ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εδώ ρε παιδιά μου είχε κάνει εντύπωση,που είχα ανοίξει ένα βράδυ Κηφισίας ρολαριστές με ένα opc (Astra) 2ες στις 5000rpm περίπου-όχι πιο πάνω
- πρίν βάλω test pipe και εξάτμιση και του έριξα 1,5 αυτοκίνητο.
Εκεί που μου την έδωσε,ήταν πως σε όποιον το έλεγα,μου έλεγε πως ο οδηγός του Astra ήταν κουλομαρία,ή οτι εγώ είμαι φιδέμπορας που διαδίδω οτι τον πήρα απο ρολαριστές.
Εννοείται οτι απο στάση,ήταν βούτυρο στο ψωμί μου...
Ο βλαχοέλληνας πάντως δεν ξέρει...
Του πουλάνε παραμύθι "opel gt 265hp" και "opel astra opc 240hp" και νομίζει οτι "αααααααα τούρμπο και 240 άλογα τι να κλάσει το ατμοσφαιρικό το Χόντα",όμως η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική...
- πρίν βάλω test pipe και εξάτμιση και του έριξα 1,5 αυτοκίνητο.Εκεί που μου την έδωσε,ήταν πως σε όποιον το έλεγα,μου έλεγε πως ο οδηγός του Astra ήταν κουλομαρία,ή οτι εγώ είμαι φιδέμπορας που διαδίδω οτι τον πήρα απο ρολαριστές.
Εννοείται οτι απο στάση,ήταν βούτυρο στο ψωμί μου...
Ο βλαχοέλληνας πάντως δεν ξέρει...
Του πουλάνε παραμύθι "opel gt 265hp" και "opel astra opc 240hp" και νομίζει οτι "αααααααα τούρμπο και 240 άλογα τι να κλάσει το ατμοσφαιρικό το Χόντα",όμως η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική...
Ενα μεγάλο γεια σε Stradale για το ξυράφι του και σε DimitriN για το msg στο youtube!
Αδερφέ μην ασχολείσαι! Είπαμε: Ανηφόρα, βίτσα, π@ύτσ@ και στενά παπούτσια, καθώς και καράτε και ξύλο για όλα τα κουβαδάκια που την έχουνε δει!
Αδερφέ μην ασχολείσαι! Είπαμε: Ανηφόρα, βίτσα, π@ύτσ@ και στενά παπούτσια, καθώς και καράτε και ξύλο για όλα τα κουβαδάκια που την έχουνε δει!