 | 12:03 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Και σου ειπα να πινεις καθαρτικο πριν κανεις κοντρα!
Old May 8, 2008 | 12:05 AM
dims2k's Avatar
Registered User

mano ti xrwma to s3 kokkino?

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.