ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by maniatis,Dec 22 2009, 12:00 PM
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!

Πακετε αν πατησεις με τον Μανιατη θα εισαι πισω ενα αμαξι με μισο κενο στα 1000 μετρα.Τωρα ασε το Μανιατη μιας και εισαι πισω παρε το ταξι και ελα να πατησεις με εναν φιλο ταριφα που εχει passat να δουμε διοφορες
Originally Posted by maniatis,Dec 22 2009, 02:00 AM
Θοδωρακη μπορεις να εκφρασεις ελευθερα την αποψη σου, κανενα προβλημα.
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
τωρα περα απο την πλακα για να καταλαβεις τι λεω .... πουθενα δεν ειπα για τις δικες σου αλλαγες αλλα για τις δικες του....
Η διαφορα σας ειναι οτι ο Πακετος δε χρειαζετε δισκο για να αλλαξει
------------------------------------------
Και εσυ λάλακα που προκαλεις θα ειμαι εκει για να σε σβησω απο τον κοντρο-χαρτη για ακομα μια φορα.
Τι κοιτας που δεν αναφερω τις προηγουμενες ? απλα η8ελα να ειμαι κιουρια.....
Χ.Ο.
Originally Posted by tkal_s2k,Dec 22 2009, 05:55 AM
Και εσυ λάλακα που προκαλεις θα ειμαι εκει για να σε σβησω απο τον κοντρο-χαρτη για ακομα μια φορα.
Χ.Ο.
Χ.Ο.
Δεύτερον, για να μπορέσεις να ξεμυτήσεις ψηλά την προηγούμενη φορά είχα αναμένο το αιρ κοντίσιον.
Αυτή τη φορά θα έχω και μία ταχύτητα πάνω έτσι γιατί είμαι large τώρα που είναι Χριστούγεννα. Δηλαδή τι άλλο να κάνω για να κερδίσεις στα σίγουρα ε ;;; Τι;;;
(και τώρα τρέχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
).

αρκεί να μην ξερει ο αλλος που μενεις