ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000Geo,May 6 2008, 04:46 AM
Πετρο το ξερεις κι εσυ με 13 χιλλιαρικα θα μπορουσες να εχεις ειτε το μοτερ του DS ειτε τουρμπατο με 450+ αλογα αλλα ενταξει σε καταλαβαινω γιατι εχω τραβηξει κι εγω πολλα. Παντως αν εχεις να πεις κατι για συγκεκριμμενο συνεργειο θα ηταν καλο νομιζω να μαθουνε ολα τα παιδια, ισως γλυτωσεις μερικους απο λεφτα και στεναχωρια.
otan omws anoiks a to moter allaksan oi diatheseis kai to kaname kainourio ola mesa allaxtikan kai meta opws ksereis legame ante twra pou anoiksame as baloume kai auto kai to allo kai ksefuge i mpala kai twra edw pou eftasa prepei na allaksw kai ola ta perifereiaka,asta na pane kalutera na to eixa kanei turbo.i na eixa ferei etoimo apeksw moter pio liga lefta kai pio aksiopista.tespa.oso gia to sunergeio then pisteuw na eftege o mixanikos mou alla o rektifie pou sunergazotane o opoios den iksere ti tou ginotane kai ekei xasame xrono kai fusika lefta petamena gia na mathei ti eprepe na kanei gia na balei 4 mpieles eutuxws pige o giwrgos kai katharise giati akoma tha trabiomoun kai tha peiramatizontousan akoma me ta leftakia mou.tespa pisteuw na teleiwsa dioti barethika 4 mines to sixathika kai de sou krubw oti den goustarw oute na to odigisw.ta pragmata einai ola apo ameriki einai 2200 cc apla den exw kala pereifereiaka pou tha me boithousan eukola na pernaga ta 300 aloga alla opws sou eipa to sixathika kai den rixnw draxmi alli oti thelei as bgalei.
Πετρο νομιζω οτι γενικα τα ρεκτιφιε για τετοια μοτερ ειναι λιγο πονεμενη ιστορια στην Ελλαδα.
Στο σκελος που λες οτι το εχεις σιχαθει το καταλαβαινω απολυτα, στο κατω κατω ξεκιναμε τετοιες ιστοριες για να γινουμε εμεις χαρουμενοι και στο τελος σιχαινομαστε το αμαξι και τον εαυτο μας. Κι εγω ειχα φτασει στο σημειο να λεω τα πουλαω ολα δεν το θελω και τετοια... μετα βεβαια οταν ολα στρωσουν οι κακες αναμνησεις φευγουν. Απλα οπως και ναχει ολο αυτο το αγχος και η ταλαιπωρια κατι αφηνει μεσα μας.
Οτι χρειαστεις παντως εδω ειμαστε αν και νομιζω οτι ειναι σε καλα χερια πλεον το αμαξι. Καλα αποτελεσματα να εχεις φιλε στο ρυθμισμα
Στο σκελος που λες οτι το εχεις σιχαθει το καταλαβαινω απολυτα, στο κατω κατω ξεκιναμε τετοιες ιστοριες για να γινουμε εμεις χαρουμενοι και στο τελος σιχαινομαστε το αμαξι και τον εαυτο μας. Κι εγω ειχα φτασει στο σημειο να λεω τα πουλαω ολα δεν το θελω και τετοια... μετα βεβαια οταν ολα στρωσουν οι κακες αναμνησεις φευγουν. Απλα οπως και ναχει ολο αυτο το αγχος και η ταλαιπωρια κατι αφηνει μεσα μας.
Οτι χρειαστεις παντως εδω ειμαστε αν και νομιζω οτι ειναι σε καλα χερια πλεον το αμαξι. Καλα αποτελεσματα να εχεις φιλε στο ρυθμισμα
Λοιπον παιδια χθες βραδι βρεθηκα Κερατεα να δω ενα πατημα που θα γινοταν τελευταια στιγμη.
Και εκει βρισκοταν και ενα S3 καινουργιο κοκκινο που το εχει φτιαξει ο Σάλιας.
Καποια στιγμη ειπωθηκε να πατησουμε, λεω τι φορας, μου λεει μονο προγραμμα και πραγματι εμφανισιακα φαινοταν μαμα, ουτε εξατμιση νομιζω ειχε. Του λεω ποσα αλογα μου λεει 280 και δικαβαλος και απο 1η εγω και 2α αυτος. Ηταν γενικα πολυ ανετος να πατησουμε οπως θέλω εγω και με παραξενεψε αυτο αλλα λεω οκ παμε για την πλακα.
Παταω παιδια πρωτη και η τουρμπινα του καλυπτε το θορυβο της εξατμισης μου. Οσοι ξερετε το αμαξι μου καταλαβαίνετε. Νομιζες οτι θα εκραγει. Παταμε λοιπον πρωτη μαζι, δευτερα μαζι, τριτη μαζι και στα τελειωματα της και βαζω τεταρτη μου κανει μια κολωνα μεχρι τα 900 μετρα περιπου. Του λεω ρε φιλε τι 280 αλογα μου λες, εισαι πανω απο 300 τροχο, ασε που δουλευεις τρελη πιεση, πλακα μου κανεις? Και δικαβαλος? Και δεν σου ξεκολλησα καθολου?
Τελοσπαντων, το αμαξι το υπολογισα γυρω στα 310- 320 τροχο και παλι καλα να λεω....μπορει και να φορουσε αλλη τουρμπινα δεν ξερω...αλλα πιεση παντως δουλευε τρελη. Σας λεω μονο ο ηχος της τουρμπινας καλυπτε τον δικο μου..
Δεν πειραζει, χασαμε αλλα επαξια νομιζω. Παντως καταλαβα οτι σε τετοια στεκια δεν αξιζει να πατας ουτε για πλακα καθως ο ενας κοροιδευει τον αλλο. Ας προσεχα, με πειραξε λιγο, αλλα οκ, καλο ειναι να ξερουμε και τι εχουμε στα χερια μας.
Αυτα, για να μη λεμε μονο τις νικες...χαχαχαχαχα
Και εκει βρισκοταν και ενα S3 καινουργιο κοκκινο που το εχει φτιαξει ο Σάλιας.
Καποια στιγμη ειπωθηκε να πατησουμε, λεω τι φορας, μου λεει μονο προγραμμα και πραγματι εμφανισιακα φαινοταν μαμα, ουτε εξατμιση νομιζω ειχε. Του λεω ποσα αλογα μου λεει 280 και δικαβαλος και απο 1η εγω και 2α αυτος. Ηταν γενικα πολυ ανετος να πατησουμε οπως θέλω εγω και με παραξενεψε αυτο αλλα λεω οκ παμε για την πλακα.
Παταω παιδια πρωτη και η τουρμπινα του καλυπτε το θορυβο της εξατμισης μου. Οσοι ξερετε το αμαξι μου καταλαβαίνετε. Νομιζες οτι θα εκραγει. Παταμε λοιπον πρωτη μαζι, δευτερα μαζι, τριτη μαζι και στα τελειωματα της και βαζω τεταρτη μου κανει μια κολωνα μεχρι τα 900 μετρα περιπου. Του λεω ρε φιλε τι 280 αλογα μου λες, εισαι πανω απο 300 τροχο, ασε που δουλευεις τρελη πιεση, πλακα μου κανεις? Και δικαβαλος? Και δεν σου ξεκολλησα καθολου?
Τελοσπαντων, το αμαξι το υπολογισα γυρω στα 310- 320 τροχο και παλι καλα να λεω....μπορει και να φορουσε αλλη τουρμπινα δεν ξερω...αλλα πιεση παντως δουλευε τρελη. Σας λεω μονο ο ηχος της τουρμπινας καλυπτε τον δικο μου..
Δεν πειραζει, χασαμε αλλα επαξια νομιζω. Παντως καταλαβα οτι σε τετοια στεκια δεν αξιζει να πατας ουτε για πλακα καθως ο ενας κοροιδευει τον αλλο. Ας προσεχα, με πειραξε λιγο, αλλα οκ, καλο ειναι να ξερουμε και τι εχουμε στα χερια μας.
Αυτα, για να μη λεμε μονο τις νικες...χαχαχαχαχα