ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ετσι ΜΑΝΟ, ετσι, Χωσε Κουερβο και τα μυαλα στα μπλεντερ!!!
Παντως εγω ΜΑΝΟ γουσταρω να ανοιξουμε με σενα και με το προεδρο και με οποιον να ναι (Π0υτS@ θα φαω ετσι και αλλιως αφου ειμαι ΜΑΜΑ αλλα εγω γουσταρω να δω πως παω)...
Και με το Suzuki μου ανοιγω παντως, δεν εχω προβλημα. Παντως το Suzukaki να το φοβαστε γιατι φοραει ανοξειδωτη τρυπημενη εξατμηση και φιλτρο Simota! 1300cc 85Hp (χωρια αυτα που εχουν ψωφισει απο το 1997).
Σορρυ παντως που δεν μπορουσα να ερθω και εγω εχθες Μανο, δεν μπορουσα για προσωπικους λογους. Παντως οποτε ξανακανετε τετοια να λετε γιατι γουσταρει ο κοσμος!!!
Και παντα με το Πλαι!!!
Παντως εγω ΜΑΝΟ γουσταρω να ανοιξουμε με σενα και με το προεδρο και με οποιον να ναι (Π0υτS@ θα φαω ετσι και αλλιως αφου ειμαι ΜΑΜΑ αλλα εγω γουσταρω να δω πως παω)...
Και με το Suzuki μου ανοιγω παντως, δεν εχω προβλημα. Παντως το Suzukaki να το φοβαστε γιατι φοραει ανοξειδωτη τρυπημενη εξατμηση και φιλτρο Simota! 1300cc 85Hp (χωρια αυτα που εχουν ψωφισει απο το 1997).
Σορρυ παντως που δεν μπορουσα να ερθω και εγω εχθες Μανο, δεν μπορουσα για προσωπικους λογους. Παντως οποτε ξανακανετε τετοια να λετε γιατι γουσταρει ο κοσμος!!!
Και παντα με το Πλαι!!!
Δεν πειράζει ρε eddiex, είπαμε ευπρόσδεκτοι είναι όλοι και κυρίως όσοι δηλώνουν δυνατοί. Τώρα που καλοκαιριάζει όλο και κατι θα γίνεται. Να ανοίξουμε όποτε θες να δούμε διαφορές. Με τον Πρόεδρο δεν έχεις καμία ελπίδα πάντως αλλά για το χαβαλέ είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα κανένα.
Originally Posted by MANOS,Apr 26 2007, 01:52 PM
Δεν πειράζει ρε eddiex, είπαμε ευπρόσδεκτοι είναι όλοι και κυρίως όσοι δηλώνουν δυνατοί. Τώρα που καλοκαιριάζει όλο και κατι θα γίνεται. Να ανοίξουμε όποτε θες να δούμε διαφορές. Με τον Πρόεδρο δεν έχεις καμία ελπίδα πάντως αλλά για το χαβαλέ είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα κανένα.
Μονο μια HKS φοραω! Και αυτη για να ακουω το Vtec το εκανα και οχι για βελτιωση!
Μην εισαι χαζος. Απλα θελω να βλεπω διαφορες να γουσταρω... Δεν εχω κολληματα (α, αυτος εχει Evo δεν ανοιγω και τετοια). Αυτα ειναι για τους κομπλεξικους!!! Με οτι να ναι ανοιγω, αν εχω ορεξη! Απλα το κανω κιολας μπας και μου την καρφωσει και βαλω και εγω κανα Vortech και γουσταρω μετα!!!
Mpravo re paidia,wraioi.Zileyw re gamwto alla otan sxolas 11 kai 12 to brady kathe mera kai Sabbato plin elaxistwn se pia sinantisi na pas kai pws.Gia peite me ta Eyropaika turbo-grigora poy eskasan ekei ti egine?Re paidia otan tha mazeyeste do it,apo ti wra mexri ti wra peripoy katheste?Eyxaristw.
Παιδιά χθες τα' κανα σκατά...Mε το μπαρδόν για την έκφραση....έφαγα μια κολόνα από M3 πρώτο στάδιο από ρολαριστές δευτέρες...Αλλαγές απαράδεκτες και κόφτιασα 3ες και στα 2 ανοίγματα αλλά αφού έχασα δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες...Δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη Μ3 είναι τόσο καλύτερη από του Τόλη που επίσης είναι full πρώτο στάδιο και που σε καλό μου άνοιγμα μέχρι τα 1000μ πηγαίναμε copy κι από στάση το S ήταν +3 μπροστά. Απλά εγώ μαλακίστηκα χθες...Με ξέκανε η γκόμενα μάλλον και ήμουν καραντεφορμέ... Τι να γίνει...έτσι είναι αυτά...Δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια...Συγχαρητήρια στον Δημήτρη (Με το S2000) που κρατήθηκε τόσο καλά στο μεταξύ μας άνοιγμα...έπεται ρεβάνς με τα Μ3...Μ' αρέσουν αυτά τ' αυτοκίνητα...Γενικά το λέω...Όχι μόνο για ανοίγματα κι ας χάνω μερικές φορές...Με πήρε κι ο Τόλης και μου είπε ότι έβαλε ακόμα πιο ελεύθερη εξάτμιση στο Μ3 του οπότε θα ανοίξουμε όπου να'ναι. Λέω να φωνάξουμε και τον Δημήτρη με το χθεσινό Μ3 και να ανοίξουμε όλοι μεταξύ μας. Όταν το κανονίσω με τον Τόλη θα το ανοικοινώσω ώστε να φωνάξετε και τον Δημήτρη να έρθει αν θέλει. Και φωνάξτε κι αυτόν ...τον πως τον είπαμε ...τον Αντώνη με το compressorato να του εξηγήσω τ' όνειρο....Ε, λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που να περνάει η ώρα...

Ετσι ειναι φιλε... Μερικοι αγορασανε αυτοκινητο (S2000, M3, Evo, Suba κ.τ.λ) και νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα @@!