ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by ManosS2k,Sep 8 2008, 04:28 AM
Εγω που τις κανω ξεμπαρκες πειραζει???
Τι εννοεις ρε τρελε φυλαγμενες???
Τι εννοεις ρε τρελε φυλαγμενες???
Την έχει κοπιάρει από μένα που την είχα κοπιάρει από τον Ψινάκη.
Ρώτα το Fun να σου πει που με έχει δει live.
Originally Posted by eddiex,Sep 8 2008, 04:31 AM
Και γιατι το κανεις αυτο ρε Κωστα? Τις φυλας για μετα? γιατι ειναι φυλαγμενες?
Σημερα πραγματοποίησα την απόλυτη κόντρα.
Ανέβασμα Γαλατσίου με dynamic 125 δίχρονο,(του Φώτη) ρολλάρω χαλαρά με 1η και σκάει δίπλα μου zxr 250 κονιόρδος και με ρίχνει βλέμμα.
Αμέσως πιάνω το νόημα,εηηηααααα παπα 2α εεηηαααααα παπα-πα 3η το kawa ένα μηχανάκι πίσω μου,και μετά φανάρι.
Δεν τον χάλασε.....
Ανέβασμα Γαλατσίου με dynamic 125 δίχρονο,(του Φώτη) ρολλάρω χαλαρά με 1η και σκάει δίπλα μου zxr 250 κονιόρδος και με ρίχνει βλέμμα.
Αμέσως πιάνω το νόημα,εηηηααααα παπα 2α εεηηαααααα παπα-πα 3η το kawa ένα μηχανάκι πίσω μου,και μετά φανάρι.
Δεν τον χάλασε.....
Εμένα πάντως την τελευταία φορά που έβαλα κόντρα (φιλικά πάντα) με πονούσε το πόδι μου την άλλη μέρα από το πόσο δυνατά βύθιζα το πόδι στο πάτωμα.
Τότε κατάλαβα ότι οι κόντρες δεν είναι το στοιχείο μου και αποφάσισα να αφιερωθώ στις γκόμενες, που, κατά γενική ομολογία, είναι.
Τότε κατάλαβα ότι οι κόντρες δεν είναι το στοιχείο μου και αποφάσισα να αφιερωθώ στις γκόμενες, που, κατά γενική ομολογία, είναι.
Πακετο μου εγδαρε η τριτη στο βαλε γιατι αφησα συμπλεκτη πιο γρηγορα και ξαναπατησα για να μπει αυτο εννοω. και οντως δεν φοραγα εγκεφαλο για να ανοιξω με τον στεφανο που μου ειχε πει οτι θα ερθει με το αμαξι του και θα ηταν μαμα (να δω διαφορες πριν και μετα ηθελα να ξερω τι αγορασα ρε φιλε) απλα ετυχε με εσενα να γινει και οχι με τον στεφανο.